Četvrtak, 19 rujna, 2024
NaslovnicaVijestiTaylor Swift je igračka u rukama globalista i NATO-a

Taylor Swift je igračka u rukama globalista i NATO-a

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr i YouTube: https://www.youtube.com/@provjeri_hr

Anti Hero

Pažljivo formulirana podrška Kamali Harris od strane Taylor Swift ima predvidljiv ishod – milijuni demokratskih glasača registriraju se za glasovanje. Bez sumnje je slučajnost da se njezina slika pojavljuje u NATO-ovom videu o psihološkim operacijama iz 2019. S 32 zemlje članice, NATO je žestoki antipopulistički vojni behemot sa sjedištem u Bruxellesu.

U utorak navečer, planetarno popularna pjevačica Taylor Swift podržala je Kamalu Harris za predsjednicu objavom na Instagramu nakon Kamaline prve predsjedničke debate protiv Donalda Trumpa.

Swift je na svom Instagram profilu, kojeg prati čak 283 milijuna pratitelja napisala:

- Advertisement -

“Glasat ću za Kamalu Harris i Tima Walza na predsjedničkim izborima 2024. godine. Glasam za Kamalu Harris jer se ona bori za prava i vjeruje da treba ratnika da ih brani. Ona je miran, nadareni vođa i vjerujem da možemo postići puno više u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne kaos.

Bila sam jako ohrabrena i impresionirana njezinim izborom protukandidata Tima Walza, koji se desetljećima zalaže za LGBTQ+ prava i pravo žene na vlastito tijelo.”

U srijedu se Mike Benz, osnivač i izvršni direktor Zaklade za slobodu na internetu, pridružio Natalie Winters u The War Roomu kako bi razgovarali o značaju potpore Taylor Swift.

Benz je opisao njenu potporu Kamali Harris kao NATO-vo nuklearno oružje za utjecaj. Prema Benzu, NATO i globalističke elite trebaju igrače poput Swift da proguraju svoje narative kako bi zadržali i izgradili svoju bazu moći nad ljudima i srušili populističke pokrete na Zapadu:

„Taylor Swift je NATO-vo nuklearno oružje za utjecaj meke moći. O tome pričam već oko godinu dana. Pronašao sam panel raspravu Centra za psihološke operacije NATO-a 2019. o informacijskom ratovanju, gdje je netko iz CIA-e, netko iz brigade britanske obavještajne službe za psihološke operacije i netko iz Psihološkog Centra za operacijsko istraživanje Pentagona uputio NATO-u ovaj prijedlog o tome kako bi mogli pobijediti u informacijskom ratu 2019. protiv svih rastućih domaćih populističkih političkih prijetnji.“

Dok je gledao predavanje o NATO-ovim psihološkim operacijama na službenom YouTube kanalu NATO-a, Benz je ostao šokiran kada se na jednom od slajdova prezentacije prikazala velika slika Taylor Swift, dok je voditelj opisivao ​​kako Taylor Swift i drugi poput nje mogu biti obučeni za širenje željenih poruka o NATO-u jer su prethodno već uspješno koristili nju i druge slavne osobe za druge narative, od javnog zdravlja do drugih društvenih pitanja.

- Advertisement -

Mike Benz smatra da je plan NATO-a „trenirati Taylor Swift da širi željene NATO poruke“:

„Morate shvatiti da NATO želi da Kamala Harris pobijedi. NATO želi da Macron pobijedi u Francuskoj, želi da Salvini izgubi u Italiji, želi da stranka Vox izgubi u Španjolskoj, želi da stranka AfD izgubi u Njemačkoj. I tako je NATO, u svojoj agendi za 2030., artikulirao da mora postati politička životinja jer najveća prijetnja NATO-u zapravo nije napad Rusije, već jednostavno gubljenje domaćih izbora kod kuće, što bi smanjilo financiranje i potporu NATO-a i njegovu agresiju diljem svijeta.“

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot therecenttimes.com

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije