Petak, 18 listopada, 2024
NaslovnicaVijestiDavidu Ickeu će biti produžena zabrana ulaska u EU na još dvije...

Davidu Ickeu će biti produžena zabrana ulaska u EU na još dvije godine!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Nije promijenio stajališta  

Nizozemska vlada najavila je produženje zabrane ulaska u zemlje EU za Davida Ickea na još dvije godine, zbog činjenice da „Nije promijenio svoja stajališta.“

Prva dvogodišnja zabrana ulaska u zemlje EU izdana je u studenom 2022. godine, a sada je najavljeno njeno produženje. Što o svemu ima za reći sam Icke, pročitajte u nastavku.

David Icke o produženju zabrane ulaska u zemlje EU

- Advertisement -

Pitam se hoće li lažni „alternativni“ mediji napokon imati nešto za reći o ovome nakon što su praktički ignorirali prvu zabranu. Čak ni Toby Young i njegova „Unija za slobodu govora“ nisu rekli ni riječi.

Pa ipak, ovdje imamo najekstremnije zabrane i cenzuru s implikacijom da moram „promijeniti svoje stavove“ prije nego što se zabrana ukine ili će ona biti na neodređeno vrijeme. Ova stajališta uključuju sve „teorije zavjere“ (koje su se pokazale istinitima kao što ova zabrana ironično potvrđuje) i da svijetom upravlja mreža tajnih društava koje ja nazivam Globalni kult. Vladino pismo također napominje da sam „Covid“ nazvao prevarom, što je i bio. 

Traže da promijenim svoje stavove o ovome i još mnogočemu, ali mogu ga zabiti tamo gdje sunce nikad ne sija, pogotovo kada je Nizozemska među europskim centrima Kulta. Vlada, naravno, ne predstavlja nikakve dokaze da ono što govorim nije istina. 

Zabranjen mi je ulazak u sve zemlje schengenske granične skupine, jer na temelju zabrane jedne znači zabrane svih, a budući da mnoge druge zemlje koriste schengenske kriterije za dopuštanje ulaska zapravo mi je zabranjen ulazak u mnoge druge. 

Prva zabrana uvedena je 2022. godine kada sam prihvatio poziv prijatelja Židova iz Nizozemske da govorim 20 minuta na MIROVNOM SKUPU u Amsterdamu. Izuzetak je napravio nizozemski Centar za informacije i dokumentaciju Izrael (CIDI) koji tvrdi da je „posvećen borbi protiv antisemitizma i širenju svijesti o izraelsko-palestinskom sukobu“ (naravno, vrlo uravnotežena „svijest“). „Misija“ CIDI-ja je „čuvati prava židovskog naroda na miran i siguran život, u Izraelu i diljem svijeta“.

- Advertisement -

Da biste saznali više o CIDI, pogledajte Američku ligu za borbu protiv klevete (ADL) i Australsku komisiju za borbu protiv klevete koja je vodila kampanju za nametanje moje tekuće zabrane iz Australije. „Komisiju“ je osnovala zloglasna organizacija B’nai B’rith koja je također osnovala i ADL. Sad ste dobili pravu sliku. B’nai B’rith osnovali su u New Yorku 1843. njemački židovski imigranti, a imala je „zakulisnu ulogu“ u Balfour deklaraciji koju je predvodio Rothschild i koja je dovela do uspostave države Izraela. 

Najveću stranku u nizozemskoj vladi vodi lažni „alternativni“ heroj kojemu je Izrael na prvom mjestu, Geert Wilders (koji me blokirao na Twitteru/X), a premijer (kojeg je postavio Wilders) je NEIZABRANI šef nizozemske obavještajne službe Dick Schoof. Dok u srpnju nije postao premijer, Schoof je bio glavni tajnik Ministarstva pravosuđa i sigurnosti koje je bilo izravno odgovorno za prvu zabranu i za planirano produljenje.

Tada urnebesno nazvan „ministar pravde i sigurnosti“, rođen u Turskoj Dilan Yeşilgöz, iskoristio je parlamentarnu povlasticu da me prozove „mrziteljem Židova“ u sklopu izvanredne i koordinirane kampanje demonizacije u kojoj su nizozemski mediji igrali središnju i predvidljivo sramotnu ulogu. 

Koliko je znakovita činjenica da dok sam bio zabranjen u većini Europe, lažni „alternativni“ mediji – uključujući Tuckera Carlsona, Johna Rogana, Rusella Branda, Janice Owens, Elona Muska itd. – su ostali nijemi. Dok sam suočen s još dvije godine zabrane ulaska u EU, Australiju i još mnogo toga, ovi „branitelji sloboda“ nisu zabranjeni nigdje ni od koga.

Možda bi vrijedilo zapitati se što ja to govorim, a oni ne govore, zbog čega su vlade toliko prestravljene tipom s otoka Wighta da idu toliko daleko u nešto što se može opisati samo kao fašizam. 

Oh, ali da bismo to učinili, moramo ići dalje od desničarske politike, Trumpa i religije… Ali to nije „poželjno“, ostanimo sigurni, ostanimo unutar strogo ograničenih granica, igrajmo igru ​​i možda će nas ostaviti na miru.

- Advertisement -

Kako da ne, nema nikakve šanse! Prije ću umrijeti.

Provjeri/davidicke.com

Foto naslovnice: screenshot davidicke.com

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

  1. Dilan Yeşilgöz-Zegerius je žensko. Kurdkinja po ocu. Njen muž, René Zegerius je nizozemski židov.

    Supruga Geerta Wildersa je židovka, porijeklom iz Mađarske.

    Inače, stari nizozemski političar, Frits Bolkestein, židov bio je mentor Wildersu, a i ova Dilan Yeşilgöz-Zegerius ističe Bolkesteina kao svog uzora.

    U intervjuu sa izraelskim listom Jerusalem Post, 2009. godine, Wilders je rekao da je Izrael “jedino svjetlo demokracije na Bliskom istoku”. I optužio je EU i SAD, da ne podržavaju dovoljno Izrael i da su previše tolerantni prema Iranu.
    2014. Wilders je bio u Jeruzalemu na pogrebu Ariela Sharona i u nizozemskom parlamentu je zahtjevao da se održi svečana komemoracija za Sharona.

VEZANO

najnovije