Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaWake upStopa nataliteta u Njemačkoj pala za 11%, a u Tajvanu čak 27,66%!

Stopa nataliteta u Njemačkoj pala za 11%, a u Tajvanu čak 27,66%!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

“Children of men”

„Nevidljiva sila“ potajno uništava plodnost cijele jedne generacije čovječanstva diljem svijeta. Pristižu izvješća o nevjerojatnom padu nataliteta iz niza zemlja, od Tajvana, Švedske, Velike Britanije, SAD-a, pa sve do Njemačke. Samo u Njemačkoj je u prvom tromjesečju 2022. godine stopa nataliteta pala za nevjerojatnih 11%!

Stopa nataliteta u Tajvanu također je zabilježila pad od nevjerojatnih 27,66% u lipnju 2022. Očigledno se događa nešto katastrofalnih razmjera, nešto što je poremetilo normalne ljudske reproduktivne procese. Što bi to moglo biti?

Njemački pad nataliteta od 11% u prva četiri mjeseca 2022.godini uspoređuje se s prosjekom zadnjih 7 godina, a gleda li se u odnosu na 2021.godinu pad iznosi 13%. Ukupan broj živorođenih u travnju 2021. godine iznosio je 63.601, a prethodni trogodišnji prosjek za travanj kretao se oko 62.000 živorođenih. U travnju 2022.godine broj živorođene djece značajno je pao, na svega 55.994.

Bez obzira na to je li se manje ljudi odlučivalo na začeće ili je manji broj trudnoća završavao rođenjem, krajnji rezultat je isti: danas se događa depopulacija. Potencijalni razlozi su brojni, no ne možete a da ne posumnjate u akciju koja se provodila protekle dvije godine. Ako je to istina, naredni bi mjeseci mogli biti sve gori po pitanju ove statistike.

O tome već postoje dokazi za mjesec lipanj. Daljnji pad stope nataliteta već se primjećuje na Tajvanu, pri čemu je njihova stopa nataliteta u lipnju 2022. pala za 27,66% u usporedbi s prethodnom godinom, u isto vrijeme. Pad broja rođenih u svibnju između 2021. i 2022. u Tajvanu iznosio je 23,34%, tako da se situacija tamo pogoršava.

U Velikoj Britaniji korporativni mediji, čak slave smanjenje živorođene djece. Kanal iNews objavio je 7. srpnja 2022. članak pod naslovom: “Pad nataliteta razlog je za slavlje – pokazuje koliko smo daleko stigli” (?!). Godinama su nas indoktrinirali kako je svijet prenapučen, pa je za očekivati da će se ovakvi članci sve više pojavljivati.

A mi imamo samo jedno pitanje: Tko to još nije zbrojio 2 i 2?

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije