Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiBolsonaro obećava uništiti novi svjetski poredak: „Umrijet ću boreći se za svoj...

Bolsonaro obećava uništiti novi svjetski poredak: „Umrijet ću boreći se za svoj voljeni Brazil!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Jedan narod koji vapi“

Brazilski predsjednik Jair Bolsonaro objavio je u petak da se namjerava “boriti do smrti” za Brazil i spriječiti globalističke elite da izvrše državni udar na njegovu voljenu zemlju.

Ova objava dolazi nakon što je brazilska vojska formalno proglasila Bolsonara “pravim predsjednikom Brazila” i počela s pogubljenjem izdajničkih dužnosnika Lule da Silve.

Predsjednik Jair Bolsonaro rekao je:

- Advertisement -

Ovdje sam da slušam ljude. Moja lojalnost pripada narodu Brazila.

Narod ponovo ponosno vijori svoju zastavu i ima nadu u budućnost svoje zemlje. Sada se moramo ujediniti.

Brazilu ne treba više zakona – zakoni koje imamo moraju se poštovati.

Ja sam vrhovni zapovjednik oružanih snaga. Oružane snage su zadnji bastion protiv komunizma. Odani su brazilskom narodu. Njihova dužnost je braniti našu slobodu.

Pred nama su teške i bolne odluke. Ako krene krivo, to je zato što smo mi kao vođe zakazali. Stoga nemojte kritizirati, a da niste apsolutno sigurni u ono što se događa.

Svi znaju što se događalo u zadnje 4 godine i što je rekao Vrhovni izborni sud. Ovo što se događa kod nas je apsurdno. U Brazilu bi bilo lako uspostaviti diktaturu.

- Advertisement -

Zato ne pitajte što ja mogu učiniti za vas, nego što vi možete učiniti za svoju zemlju. Vi ćete, ljudi, odlučiti o mojoj budućnosti i o tome što će Oružane snage učiniti.

Mogu biti sretan samo ako ste i vi. Učinit ću što mogu. Ali ne mogu ništa autorizirati sam. Ovo nije odluka samo jedne osobe.

40 dana šutnje zaboljelo me u duši. Nikada nisam vidio ljude koji su izašli na ulice i tražili da predsjednik ostane. Obično žele da ode. Nikad nisam vidio ovako nešto!

Još ništa nije izgubljeno. Vjerujem da će pobjeda doći, u okviru zakona i Ustava.

Život ću dati za svoju domovinu! Posvetimo se sebi, ujedinimo se i tražimo izlaz. Učinimo svatko što može da spasimo svoju zemlju! Naprijed do pobjede!

Prosvjed je demokratsko pravo! Vi ste građani ove zemlje! Nema više tretmana na koji su se oni ponašali prema vama!

- Advertisement -

Sve će se srediti – Ništa nije izgubljeno! Mi ćemo pobijediti!

Vlast dolazi od naroda! Sve u svoje vrijeme!“

Vezano: Nakon što su Bolsonara proglasili „pravim predsjednikom Brazila“, brazilska vojska počela s pogubljenjima dužnosnika Lule de Silve

Kako izvještava thegatewaypundit.com, u razgovoru s Bolsonarom ispred palače Alvorada, načelnik Raimundo Guajajara iz Mundurukua rekao je:

„39 dana smo se borili protiv sunca i kiše, jer vjerujemo u vas.

Prekini našu agoniju. Iznijeli smo naše zahtjeve na sve razine vlasti (Senat i Kongres), ali svi su korumpirani, baš kao (predsjednik Senata Rodrigo) Pacheco i Egg Head (vrhovni sudac Alexandre de Moraes).

Okončaj našu agoniju korištenjem svoje olovke.

Ako to ne učinite, čut ćete da ćemo uzeti Brazil.

Predsjedniče, naš veliki poglavice, mi danas nismo starosjedioci, farmeri ili vozači kamiona, već MI SMO JEDAN NAROD KOJI VAPI za tobom da braniš našu zemlju.

Znamo da se suočavate s korumpiranim Sustavom, ali imate ljude uz sebe i imate moć i OVLAŠTUJEMO VAS da sada sve završite, kako bismo sretno otišli kući, ponovno se okupili sa svojim najmilijima i uživali u praznicima.

Tu smo da vas podržimo i ako treba, ginut ćemo za vas, ginut ćemo za našu zemlju!“

U petak je osuđeni komunist Lula da Silva najavio svoje prve ministre, uključujući radikalnog ljevičara Fernanda Haddada kao ministra financija, što je poslalo brazilska tržišta i valutu u vrtoglavicu. Budući ministar obrane José Múcio Monteiro najavio je da će vojsku očistiti od domoljuba, nazivajući to „depolitizacijom“. To će izvršiti dodatni pritisak na vojne zapovjednike da djeluju.

Pro-Lulin glavni sudac Alexandre de Moraes izrekao je novčane kazne prosvjednicima i naredio zapljenu 177 kamiona u državi Mato Grosso zbog sudjelovanja u blokadama, kaznivši vlasnike sa 100.000 R$ (19.000 US$) za demokratske prosvjede. Korumpirani ljevičarski sudac Moraes također je naredio smjenu gradonačelnika Tapuraha, Carlosa Alberta Capelettija, zbog podupiranja demokracije.

Vezano: Evo zašto je Bolsonaro morao izgubiti izbore u Brazilu

Brazil se sada sprema za sukob između pro-Lulinog Vrhovnog suda i pro-Bolsonarove vojske, brazilski promatrač Matt Tyrmand rekao je Steveu Bannonu za War Room:

“Određeni generali rekli su ‘Natrpajte se gotovinom, hranom i gorivom’, a ljudi rade to. Nakon što smo vidjeli tenkove i oklopna transportna vozila diljem zemlje, vatrene borbe u favelama s venecuelanskim paravojnim skupinama… Web stranica za proširenje (vojske) pričuve se srušila. Svi pokušavaju ući u rezerve i boriti se. Svakako mislim da se nešto događa.”

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije