Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upŠto je zajedničko geoinženjeringu i Morgellonsu?

Što je zajedničko geoinženjeringu i Morgellonsu?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Chemtrails

Unatoč tome što se chemtrailsi odbacuju kao “teorije zavjere”, o njima se otvoreno, i sve češće, raspravlja u mainstreamu kao o činjenicama. Nedavno je Europska komisija pozvala na razgovore o rizicima geoinženjeringa, s chemtrailsima koji su identificirani kao primjer. 

U 2018. neki su neovisni istraživači tvrdili da se Morgellonsova vlakna ne nalaze samo u tijelima ljudi, već i u okolišu. Zaključili su da je jedan od načina na koji su ti i drugi patogeni dospjeli u ljudska tijela udisanjem kao rezultat chemtrailsa.

Krajem lipnja Europska komisija pozvala je na razgovore na najvišoj međunarodnoj razini o rizicima koje nosi moguća uporaba klimatskog geoinženjeringa. Izvršni potpredsjednik Komisije rekao je novinarima da je “ovo problem s globalnim pokazateljima i znatnim rizicima, nitko ne bi eksperimentirao sam na našem zajedničkom planetu.”

- Advertisement -

Jedna vrsta geoinženjeringa naziva se ubrizgavanje aerosola u stratosferu, što uključuje ispuštanje sićušnih čestica iz zrakoplova, izvještava Euro News. Raspršivanje čestica ili kemikalija iz zrakoplova kolokvijalno je poznato kao kemijski tragovi ili chemtrailsi.

Kao što smo već izvijestili, geoinženjering se odvija desetljećima. Može li se kao takav doista nazvati “eksperimentalnim” ili spominjati u kontekstu “moguće upotrebe”? 

Kako je izvijestio Business Insider, 1950. godine brod američke mornarice nedaleko od obale San Francisca upotrijebio je ogromno crijevo za raspršivanje oblaka mikroba u zrak, u poznatu gradsku maglu. Vojska je testirala kako bi napad biološkim oružjem utjecao na 800.000 stanovnika grada. Ljudi iz San Francisca nisu imali pojma o svemu.

Tek 1970-ih Amerikanci su, kao što je dr. Leonard Cole napisao u knjizi „Clouds of Secrecy: The Army’s Germ Warfare Tests Over Populated Areas“, saznali da su desetljećima služili kao pokusne životinje za agencije svojih vlada.

Climate Viewer News dokumentirao je brojne programe prskanja iz zraka od strane američke vojske. Što uključuje prskanje kao dio programa borbe protiv vremenskih uvjeta i defolijacije, borbe protiv insekata i ispuštanja radioaktivnosti. Climate Viewer News također donosi popis koji prikazuje povijest aktivnosti jedinice za prskanje iz zraka američkog ratnog zrakoplovstva koja je osnovana 1947. Pogledajte kraj članka pod naslovom „Komarci zaraženi bakterijama pušteni na Floridi, adulticid i prskanje iz zraka USAF-a“.

Nedavno je izgovor za provođenje chemtrail “eksperimenata” bio ublažavanje učinaka globalnog zatopljenja. Na primjer, 2021. objavljeno je da Bill Gates ulaže u projekt solarnog geoinženjeringa za prigušivanje Sunca kako bi se “pokrenuo globalni učinak hlađenja”. Kao što smo često primijetili, katastrofalna priča o “globalnom zatopljenju” i “klimatskim promjenama” je prijevara. Osim toga, postojale su stalne laži i zataškavanja u vezi s covidom i njegovim “cjepivom”. Kao što već svi znamo, ne bismo trebali uzimati zdravo za gotovo ništa što govore globalističke organizacije ili njihove marionete, uključujući njihove medije, političare, “stručnjake” ili organizacije i zaklade.

- Advertisement -

Što je Morgellonova bolest?

Prema Zakladi za istraživanje Morgellons, Morgellonova bolest je stanje koje se slabo razumije. Simptomi uključuju svrbež, osjećaj griženja i gmizanja, “filamente” ili vlakna koja izlaze iz kože, kožne lezije koje variraju od manjih do značajnih i bizarnih, bolove u zglobovima, iscrpljujući umor, promjene u spoznaji, gubitak pamćenja, poremećaj raspoloženja i ozbiljne neurološke manifestacije.

Prema često postavljana pitanja, Morgellons Research Foundation:

„Do sada nemamo pojma jesu li Morgellons kožne lezije i srodni materijali poput obojenih vlakana (1) biološki uzročnici, (2) proizvedeni od strane takvih uzročnika, (3) jesu li proizvodi pokušaja tijela da se riješi patogena ili (4) aberantni tjelesni sustav nepovezan s bilo kojim uzročnikom.“

- Advertisement -

Godine 2008. Jan Smith, koja je u to vrijeme živjela s Morgellonsom već 10 godina, zapisala je što je otkrila na svom putovanju. Njezina se web stranica izvorno zvala Morgellons Exposed, a sada se zove Morgellons Research Foundation. Arhivu Morgellonsa Exposed on the Wayback Machine možete pronaći OVDJE.

“Morgellons je bolest u kojoj pojedinci imaju rast vlakana iz svoje kože koja izgaraju na 1700 stupnjeva F i ne tope se”, napisala je Smith.

Prema Morgellons Nanotechnology Exposed, Jan Smith, 18. siječnja 2008.:

„Privatna studija za određivanje kemijskog i biološkog sastava ovih vlakana pokazala je da se vanjska ovojnica vlakana sastoji od polietilenskih vlakana visoke gustoće (HDPE).

Vlaknasti materijal se obično koristi u proizvodnji optičkih vlakana… Nadalje je utvrđeno da se ovaj materijal koristi u cijelom svijetu bionanotehnologije kao spoj za kapsuliranje virusne proteinske ovojnice, koja se sastoji od virona (1/150 DNK, RNK , RNAi – mutirana RNA) ili RNAsi linearni ili prstenasti plazmidi za specifične funkcije.

Identifikacija toksikološke patologije biopsija tkiva pojedinca s dijagnozom Morgellons otkrila je prisutnost kontinuiranog silicijevog dioksida ili staklenih tubula s prisutnošću silikona.

U ovom trenutku imam silikozu koja nije iz bilo kojeg poznatog izvora osim prisutnosti nanotehnologije silicija u mom tijelu.“

Morgellons i Chemtrails

Istraživačka zaklada Morgellons navodi dva videa koja se “moraju pogledati”. Videozapise je izvorno objavio Institut Carnicom, koji je utemeljio Clifford Carnicom, a na svojoj web stranici ima odjeljak koji se odnosi na istraživanje Morgellonsa.

U prvom od videa, Carnicom je objasnio da je svrha videa bila rasprava o biološkim posljedicama chemtrailsa ili onoga što on naziva “aerosolnim operacijama”. Posebna biološka posljedica o kojoj su on i naturopatinja dr. Gwen Scott raspravljali bila je Morgellons.

“Došlo je do povezivanja, putem izravnih fizičkih dokaza, takozvanog Morgellonsovog stanja s uzorcima iz zraka čija povijest sada ima 10 godina unazad. Konkretno, skup uzoraka koji je poslan Agenciji za zaštitu okoliša Sjedinjenih Država na početku mog rada … 1999. ili 2000. godine”, rekao je Carnicom.

Dr. Scott je objasnio da je to više od Morgellonovih vlakana kojima smo izloženi. Postoji napad na naša tijela pomoću složene mreže patogena i anorganskog materijala. “Imamo vlakna, imamo teške metale, imamo bakterije, gljivice, viruse, svakakve stvari za koje se čini da djeluju, nekako, sinergistički. Nijedan od njih nije dobar za čovjeka”, rekla je.

Dr. Scott je rekla da je bila u kontaktu s osobom koja je sudjelovala u dizajniranju nekih od ove složene mreže patogena:

“Rekao mi je da je većina tih patogena genetski promijenjena tako da vaš imunološki sustav ne zna da su tu. Oni su prikriveni, oni su drugačiji, oni mogu nadvladati. Neću ulaziti u pojedinosti, ali samo recimo da ovo nisu vaše prosječne bakterije, virusi, gljivice – i naravno teški metali ionako nisu prosječni u ljudskom tijelu – i ova vlakna, ova neobična vlakna ili žice koje smo viđenje.

Znamo da barem neki od njih dolaze u nas promišljeno kroz dovod zraka [npr. chemtrails]. Taj isti gospodin mi je rekao da nam je to također isporučeno kroz naše zalihe hrane.”

Ako gornji video bude uklonjen s YouTubea, možete ga pogledati u Internet arhivi OVDJE.

U drugom videu dr. Scott je rekao: “Od naše posljednje rasprave nazvao me gospodin koji je bio uključen u neke od dizajniranja ove mreže patogena. Kad je bio uključen, osjećao je da čini nešto kako bi pomogao vojnicima na terenu u ovoj zemlji. Rečeno mu je da će te stvari biti raspršene, aerosolom, iz aviona na neprijatelja i da će spasiti živote vojnika.

Objasnio je … da svaki organ u vašem tijelu ima određenu frekvenciju i radi na toj frekvenciji, a kada elektromagnetski prekinete tu frekvenciju, možete stvoriti razne vrste ozbiljnih, čak i smrtnih problema. Također je govorio o područjima mozga i kontrole uma – i koliko god to zvučalo orvelovski, očito je znanstveno vrlo stvarno. I znamo iz Cliffordovog rada, već godinama, elektromagnetska svojstva onoga što se događa u našem dovodu zraka kao rezultat raspršivanja aerosola.

Osjećao je da su vlakna metalne prirode.”

Ako i gornji video bude uklonjen s YouTubea, možete ga pogledati na Daily Motionu OVDJE.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: screenshot expose-news.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

Najodvratnije laži često su izrečene u šutnji.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije