Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upProgoni „teoretičara zavjera“ govore o tome koliko se "elita" BOJI

Progoni „teoretičara zavjera“ govore o tome koliko se “elita” BOJI

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Uklanjanje istine

Nedavna zabrana ulaska u zemlje Schengenskog prostora, kojom su zemlje Europske unije Davidu Ickeu odredile u slijedeće dvije godine, samo je vrh sante leda brojnih drugih pokušaja ušutkavanja „teoretičara zavjera“.

Prije slučaja Davida Ickea, „pao“ je najpoznatiji njemački “teoretičar zavjere”, kojeg mediji vole nazivati njemačkim “Davidom Ickeom”, Oliver Janich. On je uhićen prije nešto više od 2 mjeseca i  to na Filipinima, gdje već godinama živi sa svojom zaručnicom Filipinkom.

Državni tužitelj u Münchenu u Njemačkoj rekao je da je Janich pod istragom zbog sumnje na kazneno djelo uvrede i javnog poticanja na počinjenje zločina, a protiv njega se također vodila istraga na Filipinima zbog navodne utaje poreza.

U Hrvatskoj je poznat slučaj Marka Franciškovića, koji već godinu dana boravi u istražnom zatvoru u Remetincu zbog tobožnjeg verbalnog delikta i poticanja na terorizam, a od nedavno je i Andrija Klarić, koji važi kao umjeren aktivist, dobio presudu i novčanu kaznu od 20.000 kuna zbog prosvjeda protiv pandemijskih mjera u siječnju ove godine.

Superzvijezdi Kanyeu Westu u SAD-u, zbog “teorija zavjere” prijete sudskim procesom , čak i oduzimanjem skrbi nad vlastitom djecom…

No, nisu samo “teoretičari zavjera”, kao Icke, Janich i Francišković na piku elite, već i umjereni kritičari plandemije i cjepljenja.

Poznati njemački liječnik tajlandskog porijekla, 75-godisnji dr. Sucharit Bhakdi je, pored američkih neovisnih kritičnih liječnika Yeadona i McCoullogha, vjerojatno najpoznatiji kritičar plandemije i cijepljenja na svijetu, kao insajder i bivši pripadnik medicinskog mainstream establišmenta.

Iako se Bhakdi ne bavi “teorijama zavjere” na razini kako to čine Icke ili Janich, već samo kao medicinski insajder daje informacije u javnost o plandemiji i lažnim cjepivima sa stručnog gledišta, dobio je kaznenu prijavu pod optužbom “huškanja na nacionalnu mržnju”.

Također, već ranije je izvršen pritisak na dr. Stefana Hockertza, protivnika plandemije i cijepljenja, kojem su vršili pretrese i blokadu bankovnih računa, tako da je ostavši bez sredstava bio prisiljen napustiti Njemačku. I dr. Hockertz je insajder, koji je ranije godinama radio u farmaciji i ni on zasigurno nije “teoretičar zavjere”. Dr. Hoeckertz ne negira postojanje koronavirusa, niti je općenito protivnik cijepljenja, ali se usudio kritizirati plandemiju i nepotrebne mjere, te je govorio da korona nije opasnija od gripe i da je cijepljenje, koje naziva genskom terapijom, bespotrebno.

Također, očito je da su nedavno pokušali zastrašiti i poznatog odvjetnika Rainera Fuellmicha, pokretanjem kaznene prijave protiv njega, a ta je prijava bila došla od strane nekih njegovih dotadašnjih bliskih suradnika, koji su ga optužili navodno za pronevjeru nekog novca. Vrlo je izvjesno da se radi o spinu, baš kao i u slučaju jednog od osnivača njemačkog protestnog pokreta protiv plandemije “querdenken”, Michaela Ballwega, kojega su s istim spinom optužili za pronevjeru.

Dakle, očito je da gospodari globalnog kulta progonom i zastrašivanjem poznatih kritičara žele zastrašiti javnost.

Međutim taj progon zapravo samo otkriva da se oni – “elita” boje.

Jer Janich, Bhakdi i ostali su više od 2 godine govorili i pisali te stvari, ali nisu ih ranije dirali, već baš sada, što ukazuje da je njihov utjecaj u stanovništvu i javnosti porastao i da je značajno porastao broj ljudi koji su progledali i počinju misliti svojom glavom. A toga se najviše boje…

Stoga, vrlo je izvjesno da u cilju zataškavanja katastrofalnih posljedica cijepljenja žele ušutkati sve poznate kritičare, kako ne bi ispalo da su upravo ti kritičari bili u pravu…a znamo da jesu!

Ovo je samo još jedan dokaz kako globalistički kult ustvari vlada svim državama, jer vrlo je očito kako je nalog za uhićenje Janicha na Filipinima, došao izvana.

Filipinski predsjednik Duterte, već se ranije pokazao kao loš glumac kulta. No, mnogi su nasjeli na ovog bahatog političara prije nekoliko godina, kada je grmio protiv narko kriminalaca, protiv SAD-a i zapada… ustvari glumac je pokazao svoje pravo lice već prije 2 godine na samom početku plandemije, kada je rekao, da sve koji se ne drže pandemijskih mjera u Filipinima, treba na licu mjesta ustrijeliti, a kasnije šikanirao necijepljene za koje je tražio potpuno izbacivanje iz društva.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Iviv

VEZANO

najnovije