Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiRobert F. Kennedy Jr. obećava „unišenje Novog svjetskog poretka“ – „Morat će...

Robert F. Kennedy Jr. obećava „unišenje Novog svjetskog poretka“ – „Morat će me ubiti da me zaustave!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Novi JFK?

Robert F. Kennedy Jr. je obećao da će uništiti Novi svjetski poredak ako bude izabran za predsjednika, čak i ako to znači da će biti meta atentata kao njegov ujak JFK.

Kampanja Kennedy 2024. započela je ovaj tjedan obećanjem da će njegova misija “biti okončati korumpiranu fuziju državne i korporativne moći koja sada prijeti nametnuti SAD-u novu vrstu korporativnog feudalizma.”

Sin Bobbyja Kennedyja, koji je ubijen 1968., Robert F. Jr. jedan je od najotvorenijih protivnika smrtonosnih mRNA uboda, koji je neprestano upozoravao na njihovu opasnost i neučinkovitost.

Njegovdeklaracijski govor trajao je gotovo puna dva sata, našalivši se kako je to bilo potrebno nakon dugih 18 godina cenzure. Jedna od prvih stvari koje je rekao trenutnoj vladajućoj klasi je „da se pripaze jer on dolazi po njih!“.

“Imam o mnogo toga za ispričati”, rekao je okupljenima, te dodao: “Nisu me trebali toliko dugo ušutkavati jer ću se sada stvarno okomiti na njih sljedećih 18 mjeseci. Čut će mnogo toga od mene.”

Robert F. Jr. mnogo je govorio o Bidenu, nazivajući ga “pijunom” u geopolitičkoj borbi, misleći, naravno, na rat Rusije i Ukrajine u koji Biden nastavlja usmjeravati milijarde dolara američkih poreznih obveznika kako bi njegov prijatelj Volodimir Zelenski mogao kupiti nova imanja, jahte i priuštiti si druge luksuze.

Kao i mi ostali, Robert F. Jr. želi znati Bidenovo opravdanje za ulijevanje sve te gotovine u vatru Zelenskog, pogotovo jer milijuni Amerikanaca pate od rastuće inflacije u prehrambenom, energetskom i stambenom sektoru.

“Nije u američkom nacionalnom interesu gurati Rusiju bliže Kini”, rekao je Robert, te dodao: “Nije u američkom nacionalnom interesu da nas uplete u nešto što bi moglo dovesti do nuklearne razmjene.”

Dok Robert F. Kennedy Jr. kaže kako vjeruje da su SAD u Ukrajini “iz pravih razloga”, dovodi u pitanje troškove koji su uključeni.

“Tamo smo zbog našeg suosjećanja s ukrajinskim narodom koji je brutaliziran, koji je doživio nezakonitu invaziju”, izrazio je svoje mišljenje o tom pitanju.

“Imamo novca za ratove i imamo novca za spašavanje (izbavljenja) bankara”, dodao je, “Ali što se događa s Amerikancima koje zadese teška vremena? Inflacija je ‘porez za siromašne’, a Biden bi trebao učiniti više da se time pozabavi umjesto da milijarde američkih teško zarađenih dolara usmjeri u džepove Zelenskog.“

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije