Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeOstavština Covid plandemije – EID (digitalni europski identitet)

Ostavština Covid plandemije – EID (digitalni europski identitet)

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Korak bliže utamničenju

Ovih dana teško se obraniti od naslova u plaćeničkim main stream medijima kojima se propitkuju covid potvrde, kao jedna od mjera koju nam je uveo zločinački globalistički pokret u cilju tobožnjeg zaustavljanje širenja „virusa“.

Očigledno je došao kraj priče o Covid-19, no ono što nas brine je činjenica da su nam u ove dvije godine uspjeli nametnuti jedan potpuno novi koncept života, na kojeg je pristao, to moramo reći, velik dio ljudi.

To su primarno svi oni koji su „popili“ priču o opasnom virusu i koji su u strahu od njega pohrlili primiti „spasonosnu“ injekciju. Zatim, tu su i oni drugi, koji možda nisu toliko bili u strahu od virusa, ali su zapravo bili ucijenjeni egzistencijom, odnosno onemogućen im je pristup poslu bez posjedovanja covid potvrde. I na kraju tu su svi ostali koji su pristali na ovakav sustav, a motivirani vraćanjem oduzetih im „luksuza“, poput putovanja, odlazaka u kazalište, kino, restorane, barove i slično.

A sjećate se, nadamo se, kako nam rečeno da se ovdje radi isključivo o zdravstvenom pitanju…

Baš kao što smo to naglasili u našem članku „Plandemija ide svom kraju, ali njene ‘tekovine’ ne smijemo zadržati, niti zaboraviti one koji su je (p)održavali“, ostanemo li ambivalentni na činjenicu da će nam i dalje biti potreban nekakav oblik covid potvrde za prisustvo u društvenom životu, zvao se on covid pass, digital ID ili nešto slično, tada zapravo nismo napravili ništa, a zločinci su postigli svoj cilj – doveli su nas korak bliže potpunom utamničenju.

Izvor videa: dokumentarac.hr

Da je upravo ovo trenutno najveća opasnost koja nam prijeti, govori i video u kojem član Europskog parlamenta, Rumunj Cristian Terhes, objašnjava kako se već sustavno dovršava plan za uvođenje jedinstvenog digitalnog europskog identiteta (EID), a koji bi trebao zamijeniti covid propusnice.

Naravno, sve će nam to predstaviti kao nešto što je za našu dobrobit i sigurnost, baš kako to i sama Ursula von der Leyen kaže, poslušajte.

Već smo dosta toga pisali o sustavu digitalnog identiteta i što on znači u pogledu gubljenja svih naših sloboda, a ako se želite podsjetiti ponovo pročitajte članak „Jesmo li na početku nove faze rata protiv čovječanstva?“

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije