Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upU okviru EU-a uskoro ulazimo u „Digitalno desetljeće“. Što nam to donosi?

U okviru EU-a uskoro ulazimo u „Digitalno desetljeće“. Što nam to donosi?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

2030.

U jednom od članaka opisao sam provođenje njihovih zlih agendi kao jedan veliki kotač koji gazi sve pred sobom i koji tek ponekad uspori, pa na trenutak i stane kada otpor u čovječanstvu ojača. Tada sam napisao da smatram da je „zamor materijala“, odnosno zamor čovječanstva, glavni adut na kojeg igraju gospodari iz sjene u provedbi svojih ciljeva. To smatram i dalje…

Godina 2030. obilježit će početak europskog “Digitalnog desetljeća”, prema Europskoj uniji, gdje će naši podaci i osobne interakcije biti digitalizirani. Europski konzorcij za digitalnu infrastrukturu (EDIC) djelovat će kao pravni temelj za pomoć državama članicama u razvoju vlastitih digitalnih programa i ciljeva. Očekuje se da će program politike Digitalnog desetljeća biti objavljen, pogađate, baš te 2030. godine.

Europska komisija i njihovi neizabrani dužnosnici imaju za cilj pružiti uspavanom građanstvu EU-a iluziju izbora i njihovog tobožnjeg osnaživanja. “Sve korisnike, od djetinjstva do starosti, treba osnažiti i zaštititi”, tvrdi Komisija, navodeći da će podaci biti čuvani i sigurni. Sigurnost uključuje “pošteno online okruženje”, kao što je uklanjanje dezinformacija i mijenjanje istine kako oni smatraju prikladnim, jer  je cenzura interneta ključna za kontrolu narativa.

Popis „robe“

Sve su to isprazne i lažne paradigme, koje imaju za cilj zamagliti pravu činjenicu, a to je da zapravo nećete imati pravo nikakvog izbora. Neki sada odmahuju glavom i kažu kako ga nikad nismo ni imali… u redu, možda nismo, ali ovo što nas čeka daleko je gore nego sadašnja situacija. 

Da biste sudjelovali u društvu, morat ćete imati digitalnu osobnu iskaznicu, jer oni žele da se 100% javnih usluga digitalizira, uključujući svu medicinsku dokumentaciju. Kao što je nizozemska kraljica Maxima rekla u Davosu, digitalizacija medicinske dokumentacije upozorit će vlade “tko se zapravo cijepio a tko nije. Nadalje, poručila je da svaka javna služba do upisa u školu treba biti vezana uz digitalne osobne iskaznice, što je jedan od razloga zašto će vašu djecu tjerati da imaju svoju digitalnu identifikaciju odmah pri rođenju, ako ne i prije.

“Kako bi postigla digitalne ciljeve, Europska komisija će ubrzati i olakšati pokretanje projekata u više zemalja, velikih projekata koje niti jedna država članica ne bi mogla razviti sama”, navela je Europska komisija. Cilj je na kraju premjestiti svaku državu članicu na “Jedinstveno digitalno tržište” kako bi se Europa približila statusu nacije, a ne kontinenta. Stoga kažu da će jedinstveno digitalno tržište u potpunosti promijeniti europsku kulturu. Pogledajte propagandni video niže.

„Održivo“ i „klimatski neutralno“ – sinonimi za tehnokraciju

Ubacuju ciljeve o održivosti i klimi jer se to u ovoj fazi ne može kvantificirati niti dovesti u pitanje. Važan projekt od zajedničkog europskog interesa (IPCEI) planira implementirati 10.000 “klimatski neutralnih visoko sigurnih rubnih čvorova” u svojim “interoperabilnim i dostupnim europskim tehnologijama obrade podataka, omogućujući kontinuum od oblaka (cloud) do ruba preko više pružatelja.” Molim? Da, nisam ni ja na prvu shvatio o čemu je riječ… Uglavnom, oni žele da 75% europskih tvrtki koristi centraliziranu bazu podataka u oblaku (cloud-u) i da državnim vlastima dopusti backdoor pristup, odnosno kontrolu. 

Sedam država članica već radi na mobilizaciji ovog programa, s 1,2 milijarde eura javnih sredstava dodijeljenih im u prosincu 2023., nakon dodatnih 1,4 milijarde eura privatnih ulaganja.

Globalni digitalni identitet – ultimativni sustav kontrole Jedne svjetske vlade

Prvi korak je privikavanje javnosti na ideju digitalizacije, osobno, jer žele stvoriti globalni digitalni identitet. Svjetska trgovinska organizacija (WTO) i Svjetski ekonomski forum (WEF) objavili su izvješće koje potiče korištenje globalnog programa digitalnog identiteta za osobe i predmete. 

“Digitalizacija trgovine od kraja do kraja zahtijeva globalni pristup digitalnim identitetima fizičkih i pravnih osoba, kao i fizičkih i digitalnih objekata koji šalju ili primaju elektroničke informacije kako bi se izbjeglo stvaranje silosa digitalnog identiteta”, navodi se u izvješću za 2022. 

Jasno vam je da je jedini razlog za praćenje ljudi kao da su objekti – kontrola.

Amerika, Kanada, EU i svaka nacija zavedena globalističkom agendom ima plan za stvaranje digitalne osobne iskaznice. Ovo će započeti kao neovisno nastojanje svake nacije. Europa je dala do znanja da će konsolidirati platformu svake zemlje članice, ali nije otkriveno da će svaka nacija biti povezana s istom univerzalnom bazom podataka. 

Tko će kontrolirati tu bazu podataka koja će sadržavati sve vaše podatke, biometrijske, medicinske, financijske…? Pa naravno, odgovor je vrlo jednostavan – Jedna svjetska vlada. Jer to je ujedno i krajnji cilj globalističkih elita koje žele vladati svijetom.

I dalje sam optimist i smatram da će pravda prevladati i da će ti tirani željni moći na kraju ipak biti poraženi. No, s obzirom na visinu uloga, cijena pobjede bi mogla biti vrlo visoka.

Foto naslovnice: web screenshot

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije