Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiCDC sada priznaje da miokarditis izazvan „cjepivima“ ipak nije dezinformacija

CDC sada priznaje da miokarditis izazvan „cjepivima“ ipak nije dezinformacija

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Mea culpa

Najnoviji podaci američkog Centara za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) pokazuju da takozvana “cjepiva” protiv covida donose iznimno visoki rizik od miokarditisa, perikarditisa i drugih srodnih srčanih upala, suprotno onome što govore njihovi glasnogovornici.

Čini se da je najštetnije Pfizerovo mRNA „cjepivo“, koje u dobnoj skupini od 16 do 17 godina za muškarce dovodi do 71,5 slučajeva mioperikarditisa na milijun ubrizganih nakon druge doze. U dobnoj kategoriji od 12 do 15 godina za muškarce brojka je bila 42,6 slučajeva na milijun ubrizganih.

Ni Modernino mRNA „cjepivo“ nije puno bolje, jer uzrokuje isto stanje kod 37,7 mladića na milijun u dobi od 18 do 24 godine nakon druge doze. Nije uračunata dobna skupina mladića od 12 do 15 godina.

- Advertisement -

Stope mioperikarditisa kod “potpuno cijepljenih” žena, usporedno, gotovo su nulte, što sugerira da su ove injekcije biološkog oružja posebno usmjerene na mušku fiziologiju.

Kada su se prvi put pojavila izvješća 2021. da su neki slučajevi miokarditisa – upale srčanog mišića, koja potencijalno može dovesti do krvnih ugrušaka i srčanog ili moždanog udara – potencijalno povezani s „cjepivom“, mainstream mediji i fact-checkeri su brzo ovo označili kao dezinformacije, poručivši da dobrobiti cjepiva daleko nadmašuju njegove male rizike.

Također, prije gotovo godinu dana, europski su istraživači objavili studiju u kojoj navode upravo ono što CDC sada nevoljko priznaje. Tracy Høeg, Allison Kruf, Josh Stevenson i John Mandrola otkrili su da je miokarditis, zapravo, ozbiljan čimbenik rizika nakon injekcije, posebno za muškarce, što je bio razlog zašto su zemlje diljem Europe obustavile cjepivo Moderna za muškarce mlađe od 30 godina.

Rezultati te studije, mogu se pogledati ispod:

Imajte na umu da su svakoga tko se usudio podijeliti ovu informaciju prošle godine bogovi društvenih medija odmah osudili za širenje “dezinformacija”. Sada, te iste dezinformacije odražavaju službene podatke koje je objavio CDC.

- Advertisement -

Big Tech je koristio te takozvane „neovisne provjerivače činjenica“ da cenzurira sve dobronamjerne ljude i medicinske stručnjake koji se nisu slagali sa službenim narativom.

Moramo priznati da se u posljednje vrijeme događa podosta „tihih Mea culpa”, ali prolaze ispod radara, baš kao i priznanja od strane raznih vladinih agencija…najnovije u nizu je ono iz Danske.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije