Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiWHO poručuje da „klimatske promjene“ zahtijevaju masovno cijepljenje protiv komaraca

WHO poručuje da „klimatske promjene“ zahtijevaju masovno cijepljenje protiv komaraca

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Sveto cjepivo“

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, uskoro će biti potrebna masovna cijepljenja kako bi se riješili učinci „klimatskih promjena“, uključujući prijetnju od bolesti koje šire komarci koji migriraju u nova područja.

Dr. Maria Van Kerkhove, tehnička voditeljica WHO-a za COVID-19, dala je uznemirujuće komentare na nedavnoj tiskovnoj konferenciji dok je sjedila pokraj šefa WHO-a Tedrosa Ghebreysusa.

“Mnogo toga se odnosi i na druge upotrebe alata koji postoje, u slučajevima kada imamo intervencije poput medicinskih intervencija, terapije ili cjepiva ovisno o patogenu“, rekla je Van Kerkhove, te poručila: “Moramo se pripremiti za to.”

- Advertisement -

Nadalje, poručila je da zemlje moraju “sagledati kako se mijenjaju stvari uslijed klimatskih promjena i dinamika prelijevanja i pojačavanja – i pripremiti se za to.” 

Što se tiče Ghebreyesusa, on je rekao da COVID-19 više nije hitan slučaj, ali je rizik od njega i dalje visok. Također se požalio da mnoge zemlje više ne prijavljuju svoje podatke o COVID-u WHO-u.

U proteklom mjesecu, samo 25% zemalja i teritorija prijavilo je WHO-u smrt od COVID-19, prema Ghebreyesusu.

“A samo 11% je prijavilo hospitalizacije i prijeme na intenzivnoj njezi. To ne znači da druge zemlje nemaju smrtnih slučajeva ili hospitalizacija – to znači da ih ne prijavljuju WHO-u”, rekao je zabrinuti Ghebreyesus, poručivši da zemlje ponovno počnu prijavljivati ​​podatke njegovoj organizaciji.

“Virus nastavlja cirkulirati u svim zemljama, nastavlja ubijati i nastavlja se mijenjati”, upozorio je. 

- Advertisement -

U lipnju je WHO u partnerstvu s Europskom unijom stvorio globalizirani sustav digitalnih putovnica za cjepiva za buduće pandemije.

U to je vrijeme Ghebreyesus rekao da će klimatske promjene, krčenje šuma i urbanizacija pogoršati buduće pandemije ako zemlje ne poduzmu “usklađene i koordinirane akcije kao jedna globalna zajednica”.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

- Advertisement -

Rađe opasna sloboda, nego mirno i sigurno ropstvo.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

3 KOMENTARI

 1. Ma kakva kuga, kakva kolera, kakav rak, kakav tifus, … pih, sve sitnica, mačji kašalj. Sve se to može prebroditi samo pseduo bolest korona ne.. Nikada. Nema joj kraja.
  Jer koronavirus stalno mutira, da je već postao mutav
  Naravno kada je virtualni virus nacrtan na računalu, onda se može stalno pretvarati u ove i nove oblike… tojest mogu ga pretvarati i oblikovati bezkraja

  Opet nova pod-pod-pod-pod-pod-podvarijanta od pod-pod-pod-podvrijante od pod-varijante od varijante od pod-pod-pod-pod-pod-pod-podsoja od pod-pod-soja od pod-soja od soja sporednog soja glavnog soja od podogranka ogranka od pod-pod-pod korjena od pod-podkorjana od podkorjena od korjena pod-pod-pod-podvrste od pod-pod-vrste od podvrste sojevne varijante vrstinog korjena, korjenske podmutacije mutirane novomutacije: i zove se EG.5.1, ppseudo stručno-specijalno-medicinski izraz, a za javnost su nadjeli joj “Eris”.
  opet iz grčke mitologije, po starogrčkoj božici svađe i kaosa… baš fino nadjevaju mafijaši ta imena,..
  ranije varijate nazivali su Arkturus( po nekoj zvijezdi), a prije toga bio je “kraken” (po morskoj nemani uiz gčke mitologije), a prije krakena bio je kerber,- po dvoglavmom psu iz grčke mitologije..itd..itd..od kraja prošle godine, mafijaši su prestali davati imena po grčkim slovimna, već su prešli na imena iz grčke mitologije

  Nelegalna, privatna eugenička organzacija WHO, samozvani prdež wanna be “svjetska vlada”,- nedavno je “eris” ili EG 5.1 stavila na stupanj “visok”. I sada je “eris” službeno “varijanta od interesa”. tako doista glasi službeno pripopćenje. Od kojega i čijega “interesa”.. zna se

 2. I eto ga opet.. navodno rastu odlasci u bolnicu zbog “erisa”… iz Britanije javlja mainstream list “Mirror” nedavno, da je u Britaniji navdono već preko 800.000 slučejava korone, i to baš ove varijante “eris”. Eris ili EG 51 je pra-pra-pra-pra-pra-pra-unuk od omikrona…

  https://www.mirror.co.uk/news/health/covid-eris-symptoms-common-red-30661574

  I baš… točno pred jesen i normalnu sezonu gripe , koja je preimenovana u koronu– koncern Bajontek, koji je od početak ove godine opet zabilježo velike gubitke i velike minuse (nakon 2 slasne i masne prošle godine, 2021. i 2022. kada je na RNK-otrovima i plandemiji zgrnuo preko 10 milijardi eurića), najavio je novo cjepivo “indivudalno prilagođeno” uskoro za jesen,. za novu varijantu, “eris”..

  pa zato kompjuterski koronavirus stalno “mutira” , i svaka nova varijanta je otporna na dotadašnje cjepivo- da bi se stalno moglo proizvoditi novo “prilagođeno” RNK cjepivo za svaku novu varijantu.. i da se uvijek nanovo “busterira”

VEZANO

najnovije