Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijePostoji li značajna povezanost cijepljenja protiv COVID-19 i pobačaja?

Postoji li značajna povezanost cijepljenja protiv COVID-19 i pobačaja?

Maintain humanity under 500,000,000…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Na našem portalu imali ste priliku upoznati se s Pfizerovim dokumentom Kumulativna analiza izvještaja o negativnim reakcijama nakon odobrenja iz kojeg smo vam posebno izdvojili abecedni popis od 9 stranica gusto ispisanih stanja koja se mogu razviti kao nuspojave na cjepivo protiv bolesti Covid-19.

Također nam se čini od velike važnosti skrenuti pažnju na tablicu br. 6. Description of Missing Information zbog toga što se u njoj donose nedostatni (!) podatci o rezultatima ispitivanja utjecaja cjepiva u trudnoći kao i za vrijeme dojenja, a koji bi mogli otkriti nešto na što smo još u srpnju prošle godine upozorili u članku u kojem se opisuje na koji način se manipuliralo statistikom da bi se prikrili šokantni podaci o tome kako čak 82% cijepljenih trudnica dožive spontani pobačaj.  

U Pfizerovom dokumentu, od 270 praćenih slučajeva trudnoća prijavljeni su slijedeći ishodi: spontani pobačaj (23), prijevremeni porod s neonatalnom smrću, spontani pobačaj s prenatalnom smrću (po 2), spontani pobačaj s neonatalnom smrću (1) i normalan ishod (1), a 5 trudnoća je čekalo na svoj ishod u vrijeme pisanja izvještaja. Nije naveden nikakav ishod za 238 trudnoća (2 različita ishoda bila su prijavljena za svakog blizanca, a oba su uvedena u statistiku).

Zaključak koji se donosi na osnovu ovako prikazanih podataka je da iz pregleda navedenih slučajeva uporabe cjepiva u trudnoći i tijekom dojenja ne proizlazi ništa alarmantno što bi ukazivalo na štetan učinak primjene cjepiva.

Međutim iz izvješća zapravo nikako ne možemo saznati koji je bio ishod za 243 (5 + 238) trudnoće cijepljenih žena. Ono što sa sigurnošću znamo je to da je u slučaju 27 prijavljenih trudnoća, koje su doista prošle kroz istraživanje, 28 djece umrlo.

- Advertisement -

Ukazuju li ovako prikazani podatci na pokušaj prikrivanja točnog broja smrti nerođene djece u prijavljenim nuspojavama na Pfizerovo cjepivo?

I tek usputna napomena na kraju…Hrvatski Zavod za javno zdravstvo (HZJZ) nakon blamaže na koju smo ukazali i dalje nije objavio tjedna izvješća praćenja stanja epidemije bolesti Covid-19 u Hrvatskoj nakon tjedna 20.-26. prosinca 2021. godine. Inače, ova izvješća se objavljuju na službenim stranicama Vlade RH koronavirus.hr, koje imaju krilaticu „Službena stranica Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu“. Da nije tužno, bilo bi smiješno!

Maintain humanity under 500,000,000…(pogledaj o čemu se radi!)

Sibylla

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije