Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeAlarmantna poruka izumitelja mRNA tehnologije roditeljima

Alarmantna poruka izumitelja mRNA tehnologije roditeljima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zaustavite cijepljenje!

U srpnju ove godine objavili smo članak u kojem je izumitelj mRNA tehnologije, dr. Robert Malone, gostujući u emisiji Highwire with Del Bigtree, javno izjavio da je spike protein toksičan i pozvao da se zaustavi cijepljenje.

Sada, nekoliko mjeseci poslije, ovaj čovjek ponovo objavljuje vrlo alarmantno upozorenje roditeljima u svezi cijepljenja djece.  

„Moje ime je Robert Malone. Ja sam doktor i znanstvenik. Još važnije, ja sam otac i djed. Obično ne čitam pripremljene govore, ali ovo je toliko važno da želim prenijeti svaku riječ i činjenicu, znanstvenu činjenicu točno.

Stojim iza ove izjave sa svojom karijerom posvećenoj istraživanju i razvoju cjepiva. Cijepljen sam cjepivom protiv covida i generalno sam za cijepljenje. Posvetio sam cijelu karijeru da razvijem sigurne i efektne načine da preveniram i tretiram infektivne bolesti. Nakon ovoga objavit ću tekst ove izjave tako da je možete podijeliti s prijateljima i obitelji.

Evo o čemu se radi. Prije nego donesete odluku da cijepite svoje dijete, odluku koja je nepovratna, želim da znate znanstvene činjenice o ovom genetskom cjepivu koje je bazirano na RNA tehnologiji koju sam ja stvorio.

Tri su glavna problema koje roditelji trebaju razumijeti prije nego donesu ovu nepovratnu odluku.

Prvo je da će ovaj viralni gen biti ubrizgan u roditeljske stanice, a ovaj gen forsira tijelo vašeg djeteta da pravi toksične spike/šiljaste proteine. Ovi proteine često izazivaju trajnu štetu u djetetovim kritičnim organima. To uključuje mozak i nervni sistem, srce i krvožilni sustav, uključujuči krvne ugruške, reproduktivni sistem i što je još važnije, ovo cjepivo može pokrenuti fundamentalne promjene u njihovom imunološkom sustavu.

Najalarmantnije u vezi ovoga je to da jednom kada se ova šteta pojavi ona je nepopravljiva. Ne može se promijeniti, ne možete popraviti lezije unutar mozga, ne možete popraviti ožiljke na srčanom tkivu, ne možete popraviti genetski reset imunološkog sustava. Ovo cjepivo može izazvati reproduktivnu štetu koja može pogoditi buduće generacije vaše obitelji.

Druga stvar koju trebate znati, je u vezi činjenice da ova nova tehnologija nije adekvatno testirana. Trebamo najmanje 5 godina testiranja i istraživanja prije nego zbilja razumijemo rizike povezane sa ovom novom tehnologijom.

Povrede i šteta od novih lijekova obično bude razotkrivena mnogo godina poslije. Molim vas, da upitate sebe, kao roditelji, želite li da vaše dijete bude dio najradikalnijeg eksperimenta u ljudskoj povijesti.

Jedan finalni zaključak, razlog zašto bi vašu djecu cijepili je laž, jer vaša djeca ne predstavljaju opasnost svojim roditeljima, bakama i djedovima. Ustvari je obrnuto. Njihov imunitet nakon dobijanja covida je kritičan za spašavanje obitelji, ako ne i svijeta od ove bolesti.

Konačno, da sumiram, nema koristi za vas i vašu obitelj da se vaše dijete cijepi protiv malog rizika od virusa, nasuprot poznatog zdravstvenog rizika od cjepiva s kojim bi vi i vaša djeca morala živjeti do kraja vaših života.

Analize koristi i štete nisu ni blizu za upotrebu ovog cjepiva na djeci. Kao roditelj i djed, moja snažna preporuka vama je da se oduprete i borite da zaštitite vašu djecu.“

(Mišljenje) Ono što je svakako čudno je činjenica koju je dr. Malone naglasio u svom obraćanju, a to je da se i sam cijepio s ovim genskim cjepivom. Ako je već javno govorio o toksičnosti spike proteina i pozivao da se zaustavi cijepljenje, naprosto je nevjerojatno zašto je i sam primio to cjepivo, ako je toliko uvjeren da je ona potencijalno opasna. To jednostavno nije logično.

Jedna od opcija koja bi mogla objasniti njegov postupak je da želi, kao kreator mRNA tehnologije, očistiti vlastitu savjest. S druge strane moglo bi se raditi i o klasičnj kabalističkom obredu pranja karme, o čemu smo već pisali u prethodnim člancima. Da ponovimo ukratko, ukoliko neka osoba najavi drugoj osobi da će joj napraviti neko zlo ili je ubiti, a ova na to ne reagira, smatra se da je dala sporazumni, odnosno informirani pristanak i tada je osoba koja to namjerava učiniti „čista“, te može bez grižnje savjesti i bez bojazni od “osvete” karme učiniti ono što je najavila, napisala ili na bilo koji drugi način pokazala da će to učiniti.

Bilo kako bilo, bez obzira na razlog zbog kojeg dr. Malone govori to što govori, gotovo je sigurno da govori istinu o cjepivu i zato je vrlo važno da pročitate i pridržavate se njegove poruke.

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije