Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaEkonomijaVeliki reset ide prema planu…

Veliki reset ide prema planu…

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Na Zapadu ništa novo…

Vijest da je ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski 16.03.2022. godine potpisao Zakon o virtualnim transakcijama, koji je navodno imao za cilj omogućavanje nesmetanog i legalnog poslovanja kriptovalutama i prikupljanja donacija u ratom iscrpljenoj Ukrajini, ostao je slabo popraćen od strane glavnih plaćeničkih medija.

Začudo, baš kao i vijest da je ista ta ukrajinska vlada najavila isplatu novčane pomoći u iznosu od 6500 grivnja (oko 200 eura) svima onima koji su pogođeni ratnim vihorom, ali samo ukoliko imaju otvoren račun u skladu s državnim digitalnim ID sustavom Diia. Da biste mogli ostvariti to pravo, između ostalog, trebali biste biti i potpuno „cijepljeni“.

Ukrajinska vlada najavljuje novčanu pomoć

Već smo pisali o tome kako postoje brojni pokazatelji da je rat u Ukrajini samo dio plana Velikog reseta (1, 2), a ovakav razvoj situacije samo dodatno potvrđuje ispravnost naših pretpostavki.

Ono što slijedi u narednim tjednima i mjesecima svakako neće biti poboljšanje stanja, već nažalost upravo suprotno. Kako bi postigli svoje ciljeve, globalistička elita radi sve kako bi prouzrokovala sveopći ekonomski i financijski kolaps, a koji bi im omogućio uspostavu „novog“ totalno kontroliranog sustava. Pri realizaciji svojeg plana ne obaziru se na činjenicu da će milijuni ljudi biti pogođeni posljedicama umjetno izazvanog kolapsa, a što uključuje opsežnu nestašicu goriva i hrane. „Žrtveni jarac“ je ionako već ustoličen u liku i djelu ruskog “diktatora” Vladimira Putina.

Da se približava trenutak kada će svjetske vlade, kao i u slučaju korone, krenuti jednobraznim odgovorom na krizu, nagovještava situacija iz Francuske, gdje je predsjednik Emmanuel Macron počeo pripremati teren za uspostavu sustava vaučera za hranu ljudima koji će izravno biti pogođeni skorim kolapsom. Ako mislite da taj sustav neće biti integriran s covid potvrdama, baš kao i novčana potpora Ukrajincima, grdno se varate.

Zamašnjak krize odavno je pokrenut, ali upravo doživljava novi poticajni moment u obliku početka racionalizacije dizela zbog prekinutog uvoza iz Rusije. Budući je dizel glavni svjetski gospodarski pokretač to će imati razoran učinak na ionako već osakaćeni lanac opskrbe. Dodatno, cijene plina i gnojiva rastu, a sve kulminira rastom cijena pšenice, kukuruza, biljnog ulja i soje.

Teško je ne vidjeti što dolazi…

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije