Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiAmerički zakon za zabranu TikToka paravan je za nametanje distopijske kontrole

Američki zakon za zabranu TikToka paravan je za nametanje distopijske kontrole

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zabrana drugačijeg mišljenja

Klaus Schwab nas je prošlog mjeseca upozorio da će onaj tko kontrolira AI kontrolirati i svijet, a elite iz Davosa nisu gubile vrijeme već su pripremale pozornicu za svoje konačno preuzimanje društva.

Američki senatski zakon 686, poznat i kao zakon o zabrani TikToka, propisuje i do 20 godina zatvora za širenje dezinformacija. A što je dezinformacija, pitate se? Dezinformacija je sve što globalističke elite kažu da to jest.

Takozvani Zakon o zabrani TikToka trojanski je konj koji se pretvara da je zakon usmjeren na ByteDance, kineske vlasnike TikToka, dok zapravo cilja na obične Amerikance koji se ne slažu s Bidenovom administracijom i agendom globalističke elite koja dolazi iz Davosa.

Ovaj prijedlog zakona ima dvostranačku podršku da se internet prepusti špijunskom sustavu umjetne inteligencije za kontrolu svega što Amerikanci govore i rade.

Zakon bi Bijeloj kući, preko Ministarstva trgovine, omogućio da “neutralizira” bilo koga i bilo koju tvrtku za koju smatra da predstavlja rizik za nacionalnu sigurnost.

To uključuje bilo koga tko širi bilo kakvu informaciju koja je u suprotnosti s vladinim i globalističkim narativom.

Ovaj prijedlog zakona ovlašćuje ministra trgovine i “relevantne šefove izvršnih odjela i agencija” da u potpunosti kontroliraju svaki „rizik“ koji proizlazi iz vaših uređaja ili vaše aktivnosti na internetu.

A kazne su teške. Kazne za stvari koje vlada ne želi da radite na internetu mogu biti od 250.000 do 1.000.000 dolara, pa čak i zatvorska kazna do 20 godina.

A kome će biti dana ovlast da Amerikance označi kao prijetnju nacionalnoj sigurnosti? E, to će biti upravo oni koji “provjeravaju činjenice i dezinformacije“ i koji su potpuno diskreditirani posljednjih godina i koji su većinom financirani od strane Bill Gatesa i George Soroša.

Kad je Facebook u pitanju, njihov program provjere činjenica radi s “organizacijama za provjeru činjenica trećih strana koje su potpisnice Poynterovog međunarodnog kodeksa načela provjere činjenica (IFCN)”.

Evo jedne zanimljive činjenice o Poynteru, samoproglašenom “globalnom lideru u novinarstvu”. Financira ih Zaklada otvorenog društva Georgea Soroša, Zaklada Bill & Melinda Gates, Nacionalna zaklada za demokraciju (koja je financijski povezana s State Departmentom), Ebayeva zaklada Omidyar i Craig Newmark – osnivač Craigslista koji je donirao milijune Poynteru za izradu programa za provjeru činjenica.

Način na koji se ti sukobi interesa odvijaju u stvarnosti više je nego pristran, a oni se čak više i ne pretvaraju da su pravedni i uravnoteženi.

Dobrodošli u Ministarstvo istine iz 1984., gdje je dopušteno postojanje samo odabranih činjenica, dok će svatko tko ima mišljenje koje vrijeđa globalističku elitu biti podvrgnut kaznenom progonu kao prijetnja nacionalnoj sigurnosti.

Dakle, što će se događati ako budete proglašeni prijetnjom nacionalnoj sigurnosti? To će im omogućiti da mogu pristupiti svim vašim podacima koji su dostupni na internetu, od zdravstvenih informacija do bankovnog računa. Sjetite se samo što se dogodilo kamiondžijama prosvjednicima u Kanadi, kada je vlada zamrznula njihove bankovne račune i uništila živote domoljuba koji su mirno prosvjedovali protiv tiranske vlasti. Ili Brazilcima koji su se usudili prosvjedovati protiv ukradenih izbora prošle godine…

Ovo je modus operandi infiltriranih vlada Klausa Schwaba i ovim prijedlogom zakona čine korake kako bi ovu taktiku prenijeli u Ameriku.

Ograničavanje prava u ime “sigurnosti” može vrlo brzo krenuti nizbrdo, čega smo postali svjedoci u posljednje tri godine, kada je vlada pod krinkom “sigurnosti” i “zaštite ljudi”, nametala zaključavanja, razne stupidne mjere i naposljetku famozne covid potvrde.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

  1. Statistika može da bude vrlo koristan alat: pogledajte medije sa početka veka i učestalost pojavljivanja reči “demokratija” i “ljudska prava” pa je uporedite sa pojavom tih reči danas. O istom trošku napravite i poređenje pojavljivanja reči “kontrola”… i biće potpuno jasno u kom smeru guraju društvo.

VEZANO

najnovije