Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiElon Musk „upozorava“ da bi „Jedna svjetska vlada“ mogla dovesti do kraja...

Elon Musk „upozorava“ da bi „Jedna svjetska vlada“ mogla dovesti do kraja civilizacije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Navodna opozicija?

Milijarder Elon Musk u srijedu je dao kratke napomene na Svjetskom vladinom summitu, upozorivši prisutne da izbjegavaju pretjeranu suradnju jer bi to moglo predstavljati egzistencijalnu prijetnju.

Samit Svjetske vlade 2023. započeo je u ponedjeljak u Dubaiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je Musk svoj govor održao na daljinu putem video poziva.

“Znam da se ovo zove ‘Samit svjetske vlade’, ali mislim da bismo trebali biti malo zabrinuti da zapravo ne postanemo previše jedna svjetska vlada”, rekao je Musk.

“Ako smijem reći, želimo izbjeći stvaranje civilizacijskog rizika time što imamo – iskreno, ovo bi moglo zvučati pomalo čudno – previše suradnje između vlada”, nastavio je izvršni direktor Tesle. Musk je kao primjer civilizacijskog kolapsa naveo „pad Rima koji se dogodio u 5. stoljeću“.

Prema Fox Newsu, ukazao je na istovremeni napredak u umjetnosti i znanosti u islamskim društvima, kao primjer dobrobiti odvojenih civilizacija koje su sposobne preživjeti jedna bez druge.

Musk je objasnio: “Dok je Rim padao, islam se uzdizao, tako da ste imali kalifat koji je bio dobar dok je Rimu išlo užasno. I to je na kraju postalo izvor očuvanja znanja i mnogih znanstvenih dostignuća.”

“Dakle, mislim da moramo biti svjesni toga da smo više od jedne civilizacije jer ako smo više od jedne civilizacije, onda bi se cijela stvar mogla urušiti”, nastavio je.

„Očito ne predlažem rat ili nešto slično. Ali mislim da želimo biti malo oprezni da zapravo ne surađujemo previše”, zaključio je Musk, te dodao:

“Zvuči pomalo čudno, ali želimo imati određenu količinu civilizacijske raznolikosti tako da ako nešto pođe po zlu s nekim dijelom civilizacije, da se cijela stvar ne uruši i da čovječanstvo može nastaviti naprijed.”

Uvijek je zanimljivo čuti što ovaj bogataš ima za reći o mnogim pitanjima koji utječu na naše živote, pa je vrlo vjerojatno i „izabran“ da bude predvodnik tobožnje opozicijske strukture… ali, ne zaboravite da i ovaj transhumanist i tehnokrat igra prema „njihovom scenariju“. On je tu da „pokupi“ onaj pomalo skeptični – „poluprobuđeni“ dio čovječanstva prema istom cilju kojeg je zacrtala svjetska elita.

Provjeri/endtimeheadlines.org

Foto naslovnice: screenshot endtimeheadlines.org

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

4 KOMENTARI

 1. Odlična primedba u vezi Maska kao džokera Sistema, da bi se shvatilo koliko je duboko u toj igri dovoljno je videti njegovo preuzimanje kosmičkog programa koji je zbog svoje prirode bio isključivo u državnim rukama.

  A greši i po pitanju štetnosti svetske vlade: to je jedini koncept koji će dovesti do trajnog mira i konstantnog napretka civilizacije (zamislite samo sretstva koja se ulažu u naoružanje koja bi se usmerila na napredak društva)! S tim što SVETSKA ne može da bude američka… jer je onda AMERIČKA a dobro znamo kako to funkcioniše.

 2. je li to Musk rekao prije ili nakon što se pomolio svom bogu Bafometu?– čiju stiliziranu glavu predstavlja ono slovo T u logolu njeove firme Tesla

  zanimljiva stara slika od prije 20 godina Muska i pajde mu Petera Thiela
  Musk je tada već bio prilično ćelav, a danas ima očigledno presađenu kosu

  images.bild.de/642e72580a9b2f1f971e4b7f/1713eeb6c3b2b5fc454d87d794d4d23e,19ec03af?w=992

  Thiel je gej milijarder i također kilantrop- suosnivač Paypala, i Palantrira i član Bilderberga, poznat po tome, što konzumira krv od navodno mladih darovatelja,- da bi se podmladio

  što je javno priznao

 3. Znaju oni za proročanstvo iz Otkrivenja 17, koje kaže da će im se dati samo “1sat”, odnosno vrlo kratko vrijeme vladavine, pa je zato i nervozan, svjestan je da se svoj njihovoj idili kraj približio…
  Nakon Svjetske Vlade ide Mesijanska Vlada, koja će u Harmagedonu razbiti globalnu elitu i njihovo vladanje. Mi ne živimo na smjeni civilizacija,nego na smjeni oprečnih svjetova.

VEZANO

najnovije