Subota, 16 listopada, 2021
NaslovnicaNajnovijeNovo znanstveno istraživanje potvrdilo da se potpuno cijepljeni pretvaraju u superširitelje!!!

Novo znanstveno istraživanje potvrdilo da se potpuno cijepljeni pretvaraju u superširitelje!!!

4.8
(49)

Još jedan znanstveni rad prestižne kliničke istraživačke grupe Fakulteta Oxford, objavljen 10. kolovoza u časopisu The Lancet, naprosto „vrišti“ o besmislenosti i opasnosti provođenja „cijepljenja“ protiv COVIDA-19.

Studija je pokazala da cijepljene osobe nose 251 puta veće opterećenje virusom SARS-CoV-2 u nosnicama u odnosu na necijepljene!!!

Iako se u radu govori kako ublažava simptome infekcije, cjepivom se cijepljeni pojedinci pretvaraju u predsimptomatske superširitelje, jer su detektirana neuobičajeno velika virusna opterećenja koja nose, a da se pri tome još nisu razboljeli.

Ovaj fenomen može biti odgovor na pitanje zašto se diljem svijeta javljaju  nagli porasti slučajeva u visoko procijepljenoj populaciji, poput Izraela, Islanda i drugih.

Autori rada, Chau i drugi, pokazali su neuspješnost cjepiva i prijenos virusa pod strogo kontroliranim uvjetima u vijetnamskoj zatvorskoj bolnici u Ho Chi Minhu.

Znanstvenici su proučavali zdravstvene radnike koji dva tjedna nisu napuštali bolnicu. Podaci pokazuju da su potpuno cijepljeni radnici, otprilike dva mjeseca nakon primitka cjepiva Oxford/AstraZeneca COVID-19 (AZD1222), razvili, nosili i vjerojatno prenijeli varijantu Delta svojim cijepljenim kolegama.

Također, s gotovo 100 %-tnom sigurnušću su prenijeli varijantu Delta na osjetljive necijepljene ljude, uključujući i njihove pacijente. Sekvenciranje sojeva potvrdilo je da su radnici prenosili SARS-CoV-2 jedni na druge.

Zaključci ovog rada u potpunosti su u skladu s prethodnim istraživanjima koje je proveo dr. Timothy Farinholt i njegove kolege u SAD-u, a na osnovu kojih je direktor Centra za kontrolu i prevenciju bolesti u SAD-u (CDC) priznao da cjepiva protiv COVIDA-19 nisu uspjele zaustaviti prijenos SARS-CoV-2.

Dakle, postoje neoborivi dokazi da cijepljeni pojedinci izbacuju koncentrirane „virusne eksplozije“ u svoju okolinu i doprinose novim „valovima“ zaraze COVIDA-19. Ista stvar se događa i unutar zdravstvenog sustava, gdje cijepljeni zdravstveni radnici „sustavno“ inficiraju svoje suradnike i pacijente, izazivajući užasnu kolateralnu štetu.

Nastavak cijepljenja može samo pogoršati ovaj problem, posebno među liječnicima i medicinskim sestrama koji brinu o ugroženim pacijentima.

Zdravstveni sustav treba odmah zaustaviti cijepljenje!.

Izvor: chidrenshealthdefense.org

Ocijenite članak

Kliknite na srce za ocjenu!

Prosječna ocjena 4.8 / 5. Ukupno glasova: 49

Zasad nema glasova! Budite prvi tko će ocijeniti članak!

Žao nam je što vam se članak nije svidio!

Dozvolite nam da ga poboljšamo!

Kažite nam kako da ga poboljšamo?

VEZANO

najčitanije