Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaWake upSnowden otkriva HAARP-ov globalni plan ubojstava

Snowden otkriva HAARP-ov globalni plan ubojstava

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Upravljanje prirodom“

Moskva, Rusija – Edward Snowden, NSA zviždač i bjegunac, novinarima Internet Chroniclea objavio je dokumente koji dokazuju da je Program za aktivno istraživanje polarne svjetlosti visoke frekvencije (HAARP) definitivno uključen u program ubojstava i kontrole uma.

Dok je vojni zatvorski industrijski kompleks rutinski inzistirao da je HAARP sa sjedištem na Aljasci namijenjen samo za proučavanje prirodnih pojava u zemljinoj ionosferi, Snowden je uspio „raznijeti“ brutalno golemu šaradu.

“Istraživačka postaja HAARP strateški je smještena daleko od znatiželjnih očiju u blizini Gakone, Aljaska, zapravo se koristi za uništavanje ili manipuliranje potencijalnim disidentima globalnog kapitalizma na razini milijuna ljudi”, rekao je Snowden, te dodao:

“S ovim zemaljskim antenama, NATO je u stanju, na globalnoj razini, daljinski ušutkati ‘počinitelje’ ‘devijantnih ili subverzivnih’ oblika mišljenja.”

Bez znanja žrtava ili njihovih voljenih, HAARP projicira radio valove ultra velike snage. Ti valovi djeluju na istoj elektronskoj frekvenciji kao i truncus encephali ili moždano deblo, selektivno izazivajući smrti koje su naizgled prirodnim uzrocima – uključujući i one koji se mrtvozornicima čine bezopasnima poput moždanog ili srčanog udara.

“Kada i ako obavještajna zajednica ne vidi izravno ubojstvo kao optimalan učinak, ‘oni’ mogu jednostavno napraviti ‘metu’ na sulud način, kako bi ih diskreditirali. Kad smo bili u tranzitu između Hong Konga i Moskve, osoblje wikileaksa i ja morali smo se braniti od stalne prijetnje radijski generiranih ubojstvenih zabluda.”

Brzo uvodeći osoblje u svoju raskošnu sobu u hotelu Novotel zračne luke Sheremetyevo, bivši zaposlenik NSA-e počeo je objašnjavati. Zbog ugovora o povjerljivosti s 30-godišnjakom, bivšim članom Booza Allena Hamiltona, Chronicle ne može elaborirati dalje od toga da je opremio cijeli svoj stan tako da bude potpuno funkcionalan Faradayev kavez.

Snowdenov nasumično konstruiran Faradayev kavez, tvrdi on, može blokirati smetnje vanjskih statičkih i nestatičkih električnih polja.

“Bez toga, bio bih mrtav u trenutku kada je Guardianova prva priča otišla u tisak”, rekao je Snowden.

Snowden je svoje svjedočenje potkrijepio dokumentima HAARP-a prikupljenim iz privatnih računa e-pošte visokih dužnosnika, poput admirala i brigadnih generala zračnih snaga. Izvori unutar obavještajne zajednice potvrdili su za The Internet Chronicle autentičnost ovih dokumenata, kao i njihove užasne posljedice po ljudsko dostojanstvo.

Izvori upoznati s raspravama između Agencije za napredne obrambene istraživačke projekte (DARPA) i Sveučilišta Aljaska, koje pomaže u pokretanju HAARP-a, sugerirali su da su mobilni tornjevi, kao i TrapWire, ovdje u igri.

Čini se da je Snowdenovo svjedočenje djelomično u skladu sa svjedočenjem brata američkog senatora iz 2009. Tada je on, Nick Begich, rekao za “Teoriju zavjere s Jessejem Venturom” da je “samo utjecati na mozak promjenama emocionalnog stanja tako lako ostvareno” s HAARP-om.

Dr. Michio Kaku priznao je da se HAARP elektromagnetski valovi mogu koristiti za stimuliranje geofizičkih događaja kao što su promjena vremena, potresa, klimatskih promjena, vulkanske erupcije, uragana i slično.

Dr. Kaku je priznao da su “napravljeni uragani“ rezultat vladinog programa modificiranja vremena u kojem je nebo prskano nano česticama, a oluje zatim “aktivirane” upotrebom “lasera”.

Ideja koja stoji iza kontrole vremena je vrlo jednostavna. Kada vidite i doživite jaku grmljavinsku oluju, koja činjenica o oluji vas najviše pogađa? Niste li impresionirani snažnim prikazom energije kojem svjedočite? Energija je primarni sastojak prirodnih oluja. Stoga, ako je energija najdominantniji vanjski čimbenik u svim vrstama oluja, onda bi energija općenito mogla biti ključni čimbenik u stvaranju takvih oluja.

Dakle, pitate se, koliko je energije potrebno za stvaranje, a potom i usmjeravanje oluja? Odgovor na to pitanje ovisi o mnogim čimbenicima, a da je sve to moguće pokazuje i ovaj članak o novoj stanici za prijenos električne energije na udaljenoj Aljasci.

Provjeri/prepareforchange.net

Foto naslovnice: screenshot prepareforchange.net

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

  1. Snoudenov faradejev kavez je prilična glupost – u redu, zaštićen je u kući… misli li nekad da izađe napolje?

    Ne bih rekao da je moguće HAARP fokusirati na par kvadratnih metara ali na površinu jednog grada sasvim sigurno. Ne mora se ići ni u egzotiku tipa “isključivanja” preko određenih frekvencija, svim metereopatama je poznat uticaj vremenskih prilika na raspoloženje, razne tegobe – do bolova u određenom delu tela. Dakle, čovek je osetljiv na određene uslove iz spoljašnje sredine, dovoljno je to pojačati i promenićete raspoloženje do suicidalnog, bolove ćete pojačati do neizdržljivosti, izazvaćete dezorijentisanost, manična stanja… i sve nas ovo realno čeka u nekoj fazi ludila koje je već u toku.

    Najgore od svega je što nemam pojma kako da se zažtitimo od toga – iz faradejevog kaveza se mora izaći kad-tad a sebe umotavati žicom i nije neko rešenje.

VEZANO

najnovije