Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaVijestiJe li ovo razlog "dolaska vanzemaljaca"?

Je li ovo razlog “dolaska vanzemaljaca”?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

»Kad izletiš s ceste zbog prebrze ili loše vožnje, onda je vrlo priručno za to optužiti srnu koja se pojavila niotkuda. A najuvjerljivije je kad kažeš da te zaslijepio snop svjetlosti iz letećeg tanjura.«

Današnji post »Iz Pentagona stiže sve više informacija o vanzemaljcima koji dolaze« je samo jedan u nizu, u kojem se spominje dolazak vanzemaljaca. Prijašnji post »Šef Pentagona za NLO, najavljuje dolazak „vanzemaljskog matičnog broda u Sunčev sustav“«objavljen je prije par dana. Obje informacije zaokružile su svijetom. Amerikanci obično objave ili bolje rečeno bace »kost« u javnost da sakriju nešto, odnosno odvrate ljude od nečeg važnijeg što se kuha. Tipična tehnika odvraćanja pažnje. A što bi se to moglo kuhati?

“Je li tako loše kao što smo mislili?”: Novac KPK (Komunističke partije Kine) tekao je obitelji Biden prema bankovnoj evidenciji i dokumentima koje je pribavila Republikanska stranka

Loše je kao što smo mislili… Otkako smo zadnji put razgovarali, imamo bankovne zapise u ruci. Imamo pojedince koji rade s našim odborom“, rekao je predsjednik odbora James Comer (R-KY) Marii Bartiromo iz Fox Newsa u “Sunday Morning Futures”.

- Advertisement -

U posljednja dva tjedna susreli smo se ili s tim pojedincima osobno ili s njihovim odvjetnicima. A to bi bile četiri osobe koje su imale veze s obitelji Biden u njihovim raznim shemama diljem svijeta. Dakle, sada imamo dokumente u rukama. Imamo u rukama dokumente koji pokazuju kako je obitelj Biden dobivala novac od Komunističke partije Kine.

Kruže glasine o tome koji je član obitelji Biden dobio “porciju” u iznosu od 3 milijuna dolara povezanu s KPK-om

Prema predsjedniku Nadzornog odbora Predstavničkog doma Jamesu Comeru (R-KY) – koji je prošli tjedan rekao da su dokazi o novcu KPK-a koji teče obitelji Biden “loši koliko smo mislili,” – otkrio je da bankovni zapisi dobiveni putem sudskog naloga impliciraju “novog člana obitelji Biden” u tekućoj istrazi o financijama »prve američke obitelji«.

Comer je za Fox News rekao da je Walker primio novčanu transakciju od 3 milijuna dolara od dvije osobe povezane s Komunističkom partijom Kine, koju je zatim podijelio između članova obitelji Biden.

Već sljedeći dan nakon što je primljena ta dojava, Walkerov račun počeo je prebacivati novac na tri različita računa članova obitelji Biden, uključujući novog člana obitelji Biden za kojeg nikada prije nije identificirano da je netko uključen u shemu trgovine utjecajem“, Comer rekao je voditelju Seanu Hannityju (u sklopu nekoliko nedavnih intervjua na mreži).

Prema Comeru, istražitelji Republikanske stranke su znatiželjni kakav su posao obavljali članovi obitelji Biden u zamjenu za novac koji je Walker isplatio. Comer je dodao da je bankovni transfer od 3 milijuna dolara bio samo prvi bankovni prijenos o kojem smo zapravo uspjeli dobiti bankovne zapise. A ima ih mnogo, mnogo više.

- Advertisement -

U ovo je uključeno više članova obitelji nego samo predsjednikov sin. I ono što su rekli u medijima, ‘Oh, ovo je bilo zbog posla’. Ne možemo identificirati nikakav »posao«. Čini se da je otišao na njihov osobni račun “, nastavio je Comer, dodajući kako misli da je obitelj Biden vodila operaciju trgovine utjecajem kao neregistrirani strani agenti.

Kakva glazba najbolje ide uz muljanja najvećeg »oca nacije«? Pa valjda ova: Careful With That Axe Eugene by Pink Floyd

Informacije za post su preuzete sa ZeroHedge:

“It’s As Bad As We Thought”: CCP Money Flowed To Biden Family According Bank Records, Documents Obtained By House GOP, objavljeno 13.3.2023;

Rumors Swirl Over Which Biden Family Member Got Cut Of $3M CCP-Linked Wire, objavljeno 16.3.2023.

Provjeri/zerohedge.com

- Advertisement -

P O D I J E L I !

aloha

Jednom me prilikom Google na login stranici pitao: "Ima li išta što na Google ne mogu pronaći?". Bilo je to prije jedno 15 godina. Odgovorio sam: "Na Googlu ne mogu pronaći niti jednog iskrenog i poštenog političara." Nikad me više ništa nisu pitali.

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije