Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiDr. Ardis tvrdi da proteini ZMIJSKOG OTROVA iz „cjepiva“ protiv covida uzrokuju...

Dr. Ardis tvrdi da proteini ZMIJSKOG OTROVA iz „cjepiva“ protiv covida uzrokuju brojne POBAČAJE

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Umjesto čitanja, poslušajte ovaj članak!

Depopulacija

Već smo u dva navrata pisali o dr. Bryanu Ardisu, čovjeku koji tvrdi da se proteini zmijskog otrova nalaze u „cjepivima“ protiv koronavirusa (ovdje i ovdje).

Tijekom svog gostovanja u epizodi „America Unhinged“ 16. kolovoza ove godine na Brighteon.TV, teksaški kiropraktičar sada tvrdi da su zbog toga ta „cjepiva“ odgovorna za pobačaje koji se trenutno događaju cijepljenim trudnicama.

Naime, prema njegovim tvrdnjama, liječnici ginekolozi kao što su dr. Christiane Northrup i dr. James Thorpe dižu uzbunu zbog ovih „cjepiva“ koja su uzrokovala toliko pobačaja, a Ardis je spomenuo izvješće u kojem stoji da je 60 posto trudnoća u žena koje su ih primile propalo. 

“Kanada je u jednom trenutku izvijestila da je više od 90 posto trudnica izgubilo svoje bebe zbog pobačaja nakon što su dobile cjepiva. Dakle, ni mi to nikada prije nismo vidjeli”, rekao je dr. Ardis.

Voditeljica je istaknula da dokumenti s web stranice Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH) navode kako cjepiva protiv COVID-19 ne sadrže virus SARS-CoV-2, te da proizvođači cjepiva također tvrde da se u injekcijama nalaze samo odabrani geni SARS-CoV-2 spike proteina. Ardis ove informacije smatra lažnima, te tvrdi da su “proteinski geni šiljaka zapravo proteini zmijskog otrova“. 

Zmijski otrov u cjepivima blokira spoj koji pomaže vezivanju maternice za posteljicu

Prema Ardisu, ljudi bi trebali pogledati objavljene studije o zmijskom otrovu i elementima u tijelu sisavaca koji održavaju trudnoću. Supstanca u zmijskom otrovu nazvana L-aminokiselinska oksidaza koja blokira sposobnost ljudskog tijela da stvara ono što se naziva sincicij. Potonji je preduvjet za stanicu u ženskom tijelu zvanu sincitin, koja djeluje poput čička koji stavlja posteljicu na maternicu.

“Kada ubijete stanice sincicija koje se stvaraju u trudnoj ženi, više ne možete stvarati sincitin i čičak se počinje ljuštiti s maternice. Sincitin je čičak koji drži posteljicu uz stijenku maternice. Kada se odvoji, majka pobaci”, rekao je dr. Ardis.

“Ali prije ovog pričvršćivanja placente, stanica sincicija je ono što uopće inicira stvaranje posteljice. Ne možete napraviti posteljicu bez nje. Dakle, ona se počinje formirati duž zida maternice.”

Osim što drži posteljicu pričvršćenu za maternicu, sincicij signalizira maternici da počne otvarati svoje krvne žile kako bi prodrla u novonastalu posteljicu. Posteljica treba hranjive tvari koje osigurava majčina krv, a sincicij pomaže u formiranju ovih krvnih žila kako bi se premostio ovaj jaz. Kada prestane dotok krvi, beba u maternici umire, a majka pobacuje.

Štoviše, Ardis je rekao da je sincicij neophodan u tijelu trudnice za stvaranje sincitiotrofoblasta. Te stanice proizvode hormon progesteron, koji je važan za održavanje trudnoće do kraja.

Također se pozvao na članak iz siječnja 2017. objavljen u Journal of Venomous Animals and Toxins uključujući Tropical Diseases koji se doticao navodnih antivirusnih svojstava životinjskog otrova. Prema njegovim riječima, istraživači su pretpostavili da otrovi životinja diljem svijeta mogu pomoći ljudima u borbi protiv gripe i drugih bolesti uzrokovanih virusima.

Otrovi zmija, škorpiona i drugih životinja danas su patentirani kao cjepiva.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije