Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiVlada Novog Zelanda odlučuje o oduzimanju bebe od roditelja koji traže „čistu...

Vlada Novog Zelanda odlučuje o oduzimanju bebe od roditelja koji traže „čistu krv“ za njenu operaciju

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne žele kontaminiranu

U šokantnom preokretu događaja, novozelandske vlasti pokušavaju ukloniti kritično bolesnu, 4-mjesečnu bebu iz njene obitelji nakon što su roditelji zatražili da se tijekom vitalne operacije srca koristi “čista krv”, tj. krv necijepljene osobe.

Četveromjesečna beba treba operaciju zbog stenoze srčanog zaliska. Dječakova majka kaže da želi da se koristi “čista krv”, tvrdeći da je to “sigurno” za njezinu bebu.

Očajni roditelji mole liječnike da koriste krv koja ne sadrži tragove mRNA tehnologije koja se koristi u mnogim cjepivima protiv Covid-19.

Zdravstvena služba inzistira na tome da cjepiva ne predstavljaju rizik za zalihe donatora krvi, navodi RNZ.

Odvjetnik obitelji tvrdi da zdravstvena služba odbacuje zabrinutost roditelja i ignorira rizike koje bi cjepiva mogla predstavljati.

Vezano: Potražnja za necijepljenom krvlju naglo raste diljem svijeta

Visoki sud u Aucklandu odlučit će u utorak hoće li odobriti ovaj zahtjev i oduzeti bebu od roditelja i staviti ga pod skrbništvo suda.

Više od 100 prosvjednika protiv cijepljenja okupilo se ispred suda kako bi podržali pravo obitelji na izbor, jer smatraju da ih država ne bi trebala sprječavati da besplatno daju krv pacijentu u potrebi.

Vezano: Pokret za banku necijepljene krvi

Dužnosnici su rekli da Krvna služba ne odvaja krv cijepljenih i necijepljenih darivatelja te da nema rizika od cjepiva protiv COVID-19, ali roditelji nisu uvjereni.

Jedna od pristaša obitelji, Sarah McNaulty, rekla je da se zalaže za slobodu izbora.

“Toliko je ljudi u redu da besplatno daju krv”, rekla je. “Tu počinje tiranija. Kad nam država omogući da ne možemo besplatno dati krv pacijentu kojem je potrebna.”

Hoće li sud presuditi u korist slobode izbora roditelja? Hoće li beba dobiti “čistu krv” potrebnu da joj se spasi život? Pratite najnovija ažuriranja ove hitne priče.

Vezano: Talijanska studija potvrdila da 94% „cijepljenih“ pacijenata ima abnormalnu krv

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. premjerka NZ-a, Jacinda Ardern je sluškinja globalističkog kulta- jedno od mnoge Švabove dječice, dresiranih u “Young Global Leaders” u WEF-u…koja su onda po nalogu kulta, raspoređivana na položaje po europskim državama
    kao i Merkelica, Tony Blair, Justin Trudeau, Sebastian Kurz, Annalena Baerbock (sadašnja njemačka ministrica vanjskih poslova), Cem Ozdemir (sadašnji njemački ministar poljoprivrede), Jens Spahn (njemački ministar zdravlja u doba plandemije 2020. i 20221.)…i mnogi,. mnogi drugi.. također i kineski tajkun Jack Ma (vlasnik koncerna Alibaba).. također je bio Schwabov učenik…

    iz Hrvatske, najpoznatiji Schwabov učenik u YGL u WEF-u, bio je Viktor Ivančić, poznati bivši Feralovac

VEZANO

najnovije