Utorak, 6 prosinca, 2022
NaslovnicaNajnovijeŠeksa prije 5 godina nitko nije slušao, a danas nam je sve...

Šeksa prije 5 godina nitko nije slušao, a danas nam je sve jasno: „Niti jedna zemlja nije suverena, sve oko nas je privid demokracije!“

4.9
(45)

Dajući izjavu za RTL televiziju, a povodom tadašnjih parlamentarnih izbora 2016. godine, Vladimir Šeks je izrekao veliku istinu o načinu funkcioniranja svijeta oko nas.

Naime, u jednom trenutku razgovor o izborima je otišao u smjeru gdje je Šeks objasnio kako zapravo funkcionira izvršna vlast u Hrvatskoj, ali i u čitavoj Europi:

„Nije moć u Hrvatskom saboru, parlamentu! To je jedna velika iluzija!“, rekao je tada Šeks.

„A gdje je onda moć?“, zavapili su iznenađeni novinari.

„Moć, politička moć se već u cijeloj Europi odvija u neformalnim grupama, gremija, političkih gremija, koji donose stvarne političke odluke. One se samo tehnički provode preko izvršne vlasti i vlade i nakraju zakonski uređuju u….“

„Čemu onda sve ovo?“, ponovo su pitali novinari.

„Sumrak parlamentarne demokracije je već dugo vremena na djelu u cijeloj Europi, pa tako i u Hrvatskoj. Izvršna vlast dominira, po Ustavu, Vlada odgovara Hrvatskom saboru. U praksi, u stvarnom političkom životu je obrnuto. Dominira politička vlast, a Sabor je samo jedna pozornica, na kojoj se izglasavaju već davno ranije donijete odluke, odluke koje su donesene na drugim mjestima“, rekao je Šeks.

Izvor: YouTube (ProvokatorRJ)

E sad, vrijeme je da ponovo još jednom pročitate riječi koje je izrekao Vladimir Šeks, jer one otkrivaju istinu o stvarnom funkcioniranju svijeta oko nas. One otkrivaju da je naš politički sustav, ali i politički sustav u čitavoj Europi obična farsa, da je naša neovisnost čista laž, te da s nama upravlja šačica ljudi, koje mi volimo nazivati Gospodari iz sjene. Šeks je ove ljude nazvao GREMIJIMA, a to je riječ koja proizlazi iz latinskog jezika i označava vijeće, odbor, skup rukovodećih osoba.

Sve ovo o čemu je Vladimir Šeks govorio prije pet godina danas je jako dobro uočljivo. Naime, plandemija je doprinijela tome da se razotkrije stvarna pozadina načina funkcioniranja političkog, ali i svakog drugog segmenta naših života. Sjetite se kako su gotovo sve zemlje svijeta imale i dalje imaju identičan odgovor na umjetno stvorenu krizu koronavirusa – o tome smo pisali u članku iz rujna.

Konstantno vam kroz naše članke skrećemo pažnju na činjenice koje idu u prilog tome da nas tzv. vlast laže gotovo o svemu. I ne samo to, vrlo često se radi o tome da je istina potpuno suprotna od onoga što nam oni govore. Zapitajte se gdje su granice tih laži i što bi mogla biti najveća laž koja je najsnažniji generator našeg ropstva?

Jesmo li spremni za promjene? Privilegirani smo da živimo u vjerojatno ekskluzivnom trenutku ljudske povijesti kada je postignuta visoka razina probuđenosti čovječanstva i može se osjetiti kako je velik dio ljudi ujedinjen u istoj ideji. Ako sada ne iskoristimo ponuđenu priliku da se riješimo ovih okova koji su nam odavno na rukama, samo su sada postali vidljivi, druge prilike možda neće biti.  

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.9 / 5. Ukupno glasova: 45

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

VEZANO

najnovije