Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiUhićen dr. Reiner Fuellmich

Uhićen dr. Reiner Fuellmich

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Stao na žulj

Odvjetnik dr. Reiner Fuellmich uhićen je u petak, 13. listopada dok je pokušavao obnoviti putovnicu u njemačkom veleposlanstvu u Meksiku, te je prepraćen natrag u Njemačku.

Odvjetnice Dagmar Schoen i Katja Woermer brane dr. Fuellmicha. Dagmar je u petak dala izjavu za Bittel.tv kako bi objasnila što se dogodilo. Intervju je na njemačkom, ali u nastavku donosimo prijevod.

„Reiner i njegova supruga izgubili su svoje putovnice i vize prije dosta vremena i morali su ih zamijeniti. Budući da su boravili u Meksiku, to ih je dovelo do potrebe da odu u njemačko veleposlanstvo u Tijuani. 

Prvi put su otišli u ponedjeljak i tada je sve izgledalo u redu.

Dogovoreno je vrijeme – petak za preuzimanje dokumenata. Dakle, veleposlanstvo je točno znalo kada će stići.

Kad su se u petak vratili, Reinerova supruga je dobila dokumente i pustili su je. Reiner je uhićen. Sa sobom nije imao ništa, samo odjeću koju je imao na sebi. Čak ni četkicu za zube.

U ožujku je izdana tjeralica za njim. U svibnju je izdana druga tjeralica. Jedna je bila iz Njemačke, a druga iz EU. Očito, nije bio obaviješten.

Kako je Reiner bio u Meksiku, koji je izvan jurisdikcije EU, nalozi se nisu mogli provesti.

Dakle, morao je postojati način da ga se dovede na njemačko tlo.

Reinerova potreba za novom putovnicom i vizom dala je savršenu priliku onima koji su željeli njegovo uhićenje.

Kada je u petak ušao u veleposlanstvo, tamo ga je sačekalo 6 muškaraca koji su ga čekali da ga privedu, odvedu na aerodrom i otprate u Njemačku.

Optužbe su, kako je Dagmar saznala kada je otvorila službene papire, imale 30 stranica – dakle radilo se o nečemu pomno isplaniranom i provedenom.

Optužbe se odnose na optužbe Viviane Fischer, bivše članice Odbora za korona virus, o financijskim malverzacijama.

Prijavu protiv Reinera potpisale su tri osobe.

Možda je najluđi aspekt optužbi da se novac koji je Reiner navodno uzeo nalazi na bankovnom računu (ili je u svakom slučaju bio na bankovnom računu) jedne od te tri osobe.“

Samo da podsjetimo kako je u ožujku prošle godine uhićena i Virginie de Araujo Recchia, francuska odvjetnica koja živi u Francuskoj i koja je sudjelovala u radu građanske porote tzv. Narodnog suda za javno mnijenje s Reinerom Fuellmichom na dokazivanju da su svjetski čelnici počinili zločine protiv čovječnosti pod izlikom bolesti Covid-19. Ona je uhićena je u svom domu u zoru 22. ožujka pred svojom djecom.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

  1. ova Viviane Fischer je vjerojatno od početka ubačena agentica njemačkog režima u službi globalističkog kulta.
    njemačka obavještaja služba za inozmestvo BND (koja je samo prirepak CIA-e, stvoren od strane CIA-e nakon 2. sv. rata), kao i druga obavještajna služba za tuzemstvo “Verfassungschutz” (također samo priprepak CIA-e=), imaju svoje ljude posvuda..

    Ova Fišerica se lani izjadala protiv Fuellmilcha i to baš u njemačkim propagandnim mainstream medijima– najgorim priprepcima režima, koji su stalno napadali ne samo ovu Fuellmilchovu organizaciju “Odbor za koronu”, već i sve druge neovisne, antiplandemijske organizacije, i neovisne pojedince, bilo koga tko se i najmanje kritički izrazio na račun plandemije i cjepljenja. Prije svih organizaciju “Querdenker”, čiji je suosnivač Michael Ballweg, također bio uhićen i optužen za slične stvari,- da je i on navodno pronevjerio neki novac. Ballweg je u njemačkoj doživio sudbinu Franciškovića i bio je godinu ili više u istražnom zatvoru, ali je nedavno oslobođen optužbe i pušten, zbog nedostataka dokaza..

    njemački režimski mediji su također napadali i njemačkog reprezentativca Joshuu Kimicha iz bayerna, koji se krajem 2021. odbijao cjepiti i javno je pred kmaeram bio rekao svoje kritičko mišljenje o cjepivu.. a napadali su na najodvratniji način i poznatu pop zvijezdu Nenu, koja je kao jedna od rijetkih lilčnosti iz šou biznisa, od početka javno bila protiv plandemije i cjepljenja.. a tek kako su stalno napadli Fuellmilca, i poznatog doktora Suharita Bhakdija , pokojnog doktora Arnea Burkhardta i sve ostale,. koji su bili protiv plandmeije i cjepljenja.. i dakle, ako ta Fišerica ide u te iste kriminalne ms medije da kmeči protiv Fuellmilcha– onda je time sve rečeno..

VEZANO

najnovije