Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upNagovještaji rata za vodu?

Nagovještaji rata za vodu?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Gdje uopće nestaje sva ta voda?

Nametnuti koncept klimatskih promjena gura naš svijet sve dublje i dublje u ruke UN-ove Agende 2030 ili Agende 21 kako se do nedavno zvala. Poluga kojom globalisti žele ovom paradigmom utamničiti čitavo čovječanstvo svakim danom je sve duža, dok su izvještaji o rijekama koje presušuju sve brojniji.

Koncept nestašice vode koji pokreće geopolitički sukob sam po sebi nije ništa novo, a čini se kao da je upravo to na meti globalističke klike, da u narednom razdoblju unesu sveopći kaos.

Godine 2003. Colin Mason, australski novinar, pisac i političar objavio je knjigu The 2030 Spike: Countdown to Global Catastrophe (revidirana i ponovno objavljena 2006. kao Kratka povijest budućnosti: preživljavanje skoka 2030.). Knjiga je predvidjela da će se šest pokretača promjena, uključujući, naravno, i globalnu nestašicu vode, spojiti do 2030. godine kako bi potpuno preobrazili svijet.

Pažljivi promatrači sirijskog rata također će se sjetiti kada su brojne novinske kuće pokušavale plasirati ideju da rat nije uzrokovala dokumentirana intervencija vanjskih sila u zemlji, već velika nestašica vode 2006. godine:

„U Siriji je razorna suša koja je započela 2006. natjerala mnoge poljoprivrednike da napuste svoja polja i migriraju u urbana središta. Postoje neki dokazi da je migracija potaknula tamošnji građanski rat u kojem je poginulo 80.000 ljudi. Bilo je puno bijesnih, nezaposlenih muškaraca koji su pomogli pokrenuti revoluciju.”

A 2018. tim istraživača iz Zajedničkog istraživačkog centra Europske komisije objavio je članak u časopisu Global Environmental Change, predviđajući da će do 2050. primarni pokretač geopolitičkog sukoba biti “hidropolitički rizik”. Drugim riječima, “Ratovi budućnosti vodit će se zbog vode, a ne zbog nafte.”

Dakle, kao što rekoh, ideja da nestašice vode mogu dovesti do ratova sama po sebi nije ništa novo. Ali mene brine nešto drugo…a to je postoji li mogućnost da globalni klimatski događaji koji se trenutno odvijaju (uključujući i nestašicu vode diljem svijeta) nisu rezultat vašeg „ugljičnog otiska“ kako nam poručuju?

Što ako su ovi događaji namjerno projektirani i realizirani uz pomoć tehnologije modificiranja vremena za koje znamo da ih američka vojska i druge zemlje diljem svijeta aktivno „proučavaju“ već najmanje 80 godina?

Ne bi li to stvorilo idealan izgovor za UN i druge potencijalne svjetske kontrolore da uskoče i počnu ograničavati produktivnu ljudsku aktivnost u ime spašavanja od „vremenskih bogova“?

Gotovo sam siguran da se kriza opskrbe vodom ne događa slučajno. Ona je rezultat pažljivo planiranih vladinih akcija, nedjelovanja i ograničenja. Pogotovo ovog pojma „nedjelovanja“. Na primjer, znate li podatak da je posljednji veliki rezervoar za opskrbu vodom izgrađen u Velikoj Britaniji bio je Carsington u Derbyshireu, koji je otvoren 1991., dakle prije 31 godinu, dok je stanovništvo Britanije od tada naraslo za gotovo 10 milijuna ljudi.

Nadalje, što je sa tehnologijom desalinizacije? Hoće li i mora presušiti ili je problem u ekstremno velikoj potrebnoj energiji koju zahtjeva ta tehnologija? Mislim, ako nemaš izbora, a onda je bolje i skupa tehnologija nego nikakva…ili?

I još jedno pitanje. Ako Kina priznaje da koristi zasijavanje oblaka da okonča sušu u Yangtzeu i još u tome hvali i sam Svjetski ekonomski forum, zašto to ne čine i svi ostali?

Odgovor je više nego očigledan. Nestašica vode je kriza sama po sebi, poput krize hrane i raznih geopolitičkih i ekonomskih kriza koje se približavaju kako bi nas odvele u zjapeće ralje Agende 2030. I osmišljena je da opravda veću kontrolu vlade nad nama i našim životima i da nas na kraju zatvori u strogo kontrolirana urbana središta gdje vam se može onemogućiti pristup životnim potrepštinama.

Moramo se suočiti s hladnom, teškom stvarnošću, a to je da se nalazimo uslijed rata protiv čovječanstva. To je tajni rat nametnut od strane naših vlastitih vlada protiv slobodnog čovjeka i po diktatu nekolicine „elite“, koji nemaju ni trunke grižnje savjesti učiniti bilo što, pa ni promijeniti i vremenske prilike kako bi povećali svoju moć nad ljudima.

Provjeri/corbettreport.substack.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije