Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiSummit svjetske vlade – „Krizni događaji su koristan alat prema Globalizmu“

Summit svjetske vlade – „Krizni događaji su koristan alat prema Globalizmu“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Jedna svjetska vlada

Jedna od najvažnijih konferencija o globalnoj centralizaciji iza Davosa je godišnji Summit Svjetske vlade u Dubaiju.

To je mjesto gdje „elite“ iz svjetskih establišmenta mogu naglas govoriti o planovima, koji su se još do prije desetak godina držale u velikoj tajnosti. Konferencija 2023. donosi mnoštvo govora koji moraju „otvoriti oči“, uključujući i govor Iana Bremmera, predsjednika i osnivača Eurasia Group. 

Organizacija je “konzultantska tvrtka za političke rizike” koja gleda na globalno upravljanje kao na rješenje za većinu svjetskih problema.

Isječak iz Bremmerova govora samo je još jedan primjer globalista koji naglas izgovara onaj skriveni dio – oni krizne događaje smatraju korisnima za daljnje centraliziranje, a Bremmer uključuje “pandemiju” covida na svoj popis vrijednih katastrofa. 

Zašto? Ne objašnjava detalje, ali vjerojatno je to zato što katastrofe izazivaju strah javnosti, a strah je lako iskoristiti za realizaciju vlastitih ciljeva. 

I dok se čini da Bremmer upozorava na povećani “protekcionizam” i nacionalizam posljednjih godina, jasno je da on na nacionalne napetosti gleda kao na vrijedan alat za konačni cilj – globalnu vladu.

Vezano: Međunarodni monetarni fond – Svijet se treba pripremiti za Treći svjetski rat

Sve ovo je samo još jedna od razloga zašto trebamo raditi zajedno kao narod da se ujedinimo i eliminiramo ove kriminalce koji jasno zagovaraju da većina stanovništva svijeta bude ili ubijena ili porobljena. 

Sve dok ne budemo spremni privesti ih pravdi, i dalje će biti ohrabreni nedostatkom pravde.

Provjeri/thewashingtonstandard.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

4 KOMENTARI

 1. Od 1914 godine mi živimo u posljednjim danima sotonskog poretka stvari ( Matej 24:3,7)
  Knjiga Otkrivenje je vizija Gospodinovog dana i vizija započinje od 1914( Otkrivenje 1:10) Tada su izjahali takozvani Jahači Apokalipse, gdje drugi jahač s velikim mačem predstavlja Veliki rat, kako se i zvao WW1 do izbijanja WW2.
  U Otk. 12:9,12 piše da su Sotona i njegovi anđeli izgubili rat u duhovnoj dimenziji,od Krista i njegove vojske i zato prvi jahač Apokalipse predstavlja Krista koji čeka konačnu pobjedu nad Sotonom… Sotonu se opisuje kao vrlo gnjevnog koji je zbijen u našem svijetu i gdje se on sad trudi zbiti redove pred konačni obračun u bitki od Harmagedona( Otk.16:13-16)
  Apostol Pavao je rekao da ovo nije rat protiv krvi i mesa, nego protiv zlih duhovnih sila na njihovim položajima…
  Sve je predstava… Sotona i njegovi sluge najprije izazivaju WW1…. Posljedica kaosa je…Liga Naroda…..zatim izazivaju WW2…. posljedica kaosa je još moćnija struktura…UN…
  Danas ,od 03/2020 svjedočimo globalnom kaosu zbog Covida,Ukrajine, ekonomskih kriza,klimatskih kriza, potresa,nuklearnih prijetnji, ekoloških incidenata……. Sve kako bi se iz nastalog kaosa uzdigao novi svjetski poredak i Svjetska Vlada pri UN… Ta struktura je prorečena u Otkrivenju 13 i 17 poglavlje ,pod nazivima 8. Kralj, 10 rogova i Zvijer, Kip zvijeri.
  Njihova multipolarna vladavina mora doći, jer je tako dopušteno, kako bi se Sotona ,demoni i zemaljske sluge okupili za veliki rat protiv svemogućega Boga. Taj rat se zove Harmagedon…(Otk.16:13-16)
  Tko bude tražio Boga po istini i tko se ponizi pred Bogom, ima šansu preživjeti te događaje i živjeti vječno na obnovljenoj Zemlji pod Božjom vladavinom, teokracijom( Otkrivenje 21:3-7)

  • Mali ispravak u datumu Rovad1, ako dozvolite. Ja ću vam reći točan datum. Bilo je to 24.12.1913. Tada je osnovana banka FED (American FEDeral Reserve bank). Dan prije božića 1913 godine. Osnovana je potiho, jako tiho. Zato su izabrali taj datum – jer tada su već svi “kongresmeni” bili jednom nogom u slavlju i šampanjcu.

   wiki FED: https://en.wikipedia.org/wiki/Federal_Reserve

   A zna se što je FED. Banka svih banaka. Iako je formalno banka svih banaka danas to BIS (Bank for International Settlements) u Baselu, Švicarska. A sve su to privatne banke što izdaju privatni novac – dakle svoj. A glavni “bossovi” ipak stižu iz FED-a. BIS je samo jedna zgodna fasada. Jedna zgodna tajnica s lijepim nogama.

   wiki BIS: https://en.wikipedia.org/wiki/Bank_for_International_Settlements

   Ovdje sam pisao o novcu: https://provjeri.hr/mit-o-novcu/

   i ovdje: https://provjeri.hr/mit-o-novcu-2-dio/

   A mogao bi napisati cijelu jednu enciklopediju 🙂 Ali sam prestar za to. Želim još ovih par godina što mi je ostalo provesti koliko-toliko u miru. Ali prije toga moram dati svoj doprinos društvu u eliminaciji tih žohara. Pa ipak mi je to društvo puno dalo. Pa zvalo se Jugoslavija, Hrvatska ili EU – u tom sam društvu sretao prekrasne ljude – koji su me svojom ljubavlju zadužili. Kao što nas je Isus Krist zadužio.

 2. da, točno..
  FED je centar cijele mafije..
  jer FED je najstariji od bankarskih organizacija mafija
  ustvari su se banditi dogovorili već 1910. na tajnom sastanku na otočiću Jekyll Island pored New Yorka, da stvore centralnu banku SAD-a. koju su 3 godine kasnije uvalili predsjedniku Woodrowu Wilsonu i ona je tako ozakonjena..
  čak je njemački mainstream tjednik Focus, prije 10-ak godina na svom portalu objavio iznenađujući članak, o nastanku FED-a. i u članku su rekli da je to bila najveća prevara u povijesti..

  vlasnici FED-a su kasnije vukli konce i u stvaranju →BIS-a (1930) i u stvaranju MMF-a i Svjetske banke, 1946., a oni su naravno vukli konce i u stvaranju UN-a, NATO-a, WHO-a, EU-a, WEF-a, Vijeća Europe, OESS-a, OECD-a, i absolutno svega što nosi naziva “svjestko”, ili “međunarodno”

  prema više pouzdanih izvještaja dva saudijska bankara, insajdera, koji su bili u dobrim vezama sa FED-om, vlasnici FED-a su ovih 8 bnakraskih obitelji, tj. bankarskih kuća: Rotschild, Rockefeller, Warburg, Lehman, Lazzard, Kuehn & Loeb, Goldman Sachs, Israel Moses Seif.. Svih 8 imaju istu etničku/vjersku pozadinu, zna se koju, tojest zna se čiju

  a i u spomenutom članku Focusa među suosnivačima FED-a, spominju se Rotšildi, Rokefeleri, Kueh Loeb i Warburg… plus još J(Johna) P(Pierpont) Morgan- moćni bankar, suvremenik Johna D. Rockefelleera i Adndrewa Carnegeieja, na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće..
  Međutim, koliko znam, JP Morgan danas nema direktnih obiteljskih potomaka, neki njegovi potomci su se davno poudali ili poženili sa članovima obitelji Rockefeller, tako nekako, tako da danas sva nekadašnja imovina JP Morgana (kao banka koja i danas nosi njegovo ime), pripada obitelji Rockefelleer

  (i samo mala ispravka), puni naziv FEDa- je Federal Reserve System, a ne federal reserve bank

 3. FED je samo njihova produžena ruka…
  Oni koji upravljaju svijetom ,rade na ovome projektu već tisućama godina. Tad FED nije postojao. To je globalni kult koji vuče korijene iz Babilona… Najistaknutiji i vodeći dio tog kulta je Vatikan. Oni su kolovođe religija,kultova,političkih i trgovačkih struktura. Bez papine bule se nijedno učilište nije moglo otvoriti u srednjem vijeku. Iz tih učilišta su ljudi izlazili i zauzimali vladalačke pozicije po cijelom svijetu. Gdje nije išlo ,tu su izbijali ratovi,bune i revolucije. Oni su najistaknutiji dio Bludnice iz Otkrivenja, koja jaše Zvijer. FED koji predstavlja trgovačko-bankarski sektor ,je vatikansko oružje kojim se gradi carstvo Babilon Veliki, Otkrivenje 18

VEZANO

najnovije