Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiKrave će od 2025. dobivati „supresive metana“ kako bi ispunile ciljeve Zelene...

Krave će od 2025. dobivati „supresive metana“ kako bi ispunile ciljeve Zelene agende

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Totalni idioti

Iako ona to još ne zna, ali britanska će stoka učiniti svoj dio posla u ispunjavanju ciljeva zemlje u pogledu emisija stakleničkih plinova. Prema Vladinom Planu neto nultog rasta, objavljenom ovog tjedna, krave muzare uskoro će se hraniti dodacima kako bi se smanjila količina metana koju izbacuju podrigivanjem i vjetrovima.

Sredstva za suzbijanje metana sadrže aditive poput morskih algi, eteričnih ulja, organskih kiselina, probiotika i antimikrobika koji smanjuju količinu plinova proizvedenih probavom.

Voditelji stada goveda tek trebaju komentirati ovu vladinu shemu.

- Advertisement -

Očekuje se da će planovi dodati oko 33 penija godišnje na cijenu mlijeka za prosječnog potrošača, ali ministri bi također mogli odlučiti subvencionirati „superhranu“. 

Dustin Benton, bivši vladin savjetnik za prehrambenu strategiju, rekao je za Telegraph da bi se supresivi mogli davati ovcama, ali i kravama. 

Većina mliječnih krava se muze dva puta dnevno, a kada se žele pomusti, obično jedu, tako da je to prilično dobar način da im se to unese.”

G. Benton je dodao da su supresivi dobar početak, ali da će biti potrebne daljnje mjere kako bi se smanjio utjecaj na stoku. 

Vladin izvor rekao je da je postignut “značajan” napredak zahvaljujući inovacijama u poljoprivrednim proizvodima i da postoje “velike koristi” od planova za poljoprivrednike i klimu.

- Advertisement -

Nakon „pametnih maski“ za koje je zaklada Bill & Melinda Gates prošlog mjeseca dodijelila potporu od 4,8 milijuna dolara tvrtki koja ih proizvodi, ovo se čini kao još jedna „odlična“ ideja…

Provjeri/dailysceptics.org

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

- Advertisement -

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije