Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiKina provodi najzlokobniji plan Velikog reseta namijenjen Zapadu i svima nama

Kina provodi najzlokobniji plan Velikog reseta namijenjen Zapadu i svima nama

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Umjesto čitanja, poslušajte ovaj članak!

Digital ID

Naravno da ovakve vijesti nećete naći na stranicama mainstream novina i portala, jer ne žele da znate što se upravo događa u Kini. Mediji žele da vjerujete da Kina samo “eksperimentira” s digitalnim ID-ovima koji su povezani s bankovnim računima na koje utječu društveni kreditni rezultati, jer bi se ljudi na Zapadu mogli uplašiti i početi buniti.

Nažalost, ovo u što se događa u Kini nije „eksperiment“, već je stvarnost i dio njihove svakodnevice…

TikTok je jedna od posljednjih platformi na kojoj korisnici diljem svijeta mogu dijeliti osobne vijesti bez cenzure, a u donjem videu Kineskinja objašnjava kako “još jednom ne može kupiti hranu“.

Ako vam ovo nije unijelo nemir, onda je teško zamisliti što hoće, jer priča ove žene samo je jedan primjer kako će program digitalne osobne iskaznice funkcionirati. 

Naime, Kineskinja iz videa pokušala je kupiti novi telefon povezan s kineskim bankovnim računom kako bi zaobišla digitalni ID, ali budući da je njezin rođak kupio telefon, nije se mogla prijaviti jer je telefon bio označen. 

Kina testira ovaj sustav od 2018., a pokrenut je u ožujku, kada je kineski premijer Li Keqiang najavio da će 100 milijuna građana dobiti digitalne identifikacijske kartice. Kao i uvijek, vlast ovo prodaje kao puku pogodnost:

“Jedna politika vlade ove godine je da osobne iskaznice budu elektroničke, tako da se relevantnim informacijama može pristupiti jednostavnim skeniranjem koda na mobitelu”, rekao je premijer.

Sve se prikazuje kroz prizmu pozitivnih primjera koje donosi digitalni ID, od članaka koji ga hvale jer je poput “višekanalnog iskustva” pa sve do nazivanja pokrajina koje su uvele tu mjeru “utočištima digitalnih osobnih iskaznica” i hvaljenja kako građani mogu pristupiti javnim mjestima s tehnologijom prepoznavanja lica. 

No, ono što propuštaju spomenuti jest činjenica da vlada sada POSJEDUJE SVOJE GRAĐANE. Svi njihovi podaci, od toga gdje odlaze i što kupuju, prate se i prikupljaju. Jedan pogrešan korak i osoba može biti financijski izopćena iz društva.

Dobro došli u Veliki reset! 

Kina je već i prije ovoga čvrsto držala svoje stanovništvo koje je već bilo „potučeno“ nakon onoga što im je učinila tijekom covida. Čak su i neki (Schwabovi) čelnici Zapadnih zemalja uperili poglede u kineski sustav nadzora i kontrole, označivši ga idealnim primjerom za svoje zemlje, kao što je to uradio kanadski premijer Trudeau.

Sve ovo vam mora biti alarm da bi uskoro sve što se trenutno događa u Kini moglo postati i dio svakodnevice Zapada. Zbog toga vam mainstream mediji ne žele o ovome govoriti kako bi vlast dobila vremena da i sami pripreme ovo „tehnološko dostignuće“ i podvale ga ovcama.

Ovaj tekst nije namijenjen za vas koji možete neovisno misliti i nećete pasti bez borbe. On je namijenjen za ove druge i zato ga podijelite! Moraju se probuditi i shvatiti da globalna elita upravo provodi Veliki reset!

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije