Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

HIV prevara

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Trovanje

Kary Mullis u knjizi Dancing Naked In The Mind Field govori o tome kako je pitao niz „stručnjaka” da mu predoče dokaze da „virus HIV-a” uzrokuje AIDS. Nitko od njih nije mogao pokazati neki znanstveni rad koji bi dokazao niti postojanje niti uzrok, među njima ni Luc Montagnier, koji je osvojio Nobelovu nagradu kao jedan od onih koji je otkrio HIV! Inače, Montagnier iz francuskog Instituta Pasteur, osvojio je nagradu zajedno s Robertom Gallom iz američkih Nacionalnih instituta za zdravlje (NIH).

Mullis je napisao: ,,Ni Montagnier, ni Gallo, ni itko drugi nije objavio rad koji opisuje eksperimente koji su doveli do zaključka da HIV vjerojatno uzrokuje AIDS.”

Freddie Mercury, legendarni pjevač grupe Queen, bio je pozitivan na „HIV” i dan mu je ubojiti lijek zvan AZT, koji se prvi put pojavio na tržištu kao kemoterapijski lijek, ali je povučen jer je bio suviše otrovan (?!). Suviše otrovan, za razliku od kemoterapijskih „lijekova“ koji su dopušteni i „samo“ su otrovni, ne toliko suviše otrovni…

Poznato je da AZT, kojeg  je promicao širitelj laži o „COVID-u” i lažnom cjepivu Anthony Fauci, uništava koštanu srž, a time i imunosni sustav. Tvrdi se da je Freddie Mercury umro od AIDS-a, koji je što to točno? Uništeni imunosni sustav.

Američki košarkaški velikan Magic Johnson također je bio pozitivan na HIV 1991. godine i zahvaljujući Fauciju, dan mu je AZT. Razbolio se naravno, ali se uspio skinuti s tog lijeka. Iz tog razloga Magic Johnson još uvijek je živ, a Freddie Mercury nije.

Dr. Peter Duesberg, profesor molekularne i stanične biologije na Kalifornijskom sveučilištu u Berkeleyju, razotkrio je prevaru s HIV-om/AIDS-om u svojoj knjizi Inventing the AIDS Virus iz 1996. Duesberg je o iskustvu koje je proživio Johnson rekao:

„U studenome 1991. godine, kada je zatražio dozvolu za sklapanje braka, pokazalo se da je Magic Johnson pozitivan na HIV. Magic je bio potpuno zdrav sve dok mu specijalist za AIDS Anthony Fauci iz NIH-a, David Ho, danas direktor istraživačkog centra za AIDS Aaron Diamond u New Yorku, i njegov osobni liječnik nisu savjetovali profilaksu AIDS-a AZT-om. Magicovo se zdravlje radikalno promijenilo u roku od nekoliko dana. U tisku se u prosincu 1991. pisalo: ‘Magic u najgoroj noćnoj mori – bolest mu se pogoršava.’

Zdravlje mu se počelo pogoršavati tek nakon što je počeo uzimati AZT… ali onda su iznenada Magicovi simptomi nestali kao i sve vijesti o njegovim simptomima i liječenju… Magic je jednom učitelju odgovorio da je ‘neko vrijeme uzimao AZT, ali onda prestao’. Mediji su odlučili ne prenijeti tu vijest.“

Prevara s HIV-om/AIDS-om bila je preteča ove s virusom SARS-CoV-2/COVID-19. Duesberg je pokazao da nema baš nikakvog dokaza da HIV postoji, niti da uzrokuje stečeni sindrom imunodeficijencije, odnosno AIDS. O svom je „otkriću” HIV-a napisao:

„Priopćenje je prethodilo objavi bilo kakvih znanstvenih dokaza koji potvrđuju teoriju o virusu. Tim nikad videnim manevrom dotično je otkriće zaobišlo recenziju znanstvene zajednice. Upitna znanstvena tvrdnja razvikana u medijima podnesena je na konvencionalnu potvrdu znanstvene valjanosti koja se temelji na publikacijama u znanstvenoj literaturi…“

Govori se da su oni za koje se tvrdilo da umiru od „AIDS-a” umrli od ,,bolesti povezane s AIDS-om“. Među tim bolestima bile su kandidijaza, kokcidioidomikoza, kriptokokoza, citomegalovirus, herpes simplex, herpes zoster, histoplazmoza, neurokognitivni poremećaji, gubitak mišićne mase, pneumonija, salmonela, toksoplazmoza i tuberkuloza. Među karcinomima „povezanima s AIDS-om” su analni, cervikalni, Kaposijev sarkom i limfomi.

Prevara funkcionira ovako: ako dobijete pozitivan rezultat na HIV, čije postojanje nikada nije dokazano, pomoću testa koji vas na njega ne testira, i ako umrete od bilo koje „bolesti povezane s AIDS-om, za vas kažu da ste umrli od „AIDS-a“. Zvuči poznato?

Ako se pokaže da ste negativni na HIV, pomoću testa koji vas na njega ne testira, i ako umrete od istih bolesti, kažu da ste umrli od te određene pojedinačne bolesti, a ne od „AIDS-a”.

Na isti način, ako ste pozitivni na testu na SARS-COV-2 i umrete od bilo kojeg drugog uzroka u roku od 28 dana, na vašem smrtnom listu pisat će ,,COVID-19″ i bit ćete dodani u statistiku ,,umrlih od COVID-a“. Ako vam je rezultat na testu na SARS-CoV-2 negativan, onda će vam na smrtnom listu pisati ono od čega ste stvarno umrli.

Provjeri/David Icke („Klopka“)

Foto naslovnice: pixabay.com

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

  1. baš kad se ovde spominje Freddie Mercury, gledao sam davno dokumentarni film o Queenu i Mercuryu i tu su prikazane zadnje Fredijeve snimke, iz 1991. godine, nekoliko mjeseci prije smrti–snimke o snimanju zadnjeg video spota.. Freddie je bio užasno smršavio sav koštunjav u licu, upalih očiju i obraza..i već toliko iscrpljen i slab i jedva se držao na nogama, kada su snimali taj spot
    —očito je to bio rezultat Faučijeve terapije

VEZANO

najnovije