Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeUPOZORENJE ZA SPAS ČOVJEČANSTVA!!! Hoćete li vjerovati izumitelju mRNA tehnologije ili šarlatanima...

UPOZORENJE ZA SPAS ČOVJEČANSTVA!!! Hoćete li vjerovati izumitelju mRNA tehnologije ili šarlatanima s tv ekrana i iz vlade?

Izumitelj mRNA tehnologije, doktor Robert Malone, uputio je prije izvjesno vrijeme alarmantno upozorenje svjetskoj javnosti da je potrebno zaustaviti cijepljenje.

U još jednom javnom apelu, ponavlja kako su rizici cijepljenja ogromni, a cijelo čovječanstvo im je izloženo. Tekst apela donosimo u nastavku, baš kao i izvorni video.

Svjesni smo da je narodu servirana samo jedna strana priče u obliku službenog main stream narativa. Zar to nije nimalo sumnjivo neprobuđenom dijelu ljudi? Zar nije sumnjivo da kad upališ radio ili tv, sa svih kanala i programa trešti samo “cijepi se!”. Gdje god ušao, u autobus, tramvaj, javne ustanove piše “cijepi se!”. Odeš na MS portale, pogledaš dnevnik, samo zastrašivanje i bombardiranje brojkama iz dana u dan.

S druge strane, kako to da se nitko od ovih lakovjernih ne pita gdje su opravdane informacije o rizicima tog cijepljenja? Pa za Boga miloga, zar oni nikad nisu vidjeli reklame „bezazlenog spreja za nos kod prehlada“ gdje je na kraju propisano ono obavezno upozorenje: “za rizike i nuspojave pitajte svog liječnika ili ljekarnika”? Gdje su ta upozorenja sada kada se radi o injekciji s novom tehnologijom? Zašto se na rizike ne upozorava kada se reklamira cjepivo? Gdje su sučeljavanja različitih stajališta o cjepivu i cijepljenju? Nema ih, a nema ih jer ovo nije zdravstvena operacija koja ima za cilj spašavanja zdravlja ljudi, već naprotiv, ovo je operacija za uništenje čovječanstva!

I na kraju, krajeva, koga ćete poslušati i kome ćete vjerovati ako ne samom izumitelju ove mRNA tehnologije koja se pokušava uštrcati u svaku ruku na ovom planetu?! Vjerovat ćete šarlatanima s tv ekrana i ekipi političara iz vlade? Ako je to tako, onda nam nema pomoći, slobodno stanite u red za cijepljenje!

Pročitajte što kaže dr.Robert Malone.

„Što je povećanje ovisno o antitijelima? Najjednostavnije bi se to moglo objasniti kao jedan od niza učinaka koji se mogu pojaviti kod cjepiva, pri čemu cijepljenje zapravo pogoršava bolest. Najistaknutiji primjer je ono što se dogodilo 60-tih godina s respiratornim sincicijskim virusom.

To je virus koji učestalo ubija novorođenčad i predviđalo se da će to biti slijedeće pedijatrijsko cjepivo koje će se razviti nakon klasičnog niza MMR-a. A utvrđeno je, nakon primjene ovog cjepiva i početnih kliničkih ispitivanja, da su djeca, dojenčad, koja su primila cjepivo zapravo umirala puno češće od njihovih negativnih kontrola koje nisu primile cjepivo.

Dakle, povećanje ovisnosti o antitijelima (ADE) je najgora noćna mora vakcinologa, da proizvod na čijem ste stvaranju toliko naporno radili u stvari uzrokuje goru bolest. Ustanovili smo da Pfizerovo cjepivo nije dugotrajno i ne štiti dulje od šest ili sedam mjeseci. U stvari ne pruža nikakvu zaštitu. Imamo manjkava klinička ispitivanja, priznajem da su daleko od savršenih, a neki bi mogli reći da su osmišljena tako da ne mogu otkriti određene vrste nuspojava.

Konkretno, jedna stvar za koju nisu osmišljeni je otkrivanje povećanja ovisnosti o antitijelima. FDA to priznaje, jer u dopisu FDA o autorizaciji hitne upotrebe izričito navode kako podaci nisu dovoljni kako bi se isključilo pojačanje ovisnosti o antitijelima. To ostaje značajan rizik i stoga predlažu tvrtkama koje se bave cjepivima da bi trebale napraviti kontrolna klinička ispitivanja kako bi se utvrdila prisutnost ili odsutnost pojačanja ovisnosti o antitijelima.

Međutim, nisu inzistirali da to tvrtke koje proizvode cjepiva učine. Tvrtke koje proizvode cjepiva, koliko mogu reći gledajući clinicaltrials.gov i literaturu, odlučile su preskočiti taj dio i ne istraživati hoće li se pojaviti ili neće.

Ono što znamo je da je raspodjela razine opterećenja virusom kod cijepljenih kod kojih je izbila infekcija, bilo da se mjeri PCR ciklusima ili nekim drugim mjerenjima koja izravnije koleriraju, barem jednako velika kao i kod necijepljenih.

Čini mi se da postoje podskupovi cijepljenih pacijenata koji su zaraženi i mogu imati čak i više razine virusnih replikacija od onih koje su prisutne kod necijepljene populacije. Ukoliko je to istina to bi bio dokaz koji pokazuje povećanje ovisnosti o antitijelima.“

(Op.a. Ovo je potvrđeno kao istina i sada znamo da je to opterećenje i 251 puta veće kod cijepljenih nego kod necijepljenih).

„Slučaj pojave prekomjernih mjesečnica kod žena se može objasniti učincima spike proteina, jer spike uzrokuje zgrušavanje krvi, mikro koagulaciju te kontrakciju mikro vaskulature, a oštećuje i vaskularni endotel što ugrožava oksigenaciju krvotoka u tkivu posteljice.

To neće biti dobro za trudnoću i moglo bi djelomično objasniti dismenoreju (bol iz maternice pri menstruaciji), a jaki tok dismenoreje često može biti znak preuranjenog pobačaja.

Teoretski, u tijeku je veliko istraživanje, međutim, u ovoj fazi čak sam i ja izgubio vjeru u vladu, u njenu sposobnost provođenja dobro kontroliranog kliničkog ispitivanja.

Ne razumijem službenu objavu vlade o preporuci da bi se sve trudnice trebale cijepiti. Protivim se tome. Protivim se ovoj ludosti i nastojanju da se cijepe sva djeca.

Želja da se cijepi svako ljudsko biće je paradoks koji potiče moju tjeskobu. To je iracionalno. To nema smisla u pogledu javne politike. To nema smisla u pogledu medicinskog upravljanja. I tu je „hrpa karata“ koja nema smisla i sve je viša. Pitali ste kako moji kolege i ja gledamo na sve ovo i kakve su naše reakcije. Jedna od naših reakcija je bila da nikada nisam vidio ništa slično u pogledu propagande i kontrole informacija, te kontrole poruka globalno. Ovakvo nešto u životu nisam vidio!“

Ako ti je stalo do ljudi, dijeli!

Izvor: Telegram (andrijaklaric.net SLOBODNI LJUDI)

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije