Utorak, 28 studenoga, 2023
NaslovnicaVijestiBijela kuća konačno priznala da Chemtrailsi nisu nikakva „teorija zavjere“ – Gromoglasna...

Bijela kuća konačno priznala da Chemtrailsi nisu nikakva „teorija zavjere“ – Gromoglasna šutnja mainstream medija

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Znali smo! Rekli smo vam!

Bidenova administracija objavila je 5-godišnji plan za istraživanje “chemtrailsa”, posebno koristeći ih u borbi protiv klimatskih promjena.

„U Zakonu o konsolidiranim izdvajanjima iz 2022., Kongres je uputio Ured Bijele kuće za politiku znanosti i tehnologije (OSTP), u koordinaciji s relevantnim saveznim agencijama, da razvije petogodišnju – ‘znanstvenu procjenu solarnih i drugih brzih klimatskih intervencija u kontekstu kratkoročnih klimatskih rizika i opasnosti“, objavila je Bijela kuća.

Geoinženjering, sustav tehnika modificiranja klime, odbacili su vlade i mediji kao teoriju zavjere unatoč tome što je praksa bila u primjeni desetljećima.

Vezano: Mainstream portal SD ismijava građane koji sve više postavljaju pitanja o chemtrailsima

Kako izvještava Daily Beast:

„Bijela kuća je 13. listopada objavila da financira petogodišnji plan istraživanja jednog od najkontroverznijih prijedloga za borbu protiv klimatskih promjena: geoinženjeringa ili tehnologija i inovacija koje se mogu koristiti za umjetnu modifikaciju Zemljine klime.

Izvješće će biti posebno posvećeno obliku geoinženjeringa poznatom kao upravljanje sunčevim zračenjem. Ovo je tehnika koja u osnovi uključuje raspršivanje finih aerosola u atmosferu kako bi se sunčeva svjetlost odbila od Zemlje. Ideja je da će, nakon što se reflektira, biti manje topline i temperature će pasti.“

Jedina zanimljiva fusnota koja nije spomenuta u ovom članku je da savezna vlada već godinama aktivno provodi geoinženjerske projekte.

Vezano: Chemtrails: Bijela kuća otvoreno istražuje načine hlađenja Zemlje reflektiranjem sunčeve svjetlosti

Evo bivšeg direktora CIA-e Johna Brennana 2016. koji se hvali vladinom najraširenijom tehnikom geoinženjeringa pod nazivom Stratospheric Aerosol Injection (SAI), koja uključuje “zasijavanje stratosfere česticama koje reflektiraju sunčevu toplinu na isti način na koji to rade vulkanske erupcije.”

Drugim riječima, strateško oslobađanje onoga što mnogi nazivaju “chemtrails” u atmosferi.

“Program SAI mogao bi ograničiti porast globalne temperature smanjujući neke rizike povezane s višim temperaturama i osiguravajući svjetskom gospodarstvu dodatno vrijeme za prijelaz s fosilnih goriva. Ovaj proces je također relativno jeftin”, rekao je Brennan tijekom konferencije Vijeća za vanjske odnose.

Kako je primijetio Daily Beast, bizarna praksa mijenjanja vremena “ne dolazi bez rizika” kao što je globalni gubitak usjeva, jače oluje, pa čak i širenje bolesti.

“Kritičari geoinženjeringa upozoravaju da bi to moglo imati neželjene posljedice koje se rašire po cijelom svijetu. Uostalom, kada raspršite aerosole u atmosferu, oni će se raširiti. Njegovi bi se učinci osjetili  posvuda  bez obzira na to gdje ste ga prvo prskali. To bi moglo dovesti do efekta leptira katastrofalnih događaja”, izvijestila je Beast.

“Na primjer, temperature bi mogle pasti toliko nisko da bi to rezultiralo gubitkom usjeva—što smo već iskusili u godini bez ljeta. Promjene u atmosferi također mogu pojačati vremenske događaje poput oluja. Neka istraživanja pokazuju da bi solarni geoinženjering mogao čak širiti bolesti.”

Vezano: VAŽNO! Studija koja dokazuje da Chemtrails nisu „samo bezopasni ostaci ispušnih plinova mlaznih aviona“

Gdje ste sada svi vi koji ste ismijavali ljude koji su, upotrebljavajući samo svoja osjetila i mozak, upozoravali na sve ovo?

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

VEZANO

najnovije