Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiWHO optužuje antivaksere za „agresiju protiv znanosti“

WHO optužuje antivaksere za „agresiju protiv znanosti“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zamjena teza

WHO se sve više otkriva kao biomedicinska teroristička organizacija koja je i sama potpuno odvojena od bilo kakvog privida prave znanosti. Oni necijepljeni ljudi koji se opiru ili opovrgavaju WHO sada su označeni kao “glavna ubojita sila na globalnoj razini”. Ovo je potpuno suprotno od istine o stvari.

Svjetska  zdravstvena organizacija (WHO) koju financira Bill Gates na retoričkom je ratnom putu protiv antivaksera koji se ne podvrgavaju injekcijama mRNA, pokrećući novu kampanju na društvenim mrežama kako bi demonizirali svoje protivnike.

Vezano: Tko su vakseri i zašto su tako agresivni?

Kako donosi ThinkCivics:

„Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) označila je necijepljene ljude kao ‘glavnu globalnu ubilačku sil’ u novoj kampanji koja se promovira na društvenim mrežama.

WHO promovira novi video koji cilja na ‘aktivizam protiv cjepiva’, kritikujući one koji se odluče ne cijepiti zbog podrške ‘anti-znanstvenoj agresiji’.

U videu se pojavljuje pedijatar i zagovornik cjepiva dr. Peter Hotez koji žali zbog ‘poražavajućeg utjecaja dezinformacija’ u vezi s cjepivima protiv Covida Big Pharme.“

Virolog Peter Hotez, „korisna budala“ kojeg WHO koristi za pokretanje svog napada, debeli je ljigavac od kojeg nitko zdrav ne bi prihvatio liječnički savjet. Joeu Roganu priznao je da je fast food temelj njegove prehrane, pri čemu uopće ne vodi računa o tome što jede.

Hotez, čiji laboratorij prima novac Zaklade Gates, od početka pandemije promovira cjepne putovnice, obvezna cjepiva i zaključavanja… toliko o njegovom kredibilitetu….

Vezano: Što ako su „antivakseri“ zapravo oni „odabrani“

Provjeri/technocracy.news

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije