Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiProlupali „ekolozi“ žele uništiti drveće kako bi „zaustavili klimatske promjene“

Prolupali „ekolozi“ žele uništiti drveće kako bi „zaustavili klimatske promjene“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

“Zelena” prevara

Jeste li se spremni ugušiti za Zemlju? Ekipa iz klimatskog kulta sada tvrdi da je potrebno posjeći i zakopati sva stabla ili najmanje 70 milijuna hektara samo u SAD-u kako bi se spriječilo da svijet postane prevruć.

Od svih glupih shema globalnog zatopljenja koje su se ikada pojavile, ova je najbizarnija jer drveće udiše ugljični dioksid (CO2), koji klimatski kultisti mrze, i izdiše kisik koji je ljudima i životinjama neophodan za život.

Unatoč tome, plan je sasjeći i zakopati 70 milijuna hektara šuma uglavnom u zapadnom dijelu SAD-a jer će to, kako nam je rečeno, zaustaviti promjenu klime.

Milijarder, eugeničar Bill Gates uvelike stoji iza ove posebne sheme, koja uključuje prijenos 6,6 milijuna dolara iz Breakthrough Energy, organizacije koju Gates sam vodi, u Kodama Systems, tvrtku koja će biti zadužena za sječu i zakopavanje.

Prema Kodami, sječa i zakopavanje svih tih stabala “može smanjiti globalno zatopljenje” jer će ubijanje stabala spriječiti “izbacivanje” ugljika natrag u zrak.

U priči je, naravno, mnogo više od samog globalnog zatopljenja. S rastućim i unosnim tržištem “ugljičnih kredita” koje sada počinje rasti, Kodama, Gates i drugi klimatski kultisti koji se uključe na razini zemlje mogu neizmjerno profitirati od destruktivnih projekata kao što je ovaj.

Ako posjeku sva ta stabla i zakopaju njihovu biomasu u suhe i bez kisika “zemljane trezore”, kako ih zovu, Kodama, Gates i svi ostali moći će prodati ugljične kredite u novoj “zelenoj” ekonomiji.

Ako mogu uspješno uvjeriti svijet i znanstvenu zajednicu u cjelini da stabla “zagađuju” svijet ugljikom, tada će se njihovo rješavanje na ovaj način smatrati zdravim “upravljanjem” vrijednim novčane nagrade.

To što će uništavanje svih tih stabala također uništiti biološku raznolikost i izvorne ekosustave, a da ne spominjemo i činjenicu da više neće biti dostupnog drva za izgradnju, nikoga od ovih likova ne zanima.

Cijene stanova na rekordnim su razinama u SAD-u. Pa ipak, Gates je više zabrinut za profitiranje od uništavanja prirode nego za brigu o položaju svih ostalih koji će neizmjerno patiti zbog njegovih sadističkih nastojanja.

Prikladno, Gatesov plan za tih 70 milijuna hektara drveća savršeno je u skladu s krajnjim ciljevima Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), koji je jasno rekao da će u budućnosti svi neglobalisti biti prisiljeni živjeti u skučenim prostorima i jesti bube.

Postoje spekulacije da je Gatesova prava motivacija prijedloga o sječi i zakopavanja američkih stabala samo povećanje cijene drva, umjesto „spašavanja Zemlje od zagrijavanja“.

Podsjetimo se i ostalih zloglasnih planova Billa Gatesa:

• Umjetno blokiranje prirodne sunčeve svjetlosti, za koju kaže da će “ohladiti” planet

• Genetski inženjering (GMO) komarci, za koje kaže da će se boriti protiv “bolesti”

• Kupnja cjelokupnog obradivog poljoprivrednog zemljišta u SAD-u, koje planira koristiti u druge svrhe osim proizvodnje hrane koju ljudi jedu

• Cijepljenje svega što se kreće, uključujući zagađivanje zaliha hrane smrtonosnim kemikalijama.

Imajte na umu da je Gates također bio blizak suradnik pedofilskog trgovca djecom Jeffreya Epsteina, čiji je privatni otok posjetio u brojnim prilikama prije nego što je Epstein napravio “samoubojstvo” nedugo nakon uhićenja.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije