Subota, 23 rujna, 2023
NaslovnicaVijestiWEF naredio vladama svijeta da uhićuju građane koji čitaju „lažne vijesti“

WEF naredio vladama svijeta da uhićuju građane koji čitaju „lažne vijesti“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Distopija je tu

Svjetski ekonomski forum naredio je svjetskim vladama da zabrane neovisne medije, učine nezakonitim čitanje ne-mainstream izvora vijesti i napune zatvore ljudima koji dijele mišljenja ili članke koje takozvani provjeravači činjenica smatraju “lažnima”.

Trudeauov režim bio je prva vlada pod kontrolom WEF-a koja je zabranila neovisne medije, što znači da Kanađani koji na internetu dijele članke ili postove koje „provjeravaći činjenica“ smatraju „lažnima“ mogu biti uhićeni i kažnjeni velikom zatvorskom kaznom.

Trudeauov zakon o cenzuri interneta Bill C-11 sada je postao zakon nakon što su kanadski senatori prošli tjedan glasovali za usvajanje zakona. Ovo ne treba čuditi. WEF je potpuno prodro u kanadsku vladu.

Nekad velika nacija Irska također je u opasnosti da je pokore globalisti. Zakonodavci u Irskoj donijeli su novi zakon koji će građanima zabraniti gledanje ili dijeljenje bilo kojeg ne-mainstream medijskog sadržaja na njihovim telefonima i računalnim uređajima.

Novi zakon znači da će sve što se pogleda na internetu, a što provjerivači činjenica smatraju “govorom mržnje”, rezultirati zatvorskom kaznom za one koji su to pogledali ili podijelili.

Nešto slično se pokušava uvesti i u Hrvatskoj preko Izmjena Zakona o prekršajima… sigurno neće proći dugo, a pokušat će se uvesti još stroža cenzura…

George Orwell nas je upozorio da će nas jednog dana autoritarna elita nastojati uhititi zbog misli koje imamo.

Paul Murphy hrabro je ustao u irskom parlamentu i osudio novi zakon kao zakon za “misaone zločine” u Irskoj.

Novi zakon u Irskoj izazvao je velike kontroverze, pri čemu su ga mnogi proglasili napadom na slobodu govora. I ne griješe. Nacije poput Irske nekoć su bile ponosne, domoljubne i kršćanske. Sada ih vode globalisti vjerni WEF-u.

Aktualni irski Taoiseach (ili premijer) Leo Varadkar bio je šokantni pobjednik izbora 2017. Nije slučajnost što je godinu prije proglašen WEF Young Global Leaderom.

Globalisti nam sada pokušavaju prodati koncept globalnog građanina. Ali prije nego što se bilo tko prijavi, svakako bi trebao pročitati i sitna slova.

Zapad je izgubio svoje korijene u kršćanstvu i zamjena je globalistička agenda WEF-a.

Prema WEF-u, stigla je nova svjetska religija koja ujedinjuje cijelo čovječanstvo u štovanju pred oltarom klimatskih znanosti, tehno-komunizma i eugenike. Bog, Isus i kršćanstvo su “lažne vijesti” koje čovječanstvo mora odbaciti.

Ako vam je teško povjerovati da bi WEF Klausa Schwaba otišao tako daleko, očito niste obraćali pozornost na razvoj događaja u posljednje vrijeme. Blasfemija tu ne prestaje. Desna ruka Klausa Schwaba, Yuval Noah Harari, najavio je da je WEF bio toliko uspješan u svojim planovima da će ljude pretvoriti u bogove.

WEF je također sve neprijateljskiji prema kršćanstvu i velikim religijama. Ako samo malo čitate između redaka, jasno je da WEF svjesno pokušava zamijeniti Isusa.

Već znamo kako će medijski krajolik izgledati kada ga WEF završi kreirati po vlastitom uzoru, a znamo jer su nam sve rekli.

WEF je naložio glavnim medijima i novinarima da “prestanu i odustanu” od izvještavanja o svemu što dovodi u pitanje agendu Davosa i da se umjesto toga usredotoče na važnija pitanja kao što su “klimatske promjene” i “mrežne dezinformacije”.

Adrian Monck, generalni direktor WEF-a, oštro je kritizirao političare koji su dovodili u pitanje političke prijedloge globalističkog tijela, posebno u Kanadi, gdje je bjesnila nacionalna rasprava o sve većoj kontroli WEF-a nad Trudeauovim režimom.

Prema Moncku, svatko tko dovodi u pitanje bilo što što WEF kaže ili učini širi dezinformacije. I znamo što WEF želi učiniti s ljudima koji dijele mišljenja ili članke koje osobe koje „provjeravaju činjenice“ smatraju “lažnima”.

Nažalost, Kanada je jedno od onih mjesta gdje… postoji ranjivost na dezinformacije. To je otvoreno društvo. I… ta posebna struja dezinformacija ušla je u mainstream,” rekao je Monck za The House radio CBC u subotnjem intervjuu.

“Kanada bi sada trebala razgovarati o mnogo stvari. Zapravo ne bi trebalo govoriti o Svjetskom ekonomskom forumu sa sjedištem ovdje u Ženevi.”

Dakle, ekipa iz Svjetskog ekonomskog foruma sa sjedištem u Ženevi ne želi da se o njoj vodi ikakva rasprava koja dovodi njihove odluke u pitanje i to sve dok poput lutkara iz sjene vuku konce svojih marionetskih lutkica u vladama diljem svijeta.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

2 KOMENTARI

  1. Vrhunac će biti kad se vladajuće strukture drznu zabraniti čitanje Biblije i njenu evangelizaciju… To je prorečeno i to čekamo. To će biti kad 10 rogova i Zvijer dobiju vlast na “1sat”… To bi trebala biti kratka vladavina UNa i moćnika… To će biti uvod u Harmagedon.

  2. Cenzura interneta kakvu najavljuju bi u ovom momentu bila potpuno kontraproduktivna – oni sada imaju apsolutnu kontrolu nad internetom a malo glasova razuma koji se javljaju im služe kao opravdanje “slobode medija”.

    Da pokažem na primeru: za vreme korone je postojao zvaničan narativ i alternativan i samo zahvaljujući “sumnjivim tvrdnjama” alternativnog, tipa “virusi ne postoje, ne postoji ni korona – to nas truju pomoću 5G i chemtrailsa” zvanični uspeva da nametne svoj stav. Kad ne bi imalo alternative koja se demonizuje, ljudi bi sami razmišljali o onome što im je sumnjivo – kao što smo činili pre 30-40 godina…

VEZANO

najnovije