Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijesti"Elita" namjerava graditi megapolis u srcu Europe u kojem će „raja“ jesti...

“Elita” namjerava graditi megapolis u srcu Europe u kojem će „raja“ jesti insekte

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Tristatecity

U Europi bukti rat, ali ne onaj s Rusijom. Ovaj neprijatelj nema čizme, tenkove, mitraljeze i bombe, on je na prvi pogled nevidljiv. Tek sporadični bljeskovi alternativnih medija, kao što je i ovaj, osvijetle povremeno mrak koji se spustio nad našim životima, osvjetljavajući lukavu, podmuklu višeglavu hidru koja nam prijeti i to uz pomoć onih koji bi nas trebali predstavljati. 

Borbena crta otvorena je protiv ovog amorfnog neprijatelja u samom srcu Europe, u Nizozemskoj, ali ne bez značajnog otpora hrabrih nizozemski poljoprivrednika.

Nakon burnog ljeta prosvjeda zbog tzv. propisa o „onečišćenju“ kojim vlada zahtijeva od poljoprivrednika da smanje svoje emisije dušika do 70 posto u sljedećih osam godina, nizozemski ministar poljoprivrede Henk Staghouwer je podnio ostavku nakon samo devet mjeseci na dužnosti, priznavši novinarima kako nije prava osoba za taj posao.

O prosvjedima možete misliti što hoćete, ali činjenica je da prosvjeduju i u naše ime i to protiv „korporatiziranog plana održivosti“ kojeg je osmislila „zelena elita“ koju podržavaju milijarderi.

Nevidljive institucije poput Svjetskog ekonomskog foruma, Zaklade Billa i Melinde Gates, Zaklade Rockefeller, kao i hrpa transnacionalnih korporacija, ključni su „dionici“ u ovoj usko povezanoj mreži. Ovo su neizabrane osobe koje utječu na vladinu politiku u navodno suverenim državama diljem svijeta.

Nizozemska vlada planira potrošiti 25 milijardi eura na eksproprijaciju 11.200 farmi, a sve navodno kako bi prepolovila emisije dušika do 2030. To će značiti gubitak 20 posto farmi, dok će još 33 posto biti prisiljeno na značajna smanjenja.

Ludilo ovih rezova dolazi u vrijeme globalne nestašice hrane i gnojiva, što nizozemske poljoprivrednike čini dodatno sumnjičavima. Međutim, to ima logike ako je specifični motiv za ovo prisvajanje njihove zemlje i sredstava za izgradnju nečeg što se zove Tristatecity.

Tristatecity je projekt „pametnog grada“ koji se počeo pojavljivati ​​kao koncept još 2015. godine. To je vizija Petera Savelberga, nizozemskog konzultanta, da se stvori divovski megalopolis od Nizozemske preko Belgije do Ruhra u Njemačkoj, koji uključuje 30 do 45 milijuna ljudi.

Kako je u ovom dobu „osviještenosti o ugljiku“ jedan ovakav projekt mogao preživjeti eko pobožnost ljubitelja okoliša? Kako izgradnja nebodera i pokrivanje velikih površina betonom može biti održivije od poljoprivrednog zemljišta? Možda zato što projekt zadovoljava sve ciljeve održivosti Ujedinjenih naroda? Znači li to da ciljevi UN-a nisu ekološki orijentirani?

Tristatecity je klasični koncept „četvrte industrijske revolucije“ Svjetskog ekonomskog foruma, a Petera Savelberga podupiru nizozemska organizacija poslodavaca VNO-NCW, mirovinski fondovi i poduzetnici. Vjeruju da bi se Tristatecity, sa svojih 45 milijuna stanovnika, mogao bolje natjecati za ulaganja i talente s drugim svjetskim velegradovima, posebice onima u Kini. I tako, neizbježno, Tristatecity treba nizozemsko poljoprivredno zemljište za svoju realizaciju.

Stanovnici Tristatecityja će vjerojatno živjeti na kukcima, jer će biti manje poljoprivrednog zemljišta za proizvodnju hrane, a spominje se i potreba tzv. „vertikalnog uzgoja“ hrane, kao što je hidroponika i sl.

Njemačka već doživljava znakove deindustrijalizacije jer ruski plin nestaje, a presušena Rajna ironično sprječava kretanje ugljena. Nula ugljika postaje stvarnost.

Iako se naoko stišala marketinška pompa oko samog Tristatecityja (samo nekoliko stotina prati njegovu Facebook stranicu), a projekt je osjetio potrebu javno se oglasiti kako nema veze s programima redukcije dušika, budite sigurni da se od ovog plana nije odustalo.

I dok se njihovi planovi, malo po malo, vremenski rastežu, „beskorisne izjelice“ se sve više ujedinjuju. Vile i baklje su spremne.

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot technocracy.news

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

 1. Ovo podsjeća na poznati Hitlerov megalomanski plan za gradnju “glavnog grada svijeta” “Germania”.
  Hitler se zanosio idejom da u Berlinu, napravi novi veliki grad “Germania” i zaista ga je nazivao “glavni grad svijeta”. I da se Berlin preimenuje u Germania.
  Nacrte za gradnju Germanie, napravio je poznti Hitlerov arhitekt Albert Speer. Koji je inače, pored Hitlerovog zamjenika, Rudolfa Hessa, bio jedini, koji je u nirberškim procesima 1946. bio pošteđen smrtne kazne. I on, i Hess, su dobili zatvorsku kaznu. Ostale nacističke glavešine su pogubljeni.

  Ima izjava Hitlera iz ožujka 1942, u kojoj je rekao:

  “Germania kao glavni grad svijeta će se moći porediti jedino sa starim Egiptom, Babilonom ili Rimom. London i Pariz su u usporedi sa njim, ništa!”

  Speerova kći, Hilde Schramm je stara članica stranke Zelenih, čija je bila zastupnica 80-ih godina.

  Luđačka megalomanija je odlika osoba današnjeg globalistiočkog okultnog kulta, koji sanja o velikom resetu, kao što je bila i odlika Hitlera i nacista. Baš kao klišeji luđačko-genijalnih zlikovaca iz raznih filmova, posebno onih o Jamesu Bondu, Ali današnji zlikovci iz globalnog kulta kabale, premašuju sve one luđačke izmišljene ideje, izmišljenih zlikovaca iz tih filmova. Mi danas imamo posla sa stvarnim zlikovcima.

  Hitler je također bio sufinanciran od strane ovog istog globalnog kulta. poznate su poslovne veze Rockefellerovog koncern Standard Oil sa nacističkim koncernima za vrijema nacizma i rata, kao i veze mnogih drugih američkih koncerna i banaka- u vlasništvu kulta. (među njima također i veze Prescotta Busha, djeda Georgea W. Busha).. Kao i prijateljstvo Hitlerovog guvernera tadašnje njemačke Rajhsbanke sa guvernerom engleske (u stvari Rotschildove) centralne banke, Bank of England.. Kao i financiranje nacista od strane BIS-a- (banke za platno izjednačavanje, banke svih centralnih banaka, sa sjedištem u Baselu)..itd..itd..

  A i Hitlerova i nacistička eugenika (koju su obilato sufinancirali Rockefeller, Carneegi i Ford) i cijela ta megalomanska simbolika nacista, svastika (stari simbol iz babilonskih ili feničkih vremena) i cijelo to furanje Hitlera na Rimsko carstvo i na stara poganska carstava..i na vadfanje svijetom itd..- to je zajedničko i današnjem globalističkom kultu- koji se fura na staru babilonsku simboliku i pripadnici kulta su takođr obožavtelji starog rimskog carstva, babilona, egipta i ostalih poganskih imperija prije Krista.. i obožavatalji svega okultnoga, luciferijanskoga.
  dakle, ništa nije slučajno i ovdje se na ovom primjeru, na neki način poslažuju neke nove kockice i vidi se još jedna zajednička crta..

  i kada se zna, da su mnogi bivši nacisti, činovnici, bivši članovi Hitlerove stranke NSDAP, kasnije nakon 2. sv. rata, napravili karijere, sada kao globalistički slugani u službi Rokefelera i globalističkog kulta. Kao bivši Hitlerov glavni znastvenik, graditelj atomske bomnbe, Werner von Braun koji je nakon rata postao glavni znatsvenik za SAD, CIA-u i NASU, ili bivši austrijski nacist Kurt Waldheim, koji je kasnije postao glavni tajni UN-a, ili bivši oficiri Wehrmachta, Helmut Schmidt i Richard von Weiszecker, koji su postali njemački kancelar, odnosno njemački predsjednik, također i bivši član NSDAP-a Kurt Kiesinger, koji je također bio kancelar još prije Schmidta, pa bivši član NSDAP-a Reinhard Mohn, koji je nakon 2. sv. rata uz pomoć globalističkog kulta uzdigao veliki medijski koncern Bertelsmann (koji je inače u 2. sv. ratu pravio propagandu za Wehrmacht, danas taj Bertelsmann pravi propganadu za globalizaciju i rodnu ideologiju)..i taj Mohn je do kraja života bio član Rokefelerovog eugeničkog Rimskog kluba.. ili Walter Hallstein, bivši nacistički ideolog, koji je nakon 2. sv. rata u službi globalsita, bio jedan od važnih operativaca iz pozadine, koji su radili na stvaranju EU… za što je 1960. nagrađen Karlovom nagradom..koju su kasnijih godina dobivali i Merkelica, macron, Bergoglio, Kissinger, Blair..itd

  na vikipediji, kao i na mnogim drugim sajtovima na internetu, mogu se vidjeti slike nacrta planova Hitlerovog “glavnog grada svijeta”, “Germania”

VEZANO

najnovije