Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upPrince je još 1996. godine upozorio čovječanstvo na WEF-ov plan depopulacije

Prince je još 1996. godine upozorio čovječanstvo na WEF-ov plan depopulacije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Slave

Stihovi iz pjesme na albumu Princea koji je objavljen prije 26 godina jezivo su „proricali“ budućnost koja se dogodila s pandemijom Covida-19.

Njegova pjesma „New World“ s albuma „Emancipation“ iz 1996. godine, razotkrila je planove Novog svjetskog poretka za cjepiva u stilu mRNA koja mijenjaju biologiju i djeluju kao uređaji za praćenje, kao i transrodnu agendu i WEF-ovu autoritarnu distopiju. Gotovo kao da je Prince imao znanje „iznutra“ o planovima Novog svjetskog poretka za čovječanstvo.

A ako se još uvijek pitate je li Prince unaprijed znao planove globalne elite za budućnost, zanimat će vas da je i za 11. rujna znao tri godine prije nego što se dogodio.

Prince je bio opasan autsajder kojemu je ponuđeno mjesto u samom svetištu globalne elite, ali on je odbacio njihov „zov sirena“ i odbio se pokvariti novcem i slavom.  

Poznato je da je hodao uokolo na dodjeli Grammyja s natpisom SLAVE (rob) na obrazu protestirajući protiv uvjeta svog ugovora s Iluminatima glazbene industrije. Doslovno nas je upozorio da svi postajemo robovi koji žive na plantaži robova Novog svjetskog poretka. 

Prince je svojom životnom misijom razotkrio Novi svjetski poredak i podigao svijest javnosti o zlokobnom planu.

U spomenutoj pjesmi Prince kaže:

“Kada želite pronaći malo izolacije. Ali tragač koji ste dobili od cijepljenja. Čemu sve to kad možete mijenjati biologiju? Tko ili što, onda moj prijatelj, ti i ja ćemo biti?

Kada granice zamagle svakog dječaka i djevojčicu, kako ćemo uspjeti u ovom vrlom novom svijetu?”

Njegova pojavljivanja na televiziji tijekom posljednjih godina prije sumnjive smrti prestrašilo je globalističku elitu. On je bio čovjek kojeg su milijuni voljeli i kojem su vjerovali i koji je koristio svoju platformu za izravno educiranje masa o programu chemtrailsa i agendi Iluminata.

Dok je Prince često kritizirao korupciju unutar establišmenta, suzdržavao se od uplitanja u politiku, jer njegovo duhovno uvjerenje to nije dopuštalo. Ali to ga nije spriječilo da upozori svakoga tko bi htio čuti o zlokobnom planu sotonističke globalističke elite.

Povrh chemtrailsa, mRNA cjepiva i opće globalne autoritarne diktature planirane za budućnost čovječanstva, Prince je također imao saznanja iznutra o „flase flag“ operaciji 9/11 koja se spremala izvršiti u Americi.

Prince je unaprijed znao za napade 11. rujna, što dokazuje da je službeni narativ o tom tragičnom danu u američkoj povijesti laž. Na jednoj snimci koncerta u Njemačkoj 23. prosinca 1998. (3 godine prije napada), Prince je spominjao Osamu bin Ladena i “užasan događaj koji će se dogoditi u Americi”.

U videu Prince pjeva: “Moram se vratiti u Ameriku, moram se pripremiti za bombu, Osama bin Laden se sprema bombardirati, Ameriko bolje pazi, Osama bin Laden se sprema bombardirati, pogodila me 2001.”.

Prince je potvrdio da su napade 11. rujna unaprijed isplanirale elite i zvuči kao da se gotovo ruga navodnoj umiješanosti Osame bin Ladena, ali možete sami odlučiti.

Globalna elita Novog svjetskog poretka smatra autsajdere opasnima za njihov plan. a osobito autsajdera poput Princea, čovjeka sa slavom, bogatstvom i apetitom za istinom.

Prince je dao do znanja da piše eksplozivne sveobuhvatne memoare, koliko je daleko bio spreman ići u ovoj knjizi, nećemo nikad saznati. Poznajući Princea, ne bi se bojao razotkrivanja tajni industrije zabave iluminata i globalističke elite.

Čini se da se Prince pridružio ljudima poput Stanleya Kubricka kao netko tko je znao previše i ušutkali su ga Iluminati baš kad je počeo govoriti o njihovim aktivnostima i planu, koristeći svoj utjecaj da propovijeda protiv njihovih krajnjih ciljeva. 

Bezbrojne slavne osobe umrle su u sumnjivim okolnostima nakon Princeove smrti, od kojih su mnoge radile na razotkrivanju elitne pedofilije koja djeluje u srcu industrije zabave.

Drugima su karijere uništili elita i njihovi psi napadači u glavnim medijima. Sjetite se Kanyea Westa, koji je „otkazan“ jer je govorio izvan „scenarija“, a sada je upravo meta i Russell Brand, bivši mezimac mainstream medija koji se usudio odbaciti industriju i upozoriti milijune svojih sljedbenika na zla globalističke elite.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice:

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije