Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiZnanstvenici upozoravaju da Zemlja mora biti spremna za „susret s vanzemaljcima“

Znanstvenici upozoravaju da Zemlja mora biti spremna za „susret s vanzemaljcima“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Vrijeme nam ističe“ !?

Znanstvenici upozoravaju čovječanstvo kako ne smije popustiti oprez po pitanju mogućnosti za izvanzemaljski život. Nova grupa na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj želi sastaviti plan što učiniti ako naiđemo na vanzemaljce ovdje na Zemlji (?!).

Uz pomoć stručnjaka (zanima nas kakvog kalibra?) iz cijelog svijeta, sastavljat će snažne protokole i ugovore, kao i procjenjivati ​​sve dokaze o postojanju inteligentnih civilizacija. Njihov pripremni rad odvijat će se u novom istraživačkom centru na sveučilištu, posvećenom potrazi za izvanzemaljskom inteligencijom (SETI).

„Znanstvena fantastika preplavljena je istraživanjima utjecaja na ljudsko društvo nakon otkrića, pa čak i susreta sa životom ili inteligencijom negdje drugdje“, rekao je dr. John Elliott, računalni znanstvenik i koordinator SETI Post-Detection Huba, te dodao: 

„Ali moramo ići dalje od razmišljanja o utjecaju na čovječanstvo. Moramo koordinirati naše stručno znanje, ne samo za procjenu dokaza nego i za razmatranje ljudske društvene reakcije kako naše razumijevanje napreduje vezano za ono što znamo i ono što ne znamo.“

Grupa smatra da je ograničena pažnja posvećena posljedicama po društvo ako se otkrije vanzemaljska inteligencija. Dok Ujedinjeni narodi imaju uspostavljene procese i entitete za prijetnju od udara asteroida, ništa slično ne postoji za pronalazak izvanzemaljskog života.

Vezano: Jedna od završnih scena uspostave Novog svjetskog poretka odigrati će se na nebu

U lipnju je NASA objavila da pokreće svoju prvu studiju o neidentificiranim zračnim fenomenima (UAP) – popularno poznatim kao NLO-i. Tijekom devet mjeseci znanstvenici proučavaju trenutne podatke o UAP-ovima i utvrđuju koja su viđenja prirodna ili nisu vrijedna daljnjeg istraživanja.

Istraživači Huba napisali su: „Društveni interes nedavno je znatno porastao, zbog otkrivanja tisuća planeta oko dalekih zvijezda u našoj vlastitoj galaksiji i, bliže kući, kroz istraživanje obližnjih svjetova kao što su Mars i Venera, u potrazi za znakovima život, sadašnjih ili prošlih.“

Što drugo reći, nego da ovi „znanstvenici“ zaista imaju bujnu maštu. Jedino se pitamo je li potaknuta novcem iz nekog globalističko-tehnokratskog think tanka?

Provjeri/endtimeheadlines.org

Foto naslovnice: unsplash.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije