Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaWake upČudi li vas da i vatikanska „elita“ sudjeluje na klimatskom skupu globalističkog...

Čudi li vas da i vatikanska „elita“ sudjeluje na klimatskom skupu globalističkog kulta

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ista banda

Vatikanski državni tajnik, kardinal Pietro Parolin, koji se smatra „drugim čovjekom“ službenog Vatikana, odmah nakon pape, sudjeluje na Konferenciji Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama u egipatskom Sharm el-Sheikhu.

Da podsjetim, Parolin je 2018. sudjelovao i na godišnjem skupu Bilderberga, što očigledno govori kako je Parolin Bergogliov operativac za globalističke poslove.

Parolin je također bio taj, koji je prije otprilike 5-6 godina u ime Vatikana, sklopio sporazum s kineskim crvenim režimom. Tako su se vatikanske i komunističke kineske „snage mraka“ združile, što uopće ne treba čuditi jer su dio iste ekipe.

- Advertisement -

Stari kineski kardinal Zen i drugi kineski katolici, nazvali su taj sporazum izdajom i nožem u leđa. Jer Zen i mnogi drugi kineski katolici su godinama patili i bili brutalno progonjeni od strane režima, baš zato što se nisu htjeli odreći vjernosti Vatikanu. Nasuprot njima postoji i nekakva režimska paralelna kineska katolička crkva, vjerna komunističkom režimu.

Sada službeni Vatikan sudjeluje u „prežderavanju“ bahate elite, koja defecira po glavama nedužnog naroda, uvjeravajući ga da je upravo on kriv za izmišljeni fenomen klimatskih promjena kako bi ga stavila pod svoj jaram.

Dakle, baš kao nekad u „dobrom starom“ feudalnom dobu. A to je zapravo upravo ono što ova ekipa i želi postići Velikim resetom – da uspostave opet feudalno doba, kako bi opet mala skupina ljudi bili gospodari s bezgraničnim posjedom i moći, a svi ostali kmetovi, bez ikakvog posjeda i bez ikakvih prava.

Opis prežderavanja „elite“ na egipatskoj konferenciji COP27 podsjetio me je na onaj stari film o Robin Hoodu (čija se radnja odvija u srednjem vijeku u feudalnom dobu). Znate ono, bahata vladajuća engleska elita, kralj i plemstvo posjeduju sve, a ostatak stanovništva ništa… vladajuća elita brutalnim porezima sirotinji oduzima sve… ne samo novac, već i pšenicu i sve ostalo što mukotrpno steknu za sebe i svoju obitelj… sve, pa čak i pravo prve bračne noći.

Ima baš ona jedna scena u filmu, kada se kralj i plemići u dvorcu na bogatoj gozbi prežderavaju svime i svačim, butovima pečenih srna, batacima pečenih gusaka, pataka, pečenom prasadi… kad na gozbu upadne Robin Hood sa svojim pobunjenicima… i rasture im gozbu..

Eh, da je jednoj takvoj bahatoj bandi uletjeti na njihovu „gozbu“ u Egiptu…

- Advertisement -

I da, vezano za ovu konkretnu priču o vatikanskim štovateljima zmije koju su se slizali i s današnjom banditskom elitom, baš onako kao i tada u srednjem vijeku, to jest u tom filmu… biskup i visoki crkveni velikodostojnici sjede zajedno s plemstvom i prežderavaju se… jedino je onaj obični fratar Tuck iz naroda, bio uz Robin Hooda i njegove pobunjenike.

A kad sam već počeo s filmovima, ima također i onaj film iz 80-ih – Misija s Robertom de Nirom i Jeremy Ironsom, koji je snimljen po istinitim događajima… O nekoj katoličkoj misiji u prašumama Južne Amerike, negdje u 17. stoljeću.

Pred kraj filma, visoki crkveni vatikanski velikodostojnici, slizani sa španjolskim kolonijalnim vlastima, izdaju običnog svećenika (kojega igra Jeremy Irons) i njegovu misiju među domorocima i dozvole da španjolski vojnici razore i unište misiju i naprave pokolj nad domorocima i tim običnim svećenicima, koji su bili među njima.

Dakle, ništa novo pod nebom da se vatikanske vlasti sližu s elitom, baš kako su to napravile i u zadnje 2 ipo godine za vrijeme plandemije, kada su svi glavni crkveni funkcioneri, izuzev časnih iznimaka kao Vigano, kardinal Mueller i još par kardinala, podržali plandemiju, globalistički kult i cijepljenje – to jest pokolj naroda… ista stvar se dogodila i u Hrvatskoj, gdje je cijeli Kaptol, a posebno Bergogliov biskup Uzinić, stao na stranu protiv naroda.

P O D I J E L I !

Iviv

- Advertisement -

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!

1 KOMENTAR

 1. Ne treba se tome čuditi! Vatikan je predvodnik babilonskih religija ,koje su u Otkrivenju 17 poglavlje opisane kao Bludnica koja jaše Zvijer… Znate što znači kada nekoga jašete? Upravljate s njim, kontrolirate ga. Zvijer predstavlja globalni politički poredak, kojeg predstavlja u naše vrijeme UN. Bludnica će dodijati Zvijeri pa će je ova zgaziti, satrti,uništiti,spaliti. Tako piše Otkrivenje ,to je presuda od Boga zbog kurvaluka s vladarima svijeta i sveg zla koje je napravila u ime Boga… Zapazite ,tko su oni koji su plakali za njom? Kraljevi zemaljski, trgovci… Dakle, Bludnica ne predstavlja političare ni trgovce…nema sumnje to je izopačena babilonska religija…koja vuče porijeklo svojih dogmi iz drevnog Babilona.
  Što mislite tko je nadahnuo EU da izgradi parlament u obliku Kule babilonske? Vatikan!
  Od istoka do zapada svugdje isti babilonski kult sunca i isti simboli.
  U stvari, Bludnica se svojski trudi da joj Zvijer (svjetski polit.poredak) pomogne podignuti carstvo, koje Otkrivenje 18 razotkriva kao novo ime Bludnice…Babilon Veliki.
  Uspostavom svjetske vlade koju Vatikan zagovara , Bludnica bi sjedila kao “kraljica” i uživala u onom što je stvorila, Babilon Veliki. Međutim, kad dođe na vlast svjetska vlada ( 10 rogova i Zvijer) to će biti dan izvršenja presude nad Bludnicom.
  Zato, ne čudite se što su njihovi velikodostojnici na tom UN-ovom skupu.
  Oni nadziru Zvijer. Zato se gomilaju svjetski problemi… politički, nuklearni,ekonomski,ekološki,klimatski, zdravstveni…kako bi se usadila ljudima misao o nužnosti postojanja jednog zajedničkog globalnog vladajućeg aparata.

VEZANO

najnovije