Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upŠeksa prije 7 godina nitko nije slušao, a danas nam je sve...

Šeksa prije 7 godina nitko nije slušao, a danas nam je sve jasno: „Niti jedna zemlja nije suverena, sve oko nas je privid demokracije!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Napad iskrenosti

Dajući izjavu za RTL televiziju, a povodom tadašnjih parlamentarnih izbora 2016. godine, Vladimir Šeks je izrekao veliku istinu o načinu funkcioniranja svijeta oko nas.

Naime, u jednom trenutku razgovor o izborima je otišao u smjeru gdje je Šeks objasnio kako zapravo funkcionira izvršna vlast u Hrvatskoj, ali i u čitavoj Europi:

„Nije moć u Hrvatskom saboru, parlamentu! To je jedna velika iluzija!“, rekao je tada Šeks.

„A gdje je onda moć?“, zavapili su iznenađeni novinari.

„Moć, politička moć se već u cijeloj Europi odvija u neformalnim grupama, gremija, političkih gremija, koji donose stvarne političke odluke. One se samo tehnički provode preko izvršne vlasti i vlade i nakraju zakonski uređuju u….“

„Čemu onda sve ovo?“, ponovo su pitali novinari.

„Sumrak parlamentarne demokracije je već dugo vremena na djelu u cijeloj Europi, pa tako i u Hrvatskoj. Izvršna vlast dominira, po Ustavu, Vlada odgovara Hrvatskom saboru. U praksi, u stvarnom političkom životu je obrnuto. Dominira politička vlast, a Sabor je samo jedna pozornica, na kojoj se izglasavaju već davno ranije donijete odluke, odluke koje su donesene na drugim mjestima“, rekao je Šeks.

Izvor: YouTube (ProvokatorRJ)

E sad, vrijeme je da ponovo još jednom pročitate riječi koje je izrekao Vladimir Šeks, jer one otkrivaju istinu o stvarnom funkcioniranju svijeta oko nas. One otkrivaju da je naš politički sustav, ali i politički sustav u čitavoj Europi obična farsa, da je naša neovisnost čista laž, te da s nama upravlja šačica ljudi, koje mi volimo nazivati Gospodari iz sjene. Šeks je ove ljude nazvao GREMIJIMA, a to je riječ koja proizlazi iz latinskog jezika i označava vijeće, odbor, skup rukovodećih osoba.

Sve ovo o čemu je Vladimir Šeks govorio prije pet godina danas je jako dobro uočljivo. Naime, plandemija je doprinijela tome da se razotkrije stvarna pozadina načina funkcioniranja političkog, ali i svakog drugog segmenta naših života. Sjetite se kako su gotovo sve zemlje svijeta imale i dalje imaju identičan odgovor na umjetno stvorenu krizu koronavirusa – o tome smo pisali u članku iz rujna.

Konstantno vam kroz naše članke skrećemo pažnju na činjenice koje idu u prilog tome da nas tzv. vlast laže gotovo o svemu. I ne samo to, vrlo često se radi o tome da je istina potpuno suprotna od onoga što nam oni govore.

Zapitajte se gdje su granice tih laži i što bi mogla biti najveća laž koja je najsnažniji generator našeg ropstva?

Jesmo li spremni za promjene? Privilegirani smo da živimo u vjerojatno ekskluzivnom trenutku ljudske povijesti kada je postignuta visoka razina probuđenosti čovječanstva i može se osjetiti kako je velik dio ljudi ujedinjen u istoj ideji.

Ako sada ne iskoristimo ponuđenu priliku da se riješimo ovih okova koji su nam odavno na rukama, samo su sada postali vidljivi, druge prilike možda neće biti.

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

  1. Ima poznata izjava bivšeg njemačkog ministra vanjskih poslova u Merkeličinoj vladi i bivšeg bavarskog premjera, Horsta Seehofera, koju je izrekao negdje prije 12 godina:

    “Oni koji donose odluke nisu birani, a oni koji su birani njih se ništa ne pita”

  2. Ja sam jednoga od svojih preobražaja doživio prije skoro 20 godina. Od onda – kamo god pogledam – vidim LAŽ. Hrpu laži. Ovaj je planet tako isprepleten lažima da je postalo nepodnošljivo. Nešto se mora desiti. Nešto će se i desiti. A laži, one teške laži, uvijek se peru deterdžentom crvene boje. Svako novo “pranje” zahtijeva sve više tog deterdženta. Nažalost.

VEZANO

najnovije