Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŽelite znati što vas čeka? Pogledajte ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara

Želite znati što vas čeka? Pogledajte ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

“Proročanstva”

„Ne, ceremonija otvaranja Olimpijskih igara u Londonu nije najavila koronavirus. Naime, u ceremoniji otvaranja koju je režirao Danny Boyle, cilj je bio u svega nekoliko sati svijetu predstaviti britansku povijest na kreativan način. Stadionom su šetali povijesni likovi, lebdjeli anđeli, a točku su imali i ‘pacijenti’ i medicinske sestre, u čast zdravstvenog sustava Ujedinjenog Kraljevstva.

Godine 2012. bilo je nemoguće znati da će se godinama kasnije pojaviti bolest Covid-19. Naime, kao uzročnik bolesti tek je početkom siječnja identificiran novi coronavirus koji pripada istoj porodici koronavirusa kao i SARS-CoV, navodi se na stranicama Hrvatskoj javnog zavoda za zdravstvo.

Kao što je Faktograf već u više navrata pisao, teze da je virus umjetno stvoren u laboratoriju demantirali su znanstvenici koji su analizirali genom virusa i zaključili da je nastao prirodnom mutacijom.“

Ovaj tekst morali smo započeli sa službenim demantijem fucktografa, a na temu tumačenja ceremonijalnog otvaranja olimpijskih igara 2012.godine gdje su milijuni ljudi mogli na malim ekranima vidjeti planove Gospodara iz sjene vezano za našu budućnost, odnosno sadašnjost. Ovaj tekst „neprofitnog“ medija za „fact checking“ ili kako im je napisano na stranicama „za provjeru činjenične točnosti tvrdnji u javnom prostoru“, napisan 23.travnja 2020. godine, i u nešto više od godinu dana sam je sebe demantirao u većem dijelu teksta, pa je nepotrebno na njega više trošiti riječi.

Sama ceremonija otvaranja Olimpijskih igara 2012. godine u Londonu traje oko 4 sata, no dovoljno je pogledati isječak predstave od svega desetak minuta, kako bi vidjeli na djelu otvoreno prikazivanje planova gospodara iz sjene. Predstava obiluje mnoštvom detalja, simbolike i znakovljem (masonski šestari u pozadini, rukovanje laktovima, simboli cijepljenja…), koji se na prvi pogled ne mogu svi uočiti, ali je poznato da se „elita“ ili gospodari iz sjene njima služe. Kako bi se posjetili na ovo pročitajte naš tekst na ovu temu Simboli vladaju svijetom.

No, da se vratimo na isječak iz ceremonije otvaranja olimpijskih igara u Londonu 2012.godine. Da vas previše ne zamaramo s pričom, najbolje da sami pogledate ovaj video u originalnom izdanju, kako ga je zamislio i režirao Danny Boyle, inače redatelj filma 28 dana kasnije, filma u kojem virus koji pretvara ljude u zombije opustoši London…samo još jedna slučajnost.

I dalje mislite da je fucktograf u pravu? Teško…

Prije par dana održano je ceremonijalno otvaranje Olimpijskih igara 2020.godine u Tokyu. Inače, tek za napomenu nalazimo se u 2021.godini, no „nadležni“ nisu našli za shodno preimenovati ove igre u skladu s godinom održavanja, a što je potpuno bizarno.

Na ceremoniji otvaranja, ponovo vrlo otvoreno iskazivanje planova, ovaj put bez pretjeranog scenskog dramatiziranja, već vrlo jasno i decidirano – Agenda 2030! Još jedna tema u sklopu našeg članka Globalno zatopljenje – instrument Novog svjetskog poretka, pa ga svakako ponovo pročitajte, kako biste se upoznali s onim što nam je planirano u slijedećim godinama.

Pravi izvori Olimpijskih igara nikad nisu jasno otkriveni širokom puku, a postoje razna tumačenja njihovog nastanka. No, bilo kako bilo, jedno je sigurno, a to je da su ceremonije njihovog otvaranja i zatvaranja postale sredstva za otkrivanje i propagandu, neki bi rekli i prediktivnog programiranja, planova gospodara iz sjene. Zbog toga ih je dobro pogledati kako bi znali što vas čeka u budućnosti.   

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije