Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upBitka protiv CBDC-a slijedeća je najvažnija borba u ratu za slobodu!

Bitka protiv CBDC-a slijedeća je najvažnija borba u ratu za slobodu!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Digitalna valuta središnje banke

Možda smo vam već dosadni, jer stalno izvlačimo ovu temu iznova i iznova, ali ovo je trenutno najveća opasnost od cijelog spektra opasnosti koje nam prijete od globalista u njihovom planu porobljavanja čovječanstva!

“Ako svakog čovjeka možete premjestiti u digitalni koncentracijski logor, isprazniti mu bankovni račun kad god poželite i reći im na što mogu, a na što ne smiju trošiti novac, imate potpunu kontrolu”, Catherine Austin Fitts (bivša pomoćnica tajnika američkog Ministarstva stanovanja i urbanog razvoja).

Digitalne valute središnje banke (CBDC) digitalne su valute koje izdaje izravno središnja banka nacionalne države i služe kao zakonsko sredstvo plaćanja.

Stoga, CBDC-ove kontroliraju vlade i zbog toga predstavljaju potpunu suprotnost idejama decentralizacije, softvera otvorenog koda, transakcija bez dopuštenja i peer-to-peer transakcija, koje su Bitcoin i druge kriptovalute učinile tako revolucionarnom tehnologijom.

Kao što već znate, CBDC-ovi će biti povezani s korisničkim identitetima i digitalnim ID-ovima, što će omogućiti potpuni nadzor od strane države i eliminirati svaku mogućnost financijske privatnosti.

Vezano: CBDC – uvođenje digitalnog nadzora na mala vrata

Prema Digital Currency Trackeru Centralne banke Atlantic Councila – 112 zemalja, koje predstavljaju više od 95 posto globalnog BDP-a, istražuju CBDC.

11 zemalja već je pokrenulo digitalnu valutu, uključujući Nigeriju i brojne karipske zemlje, a 14 zemalja testira pilot programe, uključujući Južnu Koreju, Tajland, Saudijsku Arabiju, Švedsku i Kinu koja bi trebala proširiti svoju upotrebu digitalnog juana 2023.

Anthony Pompliano, američki poduzetnik, investitor i evangelist Bitcoina, prošlog je ožujka napisao da će “digitalne valute središnje banke biti jedno od najvećih kršenja ljudskih prava u povijesti”.

“Digitalne valute središnje banke uklanjaju privatnost i decentraliziranu prirodu fizičkog novca”, objasnio je Pompliano, te dodao: “To stvara okruženje u kojem središnje banke imaju potpunu kontrolu nad svakim aspektom financijskog života građana.”

“Ovi središnji bankari moći će vidjeti što je na vašem bankovnom računu, s kim obavljate transakcije, što kupujete i sve ostalo što ih zanima u vašem financijskom životu.

Ta potpuna transparentnost s državom uklanja sve elemente privatnosti, a također daje institucijama mogućnost cenzure bilo koje i svih transakcija, neovisno o tome imaju li za to legitiman razlog ili ne”, napisao je Pompliano.

Vezano: Novi britanski premijer Rishi Sunak glasni je pobornik uvođenja digitalnih valuta (CBDC)

Robert Kiyosaki, autor knjige o osobnim financijama „Bogati otac, siromašni otac“ oštro je kritizirao ideju uvođenja CBDC-a.

Kiyosaki se u  tweetu  koji je objavio 17. srpnja pozvao na Izvršnu naredbu 14067 koju je potpisala Bidenova Bijela kuća početkom ožujka, a koja je utvrdila vladin stav o stvaranju CBDC-a kao “najizdajničkijeg čina u povijesti SAD-a”.

Osim toga, Kiyosaki je otišao toliko daleko da je uspostavu CBDC-a proglasio “komunizmom u svom najčišćem obliku”.

Zamislite ove scenarije

Govorili ste protiv nošenja maski djece na sjednici školskog odbora vašeg djeteta – „Vaša kupnja je odbijena!“

Premašili ste tjednu kilometražu svog vozila i prekoračili ograničenje ugljika – „Vaša kupnja je odbijena!“

Objavili ste privatne poruke na Facebooku dovodeći u pitanje integritet prošlih izbora – „Vaša kupnja je odbijena!“

Niste primili svoju posljednju Pfizer mRNA gensku terapiju – „Vaša kupnja je odbijena!“

Prkosili ste svom protokolu zaključavanja i otputovali izvan svoje karantene – „Vaša kupnja je odbijena!“

Sve bi to bilo moguće jer su CBDC programibilni.

Na primjer, kineski digitalni juan može se programirati da se aktivira i deaktivira određenog datuma, da vrijedi samo za određene kupnje, da bude dostupan samo građanima koji ispunjavaju određene preduvjete .

Središnje banke tako mogu utjecati i kontrolirati ponašanje primatelja ove centralizirane digitalne valute, kao i isključiti one koje žele kazniti iz sudjelovanja u financijskom sustavu.

Ti bi CBDC-ovi bili povezani s digitalnim ID-ovima, koji bi bili povezani s cjepnim putovnicama, ugljičnim otiscima i sustavom društvenog kreditiranja sličnom onom koji se provodi u Kini.

Zapravo, cijela prisila oko implementacije cjepnih putovnica i digitalnih osobnih iskaznica izgleda kao unaprijed planirana odskočna daska za uvođenje digitalnih valuta središnje banke i globalnih sustava društvenog kreditiranja.

Ova kontrola odozgo prema dolje povezana je s pokretom zelene energije koji je osmišljen kako bi proizveo nestašicu energije unutar digitalno nadzirane pametne mreže koja povezuje potrošnju električne energije, plina i energije s digitalnim osobnim iskaznicama građana.

Vezano: Zabrana gotovine daje apsolutnu kontrolu središnjim bankama nad vašim novcem

Catherine Austin Fitts, rekla je u nedavnom intervjuu:“Sva ova čista energija je dizajnirana za proizvodnju potpuno električnog sustava koji će im omogućiti izgradnju potpuno digitalnog transakcijskog sustava koji će im dati digitalnu kontrolu.”

“Energija će ići odozgo prema dolje, a zatim ćete postaviti senzore i čipove na sve što se kreće”, objasnila je je Fitts, te dodala: “Ako svakog čovjeka možete premjestiti u digitalni koncentracijski logor, isprazniti mu bankovni račun kad god poželite i reći im na što mogu, a na što ne smiju trošiti novac, imate potpunu kontrolu.”

Ako vaša vlada odobri CBDC, svaki liječnik koji posjetite, svaki obrok koji pojedete, svako putovanje na koje idete, svaka kupnja koju obavite i svaki dolar koji posjedujete vaša će vlada pratiti, u stvarnom vremenu, do kraja vašeg život.

Digitalne valute središnjih banaka sljedeća su granica u borbi za slobodu i ovo je bitka koja mora započeti sada jer se centralno kontrolirane digitalne valute u velikoj mjeri realiziraju.

Bez globalne svijesti, središnje banke će naoružati novac protiv čovječanstva i izvesti najveće kršenje ljudskih prava koje smo ikada vidjeli, a građani će ih bodriti dok to čine.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije