Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePlan otimanja zemljišta, obustave proizvodnje hrane i prodaje zraka

Plan otimanja zemljišta, obustave proizvodnje hrane i prodaje zraka

Transhumanistički feudalizam

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sjećate se kad smo u okviru članka koji se bavio najavom umjetno stvorene krize nestašice hrane koju nam priprema „svjetska elita“, pisali o tome da Bill Gates kupuje poljoprivredna zemljišta u SAD-u?

Najnovije informacije kažu da Gates ipak posjeduje „samo“ 100.000 hektara zemljišta, čime se svrstava daleko iza milijardera, medijskog magnata i još jednog filantropa, a sada i najvećeg pojedinačnog vlasnika poljoprivrednog zemljišta u Americi, John C. Malonea (900.000 hektara). Iza Malonea, na drugom mjestu je osnivač CNN-a Ted Turner sa „svega“ 800.000 hektara, a vrlo blizu je i neizostavni „svemirski“ putnik Jeff Bezos, koji nam je nedavno, a valjda je to svima jasno, poslao poruku o tome što misli o svima nama svojom penisolikom raketicom.  

Jeff Bezos vs dr. Evil

Dakle, „jadni“ Bill je nepravedno optužen da je postao najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u SAD-u, ali to zapravo i ne treba čuditi jer se sve ovo događa po već viđenom obrascu, gdje istureni igrači bivaju izloženi javnosti, dok pravi igrači i „gospodari iz sjene“ u pozadini priče odrađuju pravi posao.

Bilo, kako bilo, Amerikance je jako počela brinuti kupovina zemlje od strane milijardera, a prije svega zato što novi feudalci mogu s kupljenim zemljištem raditi što ih je god volja, pa čak i ne proizvoditi ništa. A upravo tu se i krije novi zločinački plan u okviru operacije „Veliki reset“ – ne proizvoditi ništa!

Da se stvari događaju upravo ovako kako vam govorimo, potvrđuje i članak s portala naturalnews.com, „Globalističke korporacije počinju plijeniti poljoprivredno zemljište u Americi putem eksproprijacije, kako bi zaustavile proizvodnju hrane u ime borbe protiv klimatskih promjena“. Dakle, vidite koliko su zapravo zločinački planovi dobro osmišljeni, da ih običan čovjek koji je zaokupljen svojim svakodnevnim problemima ne može vidjeti. Počnemo li nabrajati probleme koji zaokupljaju prosječnog čovjeka, ponovo ćemo doći do ovih istih „elita“, koje su doprinijele da ti problemi uopće i postoje, od zdravlja, obrazovanja, rada, praktički svega.

U spomenutom članku naturalnews.com govori se o tome kako će se u dogledno vrijeme u svijetu pojaviti kompanije koje će pružati „ekosistemske usluge“, gdje će se unutar ekosistemskih prirodnih tvornica koje apsorbiraju ugljik dioksid i druge „stakleničke“ plinove, uz preradu otpadne nečiste vode, na kraju procesa dobivati kisik i čista pitka voda. Šta?! Da, dobro ste pročitali…

O ovome je 1929. godine pisao ruski književnik Aleksandar Beljajev, koji je u svojem romanu „Prodavač zraka“ opisao upravo ovu ideju. Naime, u romanu engleski biznismen Bailey organizira podzemnu tvornicu za preradu atmosferskog zraka, gdje se zrak prvo rastavlja na sastavne dijelove (kisik, vodik, dušik, helij), a onda se iz njih dobiva konačni proizvod – kuglica koja sadrži zgusnuti kubni kilometar atmosferskog zraka. U romanu nikada ne dođe do nauma da se ovaj proizvod stavi na tržište jer biznismenu planove i tvornicu uništavaju sovjetski crvenoarmejci.

Prema svemu sudeći, današnja globalistička elita sustavno radi na tome da se Bailey-ev neostvareni san ipak ostvari.

No, vratimo se otimačini poljoprivrednog zemljišta, jer se upravo taj plan odvija prema „predviđanjima“ predsjednika Svjetskog ekonomskog foruma i isturenog čovjeka „Velikog reseta“, Klausa Schwaba. Naime, Schwab u svojim javnim istupima, ali i u knjizi „COVID-19: Veliki reset“, ne skriva osnovnu ideju o prelasku sa starog kapitalizma na novi „inkluzivni kapitalizam“, u kojem će čovječanstvo biti oslobođeno privatnog vlasništva i stalno naglašava kako se ljudi moraju, što prije, osloboditi želje za vlasništvom. Jer, u inkluzivnom kapitalizmu, čovjek mora postati korisnik, ali postavlja se pitanje kako misli regulirati taj pojam korištenja. Naime, ako nema vlasnika, nema ni prava korištenja, jer netko mora bit vlasnik imovine koja se koristi. Ovo pitanje Schwab zamagljuje, ali mi znamo odgovor na to pitanje…vlasnik je globalna elita.

Paralelu je moguće povući s razdobljem od prije više od sto godina kada su ruski komunisti ukinuli privatno vlasništvo nad sredstvima za proizvodnju i proizvodnim kapitalom, ukinuvši na taj način i eksploataciju čovjeka nad čovjekom. Globalisti danas namjeravaju ukinuti osobnu imovinu, odnosno imovinu koja je namijenjena za zadovoljenje osnovnih životnih potreba – stanove, kuće, poljoprivredno zemljište, odjeću, kućne potrepštine itd.

Fascinantno je kako se sve kockice „Velikog plana porobljavanja“ slažu poput mozaika. Skrivena i izvrnuta povijest, preokrenuta znanost, zatupljena i potkupljena medicina, izmišljena pandemija, potenciranje klimatskih promjena, degradacija vjere i društva…sve navodi da se iza naoko genijalnog plana krije neka viša, lukava i zla sila.

Ali, ne zaboravite, zlo je glupo i na kraju će propasti!  

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije