Nedjelja, 21 travnja, 2024
NaslovnicaWake upUpravljanje vremenom se događa i to nije nikakva teorija zavjere

Upravljanje vremenom se događa i to nije nikakva teorija zavjere

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Jasni dokazi

Potpredsjednik Lyndon B. Johnson (1962):

'To predstavlja temelj za razvoj meteorološkog satelita koji će omogućiti čovjeku da odredi sloj oblaka na svijetu i posljedično da kontrolira vrijeme. A onaj tko kontrolira vrijeme kontrolirat će svijet.'

Projekt Cirrus prvi je službeni pokušaj modificiranja uragana. Vodio ga je ‘General Electric’ uz potporu vojske SAD-a.

Službena teorija bila je da će promjenom temperature izvan prstena uragana, što su učinili zasijavanjem oblaka raznim spojevima kao što je srebrni jodid, rezultirati smanjenje jakih vjetrova.

13. listopada 1947. projekt ‘Cirrus’ ciljao je uragan koji je krenuo prema moru.

Oko 80 kg suhog leda bačeno je u oblake. Posada je tada izvijestila o izraženoj modifikaciji platforme u oblaku, a uragan je naglo promijenio smjer i spustio se u blizini Savannaha u Georgiji.

Javnost je okrivila vladu. Irving Langmuir, koji je bio pionir Odjela za atmosferska istraživanja ‘General Electrica’, priznao je da se projekt odnosio na učenje o tome kako upravljati vremenskim prilikama. Također je tvrdio da je preokret uragana uzrokovan projektom Cirrus, ali vlada je to negirala dvanaest godina.

Nakon kratkog odlaganja, projekt se službeno nastavio, a 1965. projekt ‘Stormfury’ bio je usmjeren na zasijavanje uragana Betsy.

Tog dana oluja je odmah promijenila smjer i stigla na južnu Floridu. Kongres je za to okrivio projekt ‘Stormfury’, ali vlada je tvrdila da je uragan promijenio smjer prije nego što su ga imali priliku zasijati.

Nakon dva mjeseca kongresnih saslušanja, projekt je dobio dozvolu za nastavak.

Tijekom Vijetnamskog rata, vremenska modifikacija je bila korištena u operaciji ‘Popaj’ i kao rezultat toga, počevši od listopada 1978., ‘međunarodni ugovor’ sada zabranjuje vojnu uporabu vremenskih modifikacija.

Godine 1997. američki ministar obrane William Cohen rekao je da SAD ima neprijatelje sposobne promijeniti klimu i pokrenuti potrese i vulkane na daljinu, korištenjem elektromagnetskih valova.

I tako se čini da je kontroliranje vremena vrlo stvarna stvar.

I dok vam mediji lažu, vlada je izdala zabranu govora zaposlenicima Nacionalne meteorološke službe, koji su tražili pravnog savjetnika da preokrenu ove ilegalne zabrane govora.

I više ne trebaju zasijavati oblake. Chemtrails, ili kako ga zove John Brennan iz CIA-e, ubrizgavanje stratosferskog aerosola, omogućuje tim projektima crne vlade mogućnost da stave što god žele u nebo, a HAARP ima sposobnost promjene temperature unutar ionosfere.

Na kongresnim saslušanjima objavljeno je da je HAARP uspješna operacija kontrole ionosfere ultra visokim radiofrekvencijama, te da su zrakoplovstvo i DARPA nastavili razvijati vlastite verzije.

Dr. Walker:

'Zrakoplovstvo je imalo veliku korist od HAARP-a posljednje 3 godine. Preuzeli smo ga od mornarice i uspjeli odraditi brojne eksperimentalne kampanje tamo gore i završili smo naš posao za koji smo zainteresirani. Prešli smo na druge načine upravljanja ionosferom, za koje je HAARP stvarno dizajniran, da ubrizga energiju u ionosferu kako bi se mogla kontrolirati. Ali taj posao je završen.'

Manipulacija uraganima prijenosom frekvencija, jedan je od stotina patenata za kontrolu vremena. S vodljivim česticama dodanim oluji, radio frekvencije upućene s više lokacija mogu upravljati uraganom.

Prema geoengineeringwatch.org, upravo to se dogodilo s uraganom Ian.

GeoenineeringWatch.org:

'Ovo je uragan Ian koji prolazi blizu sljedećeg crvenog prijenosnog postrojenja u Key Westu na Floridi. Kada su prijenosna postrojenja u potpunosti pod naponom, oni imaju odbojni učinak na bilo koju zračnu masu koja je zasićena električno vodljivim elementima klimatskog inženjeringa. Kako je uraganu Ianu dozvoljeno da dođe do kopna, postrojenje za prijenos frekvencija u Melbourneu na Floridi potpuno je angažirano. To učinkovito usporava migraciju iona u unutrašnjost. Prijenosi mogu umanjiti oborine u nekim regijama, a istovremeno ih povećati u drugima.'

Provjeri/SimunNewsRoom

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije