Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiDojenčad umire zbog konzumacije mlijeka „cijepljenih“ majki

Dojenčad umire zbog konzumacije mlijeka „cijepljenih“ majki

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Užas

Državni sustav za prijavu nuspojava cjepiva (VAERS) trenutačno prikazuje oko 648 slučajeva nuspojava kod dojenčadi čije su se majke “cijepile” protiv Covida-19.

Nakon što smo objavili kako su znanstvenici sa Sveučilišta u New Yorku pronašli mRNA iz „cjepiva“ protiv Covida-19 u majčinom mlijeku, sada dolaze i izvještaji o prvim smrtnim slučajevima dojenčadi zbog ovog problema.

Unatoč nepostojanju dokaza o sigurnosti i učinkovitosti „cjepiva“ za trudnice i dojilje, ova je demografska skupina dodana je na popis odobrenja za njihovu upotrebu. A sada, bebe posvuda pate zbog šiljastih proteina i drugih kemikalija koje se prenose majčinim mlijekom.

- Advertisement -

Magazin Real-Time proveo je analizu VAERS-a, identificirajući najmanje 648 slučajeva dojenčadi i beba koje su pretrpjele zdravstveno oštećenje, uključujući incidente opasne po život, pa čak i smrt.

“Najčešći ozbiljni događaji bili su po život opasno krvarenje; antikolinergički sindrom; problemi s jetrom; anafilaktički šok, neuroleptički sindrom; neurološke nuspojave kao što su konvulzije ili encefalitis; i hipoglikemija”, piše Joel S. Hirschhorn za All News Pipeline.

“U većini prijavljenih slučajeva, zabilježeno je nekoliko po život opasnih nuspojava kod istih beba.”

Jedna žena koja je razgovarala s istražnim timom objasnila je kako je dojila svog sina u vrijeme kada je primila „cjepivo“, koji je nekoliko dana od primljene injekcije umro.

“Mlijeko sam ispumpala unutar sat vremena nakon što sam primila injekciju”, rekla je žena, te dodala: “Moj petomjesečni sin dojio je noć nakon cijepljenja i kasnije jeo mlijeko koje sam ispumpala istog dana nakon cijepljenja.”

“Jedanaest dana kasnije, otkriveno je da ne reagira tijekom drijemanja u vrtiću. Nije jasno koliko dugo nije reagirao dok ga nije pronašla dadilja. Odmah je hitno prebačen u bolnicu, a liječnici su uz velike napore uspjeli ponovno pokrenuti njegovo srce. Oštećenje organa je bilo opsežno i nije imao funkciju mozga, nije se oporavio. Preminuo je 13 dana nakon što sam primila cjepivo.”

- Advertisement -

U VAERS-u smrt djeteta nije niti uračunata kao smrt, iako je naznačeno da se nije oporavilo. Ovo je uobičajena pojava u VAERS-u, koji bilježi samo mali dio ozljeda i smrti od uboda.

Iz ovog izvješća VAERS-a možemo vidjeti da je djetetova smrt bila jasno povezana s injekcijom Pfizer mRNA (messenger RNA), koju je dječakova majka primila 28. siječnja. Nedugo nakon toga, američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) službeno je odobrila injekcija za trudnice i dojilje.

Još jedan sličan slučaj dogodio se u ožujku kada je beba koja je dojila, također stara pet mjeseci, umrla samo jedan dan nakon što je njegova majka primila injekciju. Beba se razboljela, dobila je temperaturu i osip te je odbijala jesti.

“Beba je dovedena na lokalnu hitnu pomoć gdje su obavljene analize krvi koje su otkrile povišene jetrene enzime”, stoji u izvješću VAERS-a za taj incident.

“Dojenče je hospitalizirano, ali mu se stanje nastavilo pogoršavati sve dok nije preminulo. Dijagnoza TTP. Nema poznatih alergija. Nema novih izlaganja osim majčinog cijepljenja prethodnog dana.”

Imajte na umu da kada je FDA odobrila cijepljenje protiv covida za trudnice i dojilje, nije provedeno niti jedno istraživanje u ovoj demografskoj skupini. Zapravo, još uvijek nije provedeno niti jedno istraživanje, vjerojatno zato što oni koji guraju injekcije znaju kakav će biti ishod.

- Advertisement -

U odjeljku za komentare netko je ukazao na članak u kojem se navodi da se kravama sada daju injekcije za covid. Mnogi se brinu da će mlijeko ovih “potpuno cijepljenih” krava prenijeti iste smrtonosne proteine ​​na svakoga tko pije njihovo mlijeko.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije