Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upDanašnja „znanost“ postala je dio kulta smrti objavivši rat osnovnim elementima života

Današnja „znanost“ postala je dio kulta smrti objavivši rat osnovnim elementima života

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Protiv čovjeka

Priključivši se antiljudskoj globalističkoj agendi, moderna “znanost” prekršila je sve svoje temeljne postulate i najjednostavnijim riječnikom kazano, objavila rat osnovnim elementima koji su ključni za život. Radi se o slijedećim elementima iz Periodičkog sustava elemenata:

  • Ugljik – osnova svih životnih struktura u poznatom svijetu i ključan za biljke, kukce oprašivače, sisavce i oceanski život;
  • Kisik – primarni pokretač disanja za gotovo sva živa bića na Zemlji, uključujući ljude, životinje i insekte. Ujedno je i ključna komponenta CO2, za koju svjetske vlade tvrde da je “zagađivač”;
  • Dušik – ključni izvor hrane za biljke, bez kojeg bi milijarde ljudi gladovalo zbog propadanja usjeva i nedostatka gnojiva.

Bez ova tri ključna elementa života, život kakav poznajemo nije moguć na Zemlji. Bez CO2 sve bi biljke uginule, a usjevi hrane bili bi desetkovani. Bez ugljika ne bi uopće mogla postojati živa bića. Bez dušika nijedna biljka ne bi mogla preživjeti, uključujući kišne šume, trave, morsko povrće i prehrambeni usjevi. Napad na ova tri elementa također je rat protiv morskog života i vodenih ekosustava, jer biljke koje se temelje na vodi također trebaju CO2 i sunčevu svjetlost da bi preživjele.

Dušik je sada na udaru regulatora u Nizozemskoj, Irskoj i drugim europskim zemljama koji tvrde da se stada životinja moraju uništiti kako bi se eliminirao životinjski urin koji sadrži dušik. Ovaj “rat protiv dušika” je rat protiv proizvodnje mesa i globalne opskrbe hranom.

Ugljični dioksid, “čudesnu” molekulu za život na Zemlji, korumpirana, anti-znanstvena EPA označila je kao “zagađivač”, što je omogućilo EPA-i da ocrni i pokuša demontirati bilo koji izvor CO2, uključujući postrojenja za proizvodnju energije kao što su postrojenja za prirodni plin koja proizvode električnu energiju.

Čak je i sunčeva svjetlost na udaru globalista koji tvrde da će “globalno zatopljenje” uništiti Zemlju. Doduše, naziv „globalno zatopljenje“ je nedavno preformuliran u „klimatske promjene“ jer izgleda da i nije tako jednostavno dokazati ikakvo dramatično povećanje temperatura, dok se pod pojmom „klimatske promjene“ dade štošta progurati.

Dakle, ovi zlikovci pokušavaju blokirati sunce i biljkama uskratiti sunčevu svjetlost potrebnu za fotosintezu, što znači da su osim rata protiv osnovnih životnih elemenata, u ime “znanosti” pokrenuli i rat protiv Sunca.

Ono što se nadaju postići je mrtav, mračan, smrznut planet, potpuno lišen života. To bi također bio rezultat kada bi iskorijenili ugljik, ugljični dioksid, dušik i sunčevu svjetlost.

Današnja “znanost”, drugim riječima, postala je dio kulta smrti.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije