Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiMislili ste da je Covid opasnost? Ovo što je sad na horizontu...

Mislili ste da je Covid opasnost? Ovo što je sad na horizontu izgleda puno gore

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Klimatski kriminal

Francuski ministar unutarnjih poslova, Gerald Darmanin, prije neki dan je najavio kako će se zaposliti na tisuće ‘zelenih policajaca’ koji će istraživati ​​zločine protiv okoliša i provoditi zakone i propise o zaštiti okoliša.

“Odlučili smo masovno ojačati resurse Središnjeg ureda za borbu protiv oštećenja okoliša i otvoriti 3.000 postaja ‘zelene policije’”, te je nastavio: “Cilj je da u svakoj žandarmerijskoj brigadi postoje žandari obučeni za napade na ekologiju. Bit će to revolucija.”

Ovaj potez dolazi u trenutku kada druge europske države razmišljaju o strožim taktikama za zaštitu okoliša i pokretanje “Snaga civilne zaštite” koje bi štitile države članice od katastrofa uzrokovanih klimatskim promjenama (?). Je li to na vidiku prekvalifikacija i našeg čuvenog “Stožera”?

S druge strane Atlantika, pak, dolaze nešto „pikantnije“ najave kanadske vlade Justina Trudeao-a, koji se dosad već iskazao kao jedan od lidera u kršenju ljudskih sloboda tobožnjih „zapadnih demokracija“.

Naime, kako donosi The Counter Signal, kanadska vlada gradi novi objekt za kazneno gonjenje i ispitivanje klimatskih zločina sa sobama za ispitivanje i skladištem oružja.

„Ministarstvo okoliša i klimatskih promjena Kanade (ECCC) gradi novi objekt u Winnipegu u kojem će se nalaziti skladište vatrenog oružja, sobe za ispitivanje, biološki laboratoriji, uredi za odnose s medijima, “kontrolirane tihe sobe” i obavještajne ustanove.

Planovi, koje je izradila tvrtka u Winnipegu, otvaraju prozor u Trudeauove buduće planove za provedbu klimatskih promjena.

Niz hodnik od predviđenih prostorija za skladište vatrenog oružja nalazi se nekoliko soba za dokaze, apartmana za ispitivanje i susjednih soba za snimanje.”

Također, ovaj objekt ima “obavještajnu” sobu kako bi kanadski obavještajci mogli špijunirati farmere i stočare da vide čine li neke “klimatske zločine” koji bi mogli biti procesuirani.

Gnojidba uskoro „ekološki zločin“?

Kakve će se vrste “zločina” procesuirati u Kanadi korištenjem ovih soba za ispitivanje i skladišta oružja? Globalne vlade nedavno su objavile rat dušiku, ključnom elementu u gnojivima za usjeve, i čini se da su spremne početi “promatrati” ​​poljoprivrednike koji budu prijetili primjenom dušika na svojim usjevima kako bi proizveli “nepoželjnu” hranu.

„Trudeauova vlada nedavno je objavila politiku smanjenja upotrebe gnojiva na kanadskim farmama za 30%. Ovu su politiku naširoko kritizirali poljoprivrednici diljem zemlje i pokrajinske vlade u zapadnim pokrajinama, a protivnici su rekli da će onesposobiti opskrbu hranom.

Neki promatrači rekli su da postoji razlog za sumnju da su ove akcije prvi koraci u repliciranju napada na poljoprivrednike koji su izazvali široke nemire u Nizozemskoj i drugdje u Europi.

Iako savezna vlada to još nije potvrdila, postoje nagađanja da će se uzorkovanje vode za koje sada znamo da je u tijeku koristiti kao osnovna mjerenja za provođenje smanjenja upotrebe gnojiva u budućnosti.“

Šri Lanka je propala nakon što je zabranila gnojivo

Baš kako smo se proročanski zapitali u srpnju „Je li kaos u Šri Lanki nakon pada vlasti uslijed bankrota i masovnih prosvjeda predložak za ostale zemlje?“, izgleda da smo bili u pravu. Naime, da podsjetimo, Šri Lanka koja je trenutno u stanju potpunog kolapsa (kolaps vlade, kolaps financija, energetike, transporta, duga, hrane i zdravstva) počela se strmoglavljati u siromaštvo kada je vlada zabranila uvoz dušičnog gnojiva 2021. godine, što je pokrenulo kaskadni kolaps koji još uvijek nije završio.

Sada, vođe drugih zemalja očigledno žele slijediti upravo taj isti put do masovne gladi i neimaštine. Nedavne akcije u Nizozemskoj bile su usmjerene na stočare i njihova stada zbog njihove proizvodnje dušika, na osnovu tvrdnje da je “kravlji urin opasnost za Zemlju”. Tamošnjim farmerima je naređeno da ubiju većinu svojih stada kako bi Nizozemska mogla ispuniti svoje “ciljeve emisije dušika” koji su samo dio globalne sheme za izazivanje masovne gladi i kolapsa stanovništva.

Čini se da se ovaj suludi napad na dušik širi, što bi moglo dovesti do globalne gladi i bijede, budući da oko četiri milijarde ljudi na planeti Zemlji ovisi o gnojivima na bazi dušika.

Uklone li se dušična gnojiva, bit će dovoljno hrane da se prehrani samo polovica trenutne populacije. Druga polovica umire od gladi, a po shemi koja se već provodi sve navodi na zaključak da je upravo to i cilj. Agenda 2030.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije