Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiSuđenje dr. Reineru Fuellmichu otkriva je li bio "kontrolirana opozicija" kako su...

Suđenje dr. Reineru Fuellmichu otkriva je li bio “kontrolirana opozicija” kako su mnogi tvrdili

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Na žulju elite

Politički proces protiv dr. Reinera Fuellmicha, osim što otkriva motive i ponašanje kompromitirane ustavne države, otkriva da su brojni koji su upirali prstom u ovog čovjeka tvrdeći da je on „samo kontrolirana opozicija“ bili potpuno u krivu. Danas je i više nego očigledno da naši protivnici s kojima smo u otvorenom ratu u svojim kandžama imaju „jednog od ponajboljih među nama“, istinskog borca za slobodu. Otvoreno kršenje zakona i pravne prijevare imaju za cilj osigurati osudu dr. Fuellmicha, pri čemu je dokumentirano nedolično postupanje državnog odvjetništva i sudaca, kao i uplitanje zlonamjernih trećih strana. Oni su dio urote protiv istražitelja koji je sada već više od šest mjeseci nezakonito lišen slobode.

Povijest postupka protiv borca ​​za građanska prava dr. Reinera Fuellmicha impresivan je dokaz erozije vladavine prava u Njemačkoj. Od priprema za Fuellmichovo uhićenje do završne izjave okružnog suda u Göttingenu pod predsjedanjem suca Carstena Schindlera krajem travnja, kroz suđenje se provlači zajednička nit. Iz postupka na svakom koraku odiše namjera da se pod svaku cijenu osudi progonjeni čovjek. Od samog početka.

Iako se u početku činilo da je zavjera protiv borca ​​za građanska prava djelo ureda javnog tužitelja, Ureda savezne kriminalističke policije i Fuellmichovih bivših partnera, sada je jasno da sud također želi – ili treba – osigurati bezuvjetnu osudu progonjenog.

Tijekom suđenja neki su se promatrači još nadali da je sud zapravo zainteresiran za utvrđivanje činjenica te da će uskoro shvatiti da su ga tužiteljstvo i tužitelji namjerno doveli u zabludu. No, priopćenje suda od 26. travnja 2024. uništilo je i posljednju nadu u ustavno suđenje čak i najvećim optimistima. Još jednom su Schindler i njegovi suučesnici izmislili nove optužbe protiv borca ​​za građanska prava. Namješteno suđenje sada se pretvara u pravnu farsu.

Fuellmichov triler: U početku bijaše laž

Čak bi i početak Fuellmichovog progona mogao biti tema jeftinog holivudskog trilera. Priča je išla ovako: mladi javni tužitelj Simon Philipp John smišlja scenarij progona s bivšim partnerima žrtve. Njihova šupljikava priča: Reiner Fuellmich nezakonito je prisvojio novac i zlato od Odbora za korona virus i htio je pobjeći s njim. Činjenica da ni novac ni zlato nisu bili u njegovom posjedu bila je nevažna. Da bi priča uopće bila relevantna, tužitelji (Justus Hoffmann, Antonia Fischer i Marcel Templin) i državni odvjetnik morali su prevariti tužiteljstvo i sudove – ili surađivati ​​s njima.

Grotesknu predstavu započela je Viviane Fischer, Fuellmichova procjeniteljica u Odboru za korona virus, koja je zauzvrat prvenstveno odgovorna za kazneni progon Fuellmicha. Podmuklo je izbacila čelnika Corona odbora iz odbora 2. rujna 2022. Dok je navela Fuellmicha da povjeruje da se sastanak odbora nije održao, iskoristila je stvarni sastanak da javno pogubi Fuellmicha. Od tog dana Fischer vodi privatni rat protiv svog mentora i čini sve da ga strpa iza rešetaka. Kao partnerica ljudi koji su podnijeli prijave, ona igra ulogu negativca ovoj zavjeri.

Uvjeti za kazneni progon

Da bi dr. Fuellmich uopće bio procesuiran, državno odvjetništvo moralo je pokazati svoju kreativnost u izmišljanju brojnih laži i na kraju podnijeti zahtjev za raspisivanje tjeralice. Kako bi dokazali nezakonitost Fuellmichovog ponašanja, tvrdili su, izostavljajući važne informacije, da Fuellmich nikada nije trebao imati pristup sredstvima odbora. Čineći to, zlonamjerno su prikrili činjenicu da su svi upravni direktori odlukom dioničara izuzeti od ograničenja (prema građanskom zakonu), pa je Fuellmich stoga cijelo vrijeme postupao zakonito u okviru ovlasti koje su mu dodijeljene prilikom osiguranja sredstava odbora.

Ilegalni dogovor: državni odvjetnik i sutužitelji rade zajedno

Javni tužitelj Simon Philipp John i tužitelji odvjetnici konstruirali su slučaj Fuellmich u bliskoj međusobnoj suradnji. Sama priroda suradnje između tužiteljstva i onih koji su uključeni u građanski spor je izvanredna. Antonia Fischer proslijedila je svu pregovaračku korespondenciju između dioničara Corona odbora javnom tužitelju Johnu i održavala osobni odnos s njim u ovoj razmjeni.

I ne samo to: razgovarali su o mogućnostima kaznenog progona i zatvaranja Fuellmicha. To se dogodilo dok su još trajali pregovori između Fuellmicha i ostalih članova odbora oko otplate kredita. Tijekom suđenja, Antonia Fischer je priznala da nikada nije bila zainteresirana za pregovarački ishod. Oduvijek je samo željela Fuellmicha strpati u zatvor. Drugi glavni suučesnik u zavjeri Fuellmich, Justus P. Hoffman, dao je sličnu izjavu. Odvjetnici tužitelji, u koordinaciji s državnim tužiteljstvom, spriječili su dogovor kako bi održali tvrdnju da je Fuellmich počinio nedolično ponašanje.

Fuellmich je već poduzeo prve korake za povrat osiguranih sredstava u skladu s ugovorom. No, bila bi katastrofa za željeno zatvaranje i eliminaciju borca ​​za građanska prava da je dogovor proveden. Odvjetnik i mentor doktorata Justusa P. Hoffmanna, profesor Martin Schwab, trebao je dobiti punomoć da osigurana sredstva – uz zajednički potpis Viviane Fischer – stavi na raspolaganje odboru. Međutim, Schwab je to odbio. O razlozima se može samo nagađati.

Radnje koje su zajednički planirali javno tužiteljstvo i odbor izdajnika

Nisu dokumentirani svi detalji tih sporazuma između javnog tužitelja Johna i njegovih suučesnika. Konstrukcija kaznenog progona dr. Fuellmicha bila je uglavnom tajna i stoga formalno nezakonita. Javni tužitelj John nije vodio zapisnik o dogovorima i telefonskim razgovorima niti snimao, što je još jedno dodatno protuzakonito ponašanje državnog odvjetnika. Međutim, dostupni dokazi dovoljni su da se dokaže da je ovdje iskonstruiran slučaj i da je ilegalna otmica dr. Fuellmicha iz Meksika zajednički pripremana.

Savezna kriminalistička policija otima dr. Reinera Fuellmicha

Tijekom otmice Fuellmicha, otkriveno je i suučesništvo Federalne kriminalističke policije u nezakonitoj akciji. Državno tužiteljstvo i odmetnuti odvjetnici postavili su zamku Reineru Fuellmichu. Trebalo ga je namamiti u njemački konzulat u Tijuani pod izlikom da na dokumentu još uvijek nedostaje potpis. Uhićenje koje je uslijedilo od strane meksičkih vlasti koordinirao je terenski ured tužiteljstva, što je vidljivo iz komunikacije službe.

Pod izlikom kršenja vize, Fuellmicha su uhitili njegovi meksički “kolege”, ukrcali ga na avion za Njemačku i tamo uhitili kako je i planirano. Kao što je dogovoreno, Reineru Fuellmichu je uskraćena mogućnost žalbe na njegovu deportaciju. Da je “prekršaj oko vize” također bio dio plana govori činjenica da supruga dr. Fuellmicha nije protjerana iz zemlje u istoj situaciji kao i njezin suprug. Uvijek se radilo samo o ilegalnom deportiranju Fuellmicha u Njemačku kako bi mu se tamo sudilo.

Federalni ured kriminalističke policije i smiješno “odbijanje”

Osim što je dokazana umiješanost tužiteljstva u otmicu, tužiteljstvo se također pojavljuje i u drugim oblicima ovog bizarnog slučaja. Suodvjetnika dr. Fuellmicha, kelnski odvjetnik za kaznena pitanja Christof Miseré, iznio je dokaze da su službe tužiteljstva imale za cilj sprječavanje Fuellmichovog daljnjeg javnog rada i poslovne prakse.

Kako bi provjerili “istinitost” dosjea, državno odvjetništvo ispitalo je Federalni ured kriminalističke policije. Naravno, nitko ozbiljno ne očekuje da neka vlast potvrdi da je upletena u nezakoniti progon političkih neistomišljenika i da je instrumentalizirana protiv istrage. Naprotiv, očekivao bi se jasan demanti. U smislu: Ovaj rad i njegov sadržaj ne potječu od nas, niti u cijelosti niti djelomično. To bi bilo poricanje. Međutim, odgovor ureda je bio drugačiji: “Stoga je vrlo malo vjerojatno da je ovo dokument koji je napisalo tužiteljstvo.”

Dr. Christof Miseré: “Kao javni tužitelj, pitam nadležna tijela drže li tijelo u podrumu i dobijem odgovor da je to malo vjerojatno jer se tijela obično pokapaju na tavanu povijesti.”

Bez obzira na stupanj upletenosti Federalnog ureda kriminalističke policije u progon borca ​​za građanska prava, njihova umiješanost u otmicu Fuellmicha dokazuje dostupna komunikacija. Čineći to, Savezna kriminalistička policija odustala je od ustavnog načina pritvaranja dr. Fuellmicha u okviru međunarodno važećih postupaka izručenja. To bi uključivalo podnošenje zahtjeva za međunarodnu tjeralicu i suradnju s Interpolom. Procedura je dobro poznata tužiteljstvu, no izmišljene optužbe nikada ne bi bile dovoljne za međunarodni kazneni progon. Dakle, jedina preostala opcija bila je ilegalna ruta otmice usklađena s meksičkim vlastima.

Metamorfoza optužbi – osuda pod svaku cijenu

Nakon što je postalo jasno da je Reiner Fuellmich izuzet od ograničenja (prema građanskom zakonu), moglo se utvrditi da je prvotna optužba bila neutemeljena i da nije bilo nezakonitih raspolaganja. Postupak se mogao prekinuti i dioničari nastaviti svoje pregovore prekinute otmicom o tome kada i kako će se iznosi kredita zaštićeni od pristupa države prenijeti natrag na neku od tvrtki Corona Committee. Zbog ove namjerne prevare od strane državnog odvjetništva i njegovih suučesnika, sud je od rujna 2022. do studenog 2023. pogrešno pretpostavio da bi Fuellmich već mogao biti optužen za kriminalno ponašanje samo zbog nedostatka izuzeća iz Odjeljka 181 BGB (Građanskog zakona).

Na sudu je Fuellmichova odvjetnica Katja Wörmer podnijela sljedeće kao dio zahtjeva: „U to vrijeme prva odluka dioničara kojom se potvrđuje izuzeće od Odjeljka 181. BGB-a i isključivo upravljanje svim dioničarima nije predana – najvjerojatnije namjerno, kako bi bilo namjerno teže inkriminirati okrivljenika i osigurati pokretanje kaznene istrage.“

Sudac na pogrešnom tragu

Za sud kojim je predsjedao Carsten Schindler, trikovi i obmane koje su konstruirale slučaj ne igraju nikakvu ulogu. Iako su državna tužiteljica i njezini suučesnici prevarili sud na nekoliko načina, iako viša državna tužiteljica dr. Kutzner nije čak uspjela ispravno pročitati prepisku putem e-pošte između dr. Fuellmich i Viviane Fischer, sudac je naizgled nastavio svojim putem bez imalo iritacije zbog ovih kobnih pogrešaka, kao da je dobio naputak da pod svaku cijenu osigura osudu borca ​​za građanska prava.

Kad se na temelju odluka dioničara moglo dokazati da Fuellmich ima efektivnu isključivu zastupničku moć, sud je tražio nove načine da inkriminira progonjenog čovjeka. Fuellmichova odvjetnica Katja Wörmer komentirala je: “Kada ovaj argument više nije bio moguć, okružni sud je jednostavno ponovno protumačio opravdanje za kazneno djelo kao zlouporabu ovlasti zastupanja.”

Dakle, sud je prvo tvrdio da progonjena osoba nije bila ovlaštena izdavati naredbe, a kad se potom pokazalo da jest, sud je promijenio stav i rekao da je bio ovlašten, ali da je zlouporabio zastupničku ovlast.

Drugi trik također ne uspijeva

No, ispitivanje svjedoka od strane odvjetnice Katje Wörmer i samog progonjenog brzo je pokazalo da zlouporabe ovlasti zastupanja nije bilo. Čak su i njegovi bivši partneri u Corona Committee potvrdili izjave dr. Fuellmicha. Fuellmich i Viviane Fischer htjeli su zaštititi fondove odbora od mogućeg pristupa države ili otežati taj pristup. Donacije su morale nestati s tekućih računa. Država je već prečesto zamrzavala sredstva kritičara.

Viviane Fischer i Reiner Fuellmich poduzeli su dva koraka. Prvo, kupili su zlato koje bi moglo zadržati svoju vrijednost čak i u slučaju ekonomske krize. Drugo, Fischer i Fuellmich prebacili su sredstva odbora u svoju privatnu sferu davanjem zajmova. Krediti su knjigovodstveno evidentirani i ugovoreni. Uključene strane složile su se da se iznosi kredita vrate odboru.

Stvari su pošle po zlu? Nema problema

Tako je i drugi trik tužiteljstva, koji je podržao sudac Carsten Schindler, također promašio metu. Dokazano je da su sredstva doznačena putem ugovora o zajmu i da su se trebala vratiti. Uključene osobe su za to bile ovlaštene temeljem postojećih sporazuma i imale su dokumentiran postupak. Oni su propise i njihov pravni sadržaj usvojili kao svoje. Ugovori o kreditu su dakle valjano sklopljeni. U tome su se svi složili – zbog čega se spor među dioničarima vodio oko pitanja kada i kako će se krediti vratiti. U slučaju dr. Fuellmicha, to se trebalo dogoditi nakon prodaje njegove privatne imovine.

Činjenica da iznosi kredita dr. Fuellmicha nisu vraćeni bila je posljedica jednako nezakonitog dogovora. U suradnji s javnim bilježnikom koji je ovjerio prodaju imovine obitelji Fuellmich, jedan od podnositelja pritužbe, Marcel Templin, u koordinaciji s ostalim suučesnicima (Justus P. Hoffmann i Antonia Fischer), prisvojio je daljnje dijelove prihoda od prodaje imovine bez dovoljnog pravnog osnova. Pikantno je da je državno odvjetništvo blokiralo račune Fuellmichovih – ali nije zaplijenilo nezakonito prikupljeni dio prihoda od prodaje od Templina. I protiv Marcela Templina nisu pokrenute istrage. Sada ga se sumnjiči da je kao zaposlenik vlasti osigurao progon borca ​​za građanska prava Fuellmicha u njihovo ime i onemogućio mu vraćanje dogovorenog kredita.

Arsenal ometanja pravde je golem

Nakon što državno odvjetništvo nije uspjelo potkrijepiti optužbe protiv dr. Fuellmicha usprkos svim nezakonitim makinacijama i objektivnim lažnim predstavljanjima, sada je tužitelju u pomoć priskočio sud. Bilo je to iznenađenje za obranu i tužiteljstvo: dogovorene ugovore o zajmu, koje su sve uključene strane namjeravale, opisivale i takvima ocjenjivale, odjednom je – nakon višetjednog suđenja – sud jednostavno reinterpretirao.

Sud sada gradi “fiducijarni odnos” kako bi osigurao da dr. Fuellmich bude osuđen. U uputama suda koje je pročitao predsjedavajući sudac Carsten Schindler, sud sada preferira pretpostavku da je “fiducijarno čuvanje sredstava dogovoreno na takav način da su ta sredstva u svakom trenutku bila dostupna na bankovnim računima u ime pred-društva”. Sud se oslonio isključivo na izjave Viviane Fischer, koja se također stavila u službu tužiteljstva.

Schindler ovime postiže dvije stvari. Prvo, Viviane Fischer je oslobođena od prethodno pretpostavljenog suučesništva u prekršaju s Reinerom Fuellmichom. To znači da je sudionik progona borca ​​za građanska prava izbačen iz fokusa kaznenog progona. Istodobno, sud će sada pokušati konstruirati tužbeni zahtjev na temelju povrede obveze čuvanja imovine. Podsjetimo: do sada se postavljalo pitanje je li Fuellmich mogao vratiti dogovorene kredite i je li to namjeravao učiniti. Budući da se na oba pitanja može odgovoriti potvrdno na temelju istrage činjenica i ispitivanja svjedoka, ne može se pretpostaviti nikakva šteta ni za društva odbora ni za sudioničare.

Po “mišljenju” suda proizvoljno preuzimanje fiducijarnog odnosa trebalo bi omogućiti konstruiranje kaznenog djela. Schindler je komentirao: “Optuženi je već prekršio svoju dužnost da brine o svojoj imovini prebacivanjem iznosa novca iz prethodne tvrtke na svoj privatni račun na način na koji je to učinio.”

Prema ovoj besmislenoj konstrukciji, stoga više ne bi bilo važno što je Fuellmich želio vratiti zajam i što je to učinio – šteta bi sada već ležala u iskonstruiranoj povredi fiducijarne obveze koju su Schindler i njegovi drugovi i/ili klijenti ovdje smislili. Unatoč dramatičnoj promjeni koju donosi na suđenje, izjava suda izaziva gorku zabavu među odvjetnicima i aktivistima za ljudska prava. Predsjedavajući sudac Carsten Schindler objasnio je: “Argument optuženika da je novac ‘parkirao’ u svojoj nekretnini i da je to bilo u interesu prethodne tvrtke jer se bankovni račun može lakše zaplijeniti proizvoljnim državnim mjerama nego stvarna imovina je pogrešan u nekoliko pogleda. Prvo, pravna zaštita od nezakonitih mjera uvijek je moguća na sudu i, u okviru njemačkog temeljnog zakona, nije tuženik ili gospođa Viviane Fischer, već samo nadležni sudovi ti koji odlučuju što je nezakonito, a što nije.”

Iako je posljednjih godina oteti pravni sustav Njemačke ogoljen do kostiju, sada sudac u političkom procesu temeljenom na nezakonitim makinacijama državnog aparata (otmice iz inozemstva, krivotvorenje ili zlouporaba dokaza, nezakoniti nedokumentirani dogovori između državnog odvjetništva i pomagača i sl.) ističe da “samo nadležni sudovi trebaju postupati u skladu sa zakonom i odlučiti što je protuzakonito”.

Odvjetnik dr. Christof Miseré ima jasne riječi o uputama suda u svojoj prijavi sudu:

“Ova nova, gotovo apsurdna konstrukcija također dokumentira činjenicu da se u ovom slučaju, po našem nahođenju, radi o suđenju koje nije orijentirano prema objektivno propisanim pravnim standardima, već prema konačnom cilju osude okrivljenika dr. Fuellmicha, kao političkog protivnika pod svaku cijenu, a samim time ispolitiziranim suđenjem pod utjecajem političkih smjernica i konstrukata različitih aktera. Iako sam već pri preuzimanju mandata bio svjestan da se radi o više-manje političkom suđenju, uključujući i neusporedivo osnaživanje optuženih u Meksiku, nisam mogao ni zamisliti pravno neodržive konstrukte kojima se to sada pokušava ostvariti konačni cilj. No, igra još nije gotova!”

Odvjetnik dr. Miseré i dalje je optimističan, iako je za njega ponašanje suda bahato kršenje zakona:

„Nije na sudu donositi pravno obvezujuće – retroaktivne – zaključke o ugovoru koji podliježe privatnoj autonomiji – u ovom slučaju valjano sklopljenom i namjeravanom ugovoru o zajmu – i, štoviše, zamijeniti ga drugačijom konstrukcijom određenom sud. To bi u najboljem slučaju moglo biti moguće ako je nešto deklarirano kao zajam, ali nije bila predviđena otplata iznosa zajma. U ovom slučaju uopće nema zajma, jer su darivanje iznosa zajma i vraćanje tog iznosa konstitutivni elementi zajma.

A fortiori, sud ne može protumačiti dosljedno izraženo stajalište tuženika dr. Fuellmicha da se radi o zajmu koji mora vratiti i da će ga također koristiti u privatne svrhe kao da je on zapravo želio sklopiti fiducijarni ugovor. Upravo to nije ono što je želio!

Naknadno zanemariti osobnu ideju optuženika i zamijeniti njegovu namjeru da bude vezan ugovorom konstrukcijom koja nije dogovorena – naime fiducijarnim ugovorom – i potom ga osuditi na temelju reinterpretacije njegove jasno izražene ideje, proizvoljno je kršenje zakona par excellence i očito je u suprotnosti s poštenim suđenjem.”

Odvjetnica Katja Wörmer nadodala je cinično : “Okrivljenika u svakom slučaju treba osuditi na zatvorsku kaznu”, te nastavila:

“Više je nego jasno da vijeće pod svaku cijenu namjerava osuditi optuženog. Pravne reference gotovo ostavljaju dojam da je optuženi već osuđen u očima vijeća i da je namjeravana presuda već zapisana u ladici stola.

To je zato što vijeće izričito pretpostavlja da se saslušanje dokaza može zaključiti i da više svjedoka nije potrebno saslušavati. Međutim, dana 24. i 25. travnja 2014. predsjedavajući sudac hitno je zatražio od dolje potpisanog da prijavi moguće sukobe datuma za mjesec svibanj i lipanj, budući da su trebali biti zakazani daljnji datumi ročišta. Samo dan kasnije, 26. 4. 2024., vijeće iznenada van glavne rasprave šalje pravne informacije koje su pročitane tek 03. 5. 24., što je zapravo anticipirana ocjena dokaza od koje se također očekuje da će biti uključeni u obrazloženje presude u istom obliku. Presuda je, dakle, očito već napisana.”

Provjeri/truthcomestolight.com

Foto naslovnice: screenshot truthcomestolight.com

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. Očito je da se radi o metodi zastrašivanja od strane vlade njemačkog režima u službi globalističkog kulta. Protiv svih kritičara i protivnika nesvete plandemije.
  Jer, svi poznatiji aktivisti i borci protiv plandemije u Njemačkoj dosada su bili sudski progonjeni, ili je protiv njih bila podnešena kaznena prijava.

  Michael Ballweg i dr. Bodo Schiffman,- suosnivači pokreta “Querdenker” najmasovnijeg antiplandemijskog pokreta u Njemačkoj koji je tada organizirao masovne demonstracije, pa poznati dr. Sucharit Bhakdi, Oliver Janich, dr. Stefan Hockertz i mnogi drugi. Pored toga, mnogi pošteni liječnici, koji su ljudima izdavali potvrde da ne moraju nositi masku, da je maska besmislena, svi su također dobili kaznene prijave. I protiv nekih od njih se još uvijek vode sudski procesi.

  Upadljivo je da je Michael Ballweg bio optužen pod sličim povodom kao i Fuellmilch. I njemu su predbacili da je navodno pronevjerio nekakav novac. I bio je čak jednu cijelu godinu u istražnom zatvoru i onda je pušten na slobodu zbog nedostatka dokaza. Dr. Bhakdi je bio čak optužen sa poznatom smiješnom i absurdnom batinom “antisemitizma”, samo zato što je kritizirao izraelsku vladu, koja je bila jedna od najgorih sprovoditelja plandemijskih mjera i masovnog cjepljenja i što je masovno prisilno cjepljenje usporedio sa holokaustom. Ipak i on je lani oslobođen optužbe, iako su židovske organizacije bile nezadovoljne oslobađajućom presudom suda.

  Oliver Janich,- jedan od onih koji se bave širim posmatranjem stvari i društvenim inžinjeringom, poput Davida Ickea, uhićen je krajem 2022. na Filipinima, gdje je živio sa svojom suprugom Filipnikom., Po uhidbenom nalogu od strane njemačke vlade i izručen je Njemačkoj. Što pokazuje da ne postoje neovisne države i da su sve pod komandom kulta. Janich je optužen da je u svojim video uradcima, u kojima je za vrijeme plandemije objašnjavao mrežu globalističkog kulta i planove NWO-a, navodno širio “govor mržnje” i navodno poticao na nasilje prema tadašnjoj njemačkoj vladi Angele Merkel. Ipak nakon 5-6 mjeseci u zatvoru i on je oslobođen.
  Dr Stefan Hockertz, koji ne spada u takve “teoretičare zavjere” kao Janich već je osobno bio dugogdišnji zaposlenik u farmaciji na polju razvoja cjepiva, također je bio progonjen. Iako dakle on osobno dolazi iz medicinskog mainstreama. Zato jer se od početka plandemije suprostavio cjepljenju i nazvao to zločinom, masovnom genskom terapijom i eksperimentom nad stanovnipštvom. Njemu je policija 2021, pretresala stan, zaplijenila dokumenete i računala i tada su mu zamrznuli žiro račun i tako je fatički ostao bez novca i bez igdje ičega, pa je morao preseliti u Švicarsku.

  I sada optužuju i Fuellmilcha.
  Glavna osoba, koja ge optužuje, njegova bivša suradnica, Viviene Fischer, ustvari se pravim imenom i prezimenom zove Rike Feuerstein. I do plandemije je bila uspješna modna dizajnerica, kreatorica modnih šešira. Koja se kretala u elitnim modnim krugovima jet seta, koja je kreirala svoje šešire i za Victoriu Beckham i za natjecateljke u emisiji „Germany’s Next Topmodel“ u kojoj poznata bivša manekenka Heidi Klum ocjenjuje mlade djevojke koje žele postati modeli. O Riki Feuerstein, alias Viviane Fischer, prije 10-15 godina, pisali su pohvalno i elitni modni magazini kao Vogue i elitni listovi kao New York Times.

  Njemački mainstream list Berliner Zeitung objavio je prije 3 godine o njoj članak, u kojem se kaže: “Čudesni preobražaj od kretorice šešira Rike Feuerstein do relativizatora korone Viviane Fischer”. Ali možda se u tom ms članku nehotice krije odgovor, kako i zašto je modna dizajnerica Rike Feuerstein, koja se kretala u svjetskom jet setu i zarađivala dobru lovu, postala aktivistica za borbu protiv plandemije, Tojest, možda je ova Rike/Viviane od početka bila ubačeni trojanski konj. Upadljivo je bilo i to da je ona, kada su krenule optužbe protiv Fuellmilcha, govorila protiv njega u njemačkim mainstream medijima. U istim onim medijima, koji su ranije stalno napadali Fuellmilcha i nju samu i sve ostale aktiviste i njihovu organizaciju “Corona-Auschuss”.

  ta ženska ima jako naprednu frizuru:

  imago-images.de/bild/st/0119930209/s.jpg

  Ali čak i kada bi bilo nešto istine u tome, da je Fuellmilch navodno pronevjerio neki novac, ipak je tako upadljivo to “treniranje strogoće”, sa očitom stvarnom namjerom zastrašivanja i ušutkivanja Fuellmilcha.
  Jer sve to je kamilica, kada se usporede mućke u vezi sa političarima.
  Naprimjer; odavno se zna da je kancelar Scholz imao prste u takozvanoj “cum ex” aferi, još za vrijeme, dok je bio gradonačelnik/premjer grada-pokrajine Hamburga. O tome su pisali i mainstream meediji drugi ms izvori. Dokazano je da je Scholz 2016. kao premjer Hamburga, pomogao hamburškoj filijali velike židovske banke M.M.Warburg & CO, da ne vrati svotu od 47 milijuna eura, koju je ta banka stekla ilegalnim špekulacijama. A po zakonu je trebala da vrati tu lovu, a nije vratila.
  Ipak protiv Scholza niti je vršena istraga, a kamoli da je podignuta optužnica.
  A također su dobro poznata velike mućke predsjednice Europske komisije, Ursule von der Leyen. Prva, dok je još bila njemačka ministrica odbrane za vrijeme Merkelice. U vezi sa ogromnom lovom za veliki savjetnički koncern McKinsey, Pa onda za vrijeme plandemije, mućka u vezi sa nabavom cjepiva od Pfizera. Gdje se također radilo o ogromnim sumama love.
  Također nikada nije pokrenuta istraga, a kamoli da je podignuta optužnica.

  Fuellmilchova odvjetnica, ispričala je da je Fuellmilch još od 2021. godine bio pod prismotrom Ureda za zaštitu ustavnog poretka

  podcast.de/episode/627502449/anwaeltin-katja-woermer-fuellmich-wurde-vom-verfassungsschutz-beobachtet

  Ured za zaštitu ustavnog poretka (Verfassungschutz), njemačka obavještajna služba za tuzemstvo, odavno se faktički pretvorila u najcrnju UDBU. Tako da špijunira svakoga onoga, tko imalo odstupa od jedino dopuštnih službenih “istina” koje zastupa njemačka vlada u službi kulta. Sve i svatko što odstupa od tih “istina”, biva etiketiran kao “ekstreman” i “neprijateljski prema demokraciji”. Tako je Verfassungschutz stavio pod prismotru ne samo “ekstremnu” stranku AFD, već i Hansa-Gerga Maasena, bivšeg političara CDU-a, i bivšeg predsjendika Ustavnog suda. Koji je prije 7 godina dobio otkaz sa položaja predsjednika Ustavmiog suda. Jer se tada usudio proturiječiti jednoj takvoj “istini”: da je u gradu Goerlitzu u istočnoj Njemačkoi, bila hajka na migrante po ulicama. Naime, tada su dvojica od onih Merkeličnih novih migranata, na mjesnoj uličnoj fešti, nožem usmrtili jednog domicilnog stanovnika Goerlitza. Što je naravno izazvalo negodovanje u stanovništvu. Međutim njemačka vlada i njeni podguzni mediji izmislili su nekakvu hajku na migrante. I kada je Maasen javno rekao da je to laž, da nije bilo nikakve hajke,- dobio je otkaz, I od tada je kao kritičar na meti vlasti i medija kao i na meti Verfassungschutza. Iako on nije ni alternativac ni “teoretičar zavjere”, već se još uvijek kreće u okviru nekog mainstreama.

  Njemačka vlada, od svih vazalskih vlada sviju država, vjerojatno najpouzadnije i najposlušnija pudlica gospodra iz globalističkog kulta, sa ovim progonima želi zastrašiti svako kritičko i neovisno mišljenje o plandemiji i o bilo kojem drugom škakljivom pitanju. Tako ta vlada u službi zločinačkog globalističkog kulta,, po onom starom geslu; napad je najbolja obrana, na taj način, želi prikriti vlastitu odgovornost u tom zločinu. Jer , nakon što su vijesti o iznenadnim umiranjima, i masovnim oboljenjima od raka i srca, postale tako masovne, da čak i jedan dio ovcoida, počinje sumnjati da tu nešto nije u redu i nakon što je nakon tužbe neovisnih aktivista, njemačka vlada morala objaviti protokole o donošenju mjera njemačke vlade, državnog Instituta Robert Koch i njihovog “stručnog” stožera na početku plandemije, car postaje sve više gol, pa zato režim želi zadržati kontrolu i nad kofol kritičnom obradom 3 godine plandemije. Jer je iz onoga što je dosada procurilo iz tih protokola, već sada vidljivo da su sve najmerno lagali i uveličavali opasnost.

  I one rijetke njemačke pop zvijezde koje su se suprostavljale plandemiji, kao Nena su također pali u nemilost njemačkog režima. Nena (Gabriele Susanne Kerner), velika zvijezda 80-ih godina, koje je bila poznata i izvan granica Njemačke, zbog kritike plandemijskih mjera, zbog otvorene podrške demonstracijama protiv plandemije prije 3 godine, zbog poziva da na njene koncerte tada mogu dolaziti i necjepljeni, napadana je od strane režima i njegovih podrepaških mainstream medija, kao i od strane bivših kolega vjernih režimu i bili su joj zabranjeni koncerti i javni nastupi na TV.

  Ustvari Njemačka se sve više pretvara u policijsku državu, u kojoj je na snazi verbalni delikt, kao nekada za vrijeme komunizma i Jugoslavije. Ne samo da je zabranjeno javno reći sve ono o plandemiji, migraciji, NWO-u, itd.. što se kosi sa jedino dopuštenim službenim “istinama” njemačke vlade i njenih podguznih medija, već sada i svaka obična kritika i zezancija na račun njemačke vlade i političara može postati kažnjiva, Kao nekada u jugoslaviji, kada se za kritiku Partije i sustava, ili za viceve o Titu išlo zatvor.
  samo nekoliko primjera:
  Jedan mali poduzetnik iz Bavarske, kažnjen je u ožujku sa novčanom kaznom, jer je bio napravio 3 satirična plakata na račun političara Zelenih, koji su članovi njemačke vlade.
  Još gore je prašao bivši političar Gerald Grosz, koji je u veljači kao gost na jednom skupu AFD-a, bavarskog premjera Markusa Södera nazvao „corona autokrat“ i „Södolf“ , a njemačkog ministra zdravlja Lauterbacha nazvao je “horror clown”. Grosz je dobio novčanu kaznu od 36.000 eura. Bavarski premjer Söder, bio je među najgorim oštromjerašima za vrijeme plandemije u Njemačkoj.

  Najnoviji slučaj o kojem su izvjestili i ms portali:

  Upravni sud u Reutlingeu, osudio je 79-godišnjeg Wernera Heinricha (koji je inače ranije i osobno bio sudac) na novčanu kaznu od 7800 eura. Samo zato što je Heinrich na Faceboku lajkao i dijelio komentar nekog drugog korisnika,. koji je njemačkog ministra ekonomije i vicekancelara Habecka iz Zelenih, nazavo idiotom i usporedio ga sa psećim izmetom. Iako Heinrich osobno dakle uopće nije ništa napisao večć samo lajkao. Heinrich, kao pravnik i bivši sudac, nazvao je presudu protiv njega skanadaloznom.

  Habeck je osobno podnio kaznenu prijavu protiv Heinricha.

VEZANO

najnovije