Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiNizozemski sud odbacio žalbu Davidu Ickeu o zabrani ulaska u Schengenski prostor

Nizozemski sud odbacio žalbu Davidu Ickeu o zabrani ulaska u Schengenski prostor

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nepoželjan

U studenom 2022. godine 26 zemalja Europske unije zabranilo je britanskom „teoretičaru zavjera“ Davidu Ickeu ulazak na njihov teritorij. Naime, tada je David Icke bio pozvan od strane organizatora „Zajedno za Nizozemsku“ da se obrati na mirnom prosvjedu u Amsterdamu. No, vlasti tog grada procijenile su da je to previše riskantno, te su putem Službe za imigraciju i naturalizaciju (IND) objavile kako mu je onemogućen ulazak u Schengenski prostor slijedeće dvije godine.

Icke se upravo ovih dana, putem svojih odvjetnika, žalio na odluku nizozemskog suda, no bezuspješno, jer mu je žalba odbijena.

David Icke o svemu kaže:

„Ni riječi u medijima ili alternativnim medijima o mojoj mogućoj neodređenoj zabrani ulaska u 26 europskih zemalja (plus Australija) koju je potvrdio nizozemski sud.

Možda bih se trebao demonetizirati (ne banirati, demonetizirati) s YouTubea i tada će se otvoriti pakao, a alternativna velika imena će vrištati svoju osudu.

Oh, ali to mi se dogodilo 2018., a YouTube me izbrisao u travnju 2020. Čak i u često lažnoj alternativi TKO si ti je ono što je bitno – a ne prvenstveno univerzalno brisanje slobode.“

 

Provjeri/davidicke.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije