Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upMedijska presija i sijanje straha „klimatskim promjenama“

Medijska presija i sijanje straha „klimatskim promjenama“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Tko izdrži, pričat će

Pravo je čudo kako smo uopće preživjeli ovo ljeto, bar prema onome što nam je od početka lipnja servirao mainstream. Toplinski valovi, katastrofalne suše, kataklizmički požari i masovno umiranje od klimatskih promjena…da čovjek svoj doživljaj svijeta percipira samo na osnovu onoga što vidi i čuje s izdajničkih medija, vjerojatno ne bi uopće izlazio iz svog doma. A ima i ovakvih slučajeva, nažalost, vjerujte mi.

Kad nas već sam „Lucifer“ ovo ljeto nije zbrisao s lice Zemlje, to bi mogao učiniti neki kišni ili sniježi val ovu jesen i zimu. Nemojte se smijati, jer zasigurno vrlo uskoro dolaze i ovakve najave na vašim omiljenim mainstream portalima. Danas su već, naime, prisutne i prve naznake toga, jer ako niste znali, u Sloveniji već pada snijeg, a u Srbiji su temperature na oko 15°C…u Hrvatskoj su poplave…

Jasna je intencija globalističke klike da potencira i prezentira događaje koje su uvijek bili uobičajeni u ljudskoj povijesti, kao neke izvanredne i nikad prije viđene situacije, kako bi ostvarili svoje interese u nametanju okova čovječanstvu.

Iako vam stalno govorimo da ne gledate mainstream programe kako biste očuvali vlastito mentalno zdravlje, ovaj put vas pozivam da pogledate koji od dnevnika i vijesti ovih dana, samo da se uvjeriti kako je sve ovo što vam pričam istina. Nasmijat ćete se, vjerujte mi…

Vijesti u stilu „Andrija Jarak se javlja uživo ispred kuće nesretne obitelji u čijoj okolici pada kiša“ i „Strašna oluja u Zagrebu rušila bicikle“ imaju za cilj doprinijeti stvaranju dodatne presije na labilne kako bi povjerovali da čovjek zaista ima nekakvu ulogu u fantomskim „klimatskim promjenama“, to je valjda već jasno.

Da ne bude zabune, govorim o tome kako ne postoji niti jedan čvrsti dokaz da se klima mijenja. Ponavljam i naglašavam – KLIMA, ne vrijeme. Klima ili podneblje se definira kao stanje vremena ili skup meteoroloških čimbenika i pojava u relativno dugom vremenskom periodu nad nekim dijelom Zemljine površine. Govoriti o klimi u periodu promatranja od 10 ili čak 50 godina je bespredmetno i neznanstveno, iako je čak i Svjetska meteorološka organizacija proglasila razdoblje do 35 godina kao „standardno razdoblje za određivanje klimatskih karakteristika“.

No, razmislite li malo, shvatit ćete da skraćivanje vremenskog intervala promatranja meteoroloških podataka samo doprinosi mogućnosti lakše manipulacije terminom „klimatskih promjena“. Banalizirat ću. Recimo da skratimo vremenski interval promatranja vremenskih čimbenika za definiciju klime na 48 sati.

Dakle, promatramo period od 2 dana, u kojem je prvo jutro bilo sunčano i vedro s temperaturom zraka od 25°C, da bi se tijekom popodneva naoblačilo i počela kiša slijedećeg jutra. Pri tom se temperatura zraka spustila na 18°C. Sigurno se i sami možete sjetiti ovakvih dana, zar ne?

I što se može zaključiti o klimi na osnovu ovakvog skupa podataka? Naravno, da se događaju značajne klimatske promjene!

Jasno vam je što sam htio reći, a to je da je vrlo lako manipulirati podacima kada ljudi ne obraćaju pažnju na bitno, već su usredotočeni i zatočeni svojim strahom uslijed potenciranja pojedinačnih ekstremnih vremenskih događaja, čiji uzrok očigledno nije prirodan, već se na njega može utjecati. Naime, time se hvali i sam Svjetski ekonomski forum (WEF).

Pročitajte više o HAARP-u i geoinženjeringu (1, 2)…  

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije