Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeWHO: Novu plandemiju će prenositi komarci

WHO: Novu plandemiju će prenositi komarci

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zračna opasnost

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) nedavno je izdala novo zastraš…, ovaj, upozorenje kako bi nova plandemija mogla biti izazvana ubodima komaraca, a vjerovali ili ne za to smo krivi svi mi jer smo prouzročili globalno zatopljenje koje je katalizator ubrzanog razmnožavanja ovih nesretnika koji su se, ni krivi ni dužni, našli zatočeni zajedno s nama u ovoj priči i nekom budućem lockdownu.

Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja 7. travnja u svojoj izjavi za medije generalni tajnik WHO-a Tedros Adhanom Ghebreyesus uspio je u samo nekoliko rečenica vješto sažeti neke od ciljeva Agende 21 pa povezati klimatsku krizu, zdravstvenu krizu, komarce i još jednu nadolazeću (planiranu) zarazu. Naglašavajući kako je plandemija Covida-19 svima osvijestila intimnu povezanost ljudskoga zdravlja, životinja i čitavog okoliša, Tedros odmah potom viče na nas, u maniri Grete Thunberg, kako i dalje činimo ovaj planet nenastanjivim.

Budući da je tema ovogodišnjeg Svjetskog dana zdravlja „Naš planet, naše zdravlje“ Tedros nam je natrljao na nos upozorenje da „naš okoliš koji se zagrijava olakšava širenje komaraca kao i bolesti koje oni prenose. Maria Neira, voditeljica Odjela za javno zdravstvo i okoliš WHO-a, gotovo istovjetno je zaključila: „Klimatska kriza je zdravstvena kriza“ te nešto kasnije dodala kako „u svijetu koji se sve više zagrijava komarci šire bolesti dalje i brže nego ikad prije“.

- Advertisement -

Ovakva upozorenja WHO-a dolaze „u paketu“ s pozivima na međunarodne akcije s ciljem angažiranja stručnjaka (!) koji bi razvili strategije za zaustavljanje širenja epidemije arbovirusa. Komarci su očigledno novi leitmotif u plandemijskom narativu koji se tako nekako prikladno povezao s onim o globalnom zagrijavanju. Kako biste do kraja shvatili odakle su dosadni zujavci odjednom „uletjeli“ u fokus WHO-a preporučujemo vam da pogledate video američkog nezavisnog novinara Jordana Sathera, a mi ćemo vam ukratko pojasniti o čemu se radi.

Još od 2014. godine u Floridi, a odnedavno i u Kaliforniji, genetski modificirani komarci kreirani i uzgojeni u laboratorijima Oxiteca, puštaju se okoliš kako bi se navodno preveniralo širenje zaraznih bolesti. Sasvim je predvidiva informacija da s ovom biotehnološkom tvrtkom možemo povezati Billa Gatesa – njegova zaklada financijski je pomogla njihov rad. Sather također spominje smrt aktivistice iz Floride koja je umrla pod sumnjivim okolnostima 2018. godine nakon što je političkim vezama nastojala okončati praksu uzgajanja i puštanja GMO komaraca. U komentarima nekih čitatelja na spomenuti video možete također saznati kako je Gates izgubio tužbu od strane stanovnika Floride koji su ga tužili jer su od „njegovih“ uzgojenih komaraca još više obolijevali!

Autor videa skreće pažnju na nedavno otkriće ruskog Ministarstva obrane o patentiranju tehničkih naprava u SAD-u koje služe za isporuku i uporabu biološkog oružja. Najzanimljivija je dakako patentirana bespilotna letjelica za ispuštanje otrovnih komaraca u zrak, a za sve detalje možete konzultirati direktnu poveznicu. Mi smo za vas izdvojili nekoliko citata koji su nas se posebno dojmili:

Budući da je obolijevanje neprijateljskih trupa važan vojni cilj, potrebno je razmotriti sredstva dostupna za prijenos patogena, klica i virusa do neprijatelja. (…) Ovo čudo tehnologije može nositi uzročnika bolesti, tajno otići u neprijateljsko područje, pronaći pojedinačnog neprijatelja i kontaminirati ga bez ikakvog upozorenja. (…) Kada bi postojao način da vojni projektanti iskoriste moć komaraca, lako bi mogli razboljeti i ubiti velike mase neprijateljskih trupa bez ijednog ispaljenog metka.

Odgovor na zračnu dostavu komaraca u medicinske svrhe ili za integraciju vojne tehnologije zajedno sa snagom komaraca sada je riješen izumom zračnog sustava za otpuštanje otrovnih komaraca. Uz ovu novu tehnologiju, kukci sada mogu biti važniji od individualnih imunizacija ili od tenkova ili laserski vođenih bombi.

- Advertisement -

Ukoliko „zbrojite“ sve informacije koje smo vam iznijeli, odnosno postavite ih u logički silogizam, neće vam dugo trebati da naslutite još jednu plandemiju. Što mislite, što će se više prodavati ovoga ljeta; sunblock kreme s visokim faktorom zaštite ili sredstva koja odbijaju komarce?

P O D I J E L I !

Sibylla

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije